-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #4.141
Çok teşekkür ederim size şimdi mesajlara bakacağım, işteyken fırsat bulamadım. Küçük bebeğiniz var ona rağmen vakit ayırıp mesaj atmışsınızbana ozelden yazmissiniz oradan da cevap verdim. Ben lab olarak Ota Jinemede gittim. Zaten tedavimi yapan hocada orada, Dr Gunseli Ozdemir. Ota Jinemed Lab'in basindaki Dr Cenk Ozcan muthis biri. Ikisinin de hakkini odeyemem.
Sanirim L Lady Starlight 'in embriyolarda orada elde edildi (onun doktoru farkli).
Bizler 40 kusuruz, ben 43 yasimda anne oldum.
Bizim sayı da hız da çok düşüktü. İlk denemede 1.9milyon demiş embriyologlar. İkinci denemeden 8 ay önce varikosel ameliyatı oldu eşim. 6 ya da 7. Ayda verdiği testte 16milyon vardı ileri hız %8di morfoloji 1. Yani sayı harici bizde değişen olmadı ki ameliyattan 2 3 hafta sonra takviye kullandı hep. Benim ilk transferimde kaliteleri iyi değildi 4bc ama doktorum iyi demişti. Bence moralimi yüksek tutmak için iyi demişti ama sonuç değişmediMerhaba bizde de morfoloji sorunu var sayı ve hız çok iyi 150 milyon sayı ama morfoloji 0. İlk tüp bebek deneyimim 21 yumurta 17 döllenme 4 u 5. Güne giden embriyolar. İlk transfer Şubat ayında oldu kaliteleri çok iyi dedi embriyolog ben kesin pozitif gözüyle baktım o an ama negatif oldu. Şimdi ikinci transfer olacak sizin mesajınızı görünce aklıma takıldı morfoloji sorunu olduğu halde iki kalitede olan embriyoyu pgt yaptirmayi teklif etsem mi doktoruma ikinci negatifi görmeye gücüm yok 5 yil oldu
Aynı şeyi ben de düşünüyorum sizin gibi. 6.gün elimde sadece 1 tane kalmıştı ama çok şükür sağlıklı geldi. İnşallah sizin de sağlıklı gelir ve yarın 3. Embriyonuz da pgt alınacak seviyede olurArkadaşlar bugün 5ab ve 6ab iki tane 5.gün embriyolarım bugün pgt parça alınıp donduruldu.Malsef 4.günde 5 tane iyi kalite embriyo varken birden yarıya düşüyor sayı herseferinde .Eşimde ciddi sperm sıkıntısı olduğundan mı yoksa benim yumurtalarım mı kalitesiz bilmiyorum.Daha önce 5aa embriyom Turner sendromu geldiği için şu an en kötü senaryo ya hazırlamaya çalışıyorum kendimi.1 tane de kavitasyon aşamasında olan bir embriyom var yarına kadar bakılacak ama gelişir mi zannetmiyorum
Canım lütfen güzel düşünelim güzel olsun. İnşAllah o iki embriyon sağlıklı, hayırlı evlatlar olsun sana bitanemArkadaşlar bugün 5ab ve 6ab iki tane 5.gün embriyolarım bugün pgt parça alınıp donduruldu.Malsef 4.günde 5 tane iyi kalite embriyo varken birden yarıya düşüyor sayı herseferinde .Eşimde ciddi sperm sıkıntısı olduğundan mı yoksa benim yumurtalarım mı kalitesiz bilmiyorum.Daha önce 5aa embriyom Turner sendromu geldiği için şu an en kötü senaryo ya hazırlamaya çalışıyorum kendimi.1 tane de kavitasyon aşamasında olan bir embriyom var yarına kadar bakılacak ama gelişir mi zannetmiyorum
İnşallah benimde bu sefer sağlıklı gelen embriyom kalır.O embriyodan pek birşey beklemiyorum akşam ya da yarın sabah ararız gelişirse demişlerdi akşam aranmadım bakalım sabaha aranmazsam kaldı elimde 2Aynı şeyi ben de düşünüyorum sizin gibi. 6.gün elimde sadece 1 tane kalmıştı ama çok şükür sağlıklı geldi. İnşallah sizin de sağlıklı gelir ve yarın 3. Embriyonuz da pgt alınacak seviyede olur
Amin canım inşallah, inşallah sende sağlıklı Bir hamilelik geçirip bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınCanım lütfen güzel düşünelim güzel olsun. İnşAllah o iki embriyon sağlıklı, hayırlı evlatlar olsun sana bitanem
Yaa cok sevindim belliydi ama zaten betandan hayırlısı olsn hakkındaCanlarım bugün kese görmeye gittik. İki kese gördük. Umarım sağlıkla devam ederler, Allah'a emanetler
İnşAllah bitanemAmin canım inşallah, inşallah sende sağlıklı Bir hamilelik geçirip bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
Yaaa ne kadar harika bir haber buuCanlarım bugün kese görmeye gittik. İki kese gördük. Umarım sağlıkla devam ederler, Allah'a emanetler
İnşAllah bitanemYaaa ne kadar harika bir haber buuKucağınıza alacaksınız bu sefer eminim
Belki bu akşam bakmamislardir. Benim gittiğim yerdeki lab şöyle demişti "dış ortamdan çok etkilenmemeleri için 3 ve 4. Günler bakmıyoruz" Belki sizin de yarına kadar şansı yükselsin diye kendi haline birakmislardir. Bir de benim de sizin bu 1 embriyo gibiydi hepsi 5.gun. Ama 6.gune biri ulaştıİnşallah benimde bu sefer sağlıklı gelen embriyom kalır.O embriyodan pek birşey beklemiyorum akşam ya da yarın sabah ararız gelişirse demişlerdi akşam aranmadım bakalım sabaha aranmazsam kaldı elimde 2
İnşallah benim de ulaşır.Gerçi eğer sağlıksız gelecekse hiç ulaşmasın, diyorum, çünkü pgt çok masraflı.İnşallah sağlıklı bir embriyo bulabilirim bu kaçıncı denemem artık bilmiyorum çok yoruldumBelki bu akşam bakmamislardir. Benim gittiğim yerdeki lab şöyle demişti "dış ortamdan çok etkilenmemeleri için 3 ve 4. Günler bakmıyoruz" Belki sizin de yarına kadar şansı yükselsin diye kendi haline birakmislardir. Bir de benim de sizin bu 1 embriyo gibiydi hepsi 5.gun. Ama 6.gune biri ulaştı
Haklısınız, ama her seferinde bir adım daha yaklaşıyoruz. Böyle düşünmeye çalışınca biraz nefes alabiliyor insanİnşallah benim de ulaşır.Gerçi eğer sağlıksız gelecekse hiç ulaşmasın, diyorum, çünkü pgt çok masraflı.İnşallah sağlıklı bir embriyo bulabilirim bu kaçıncı denemem artık bilmiyorum çok yoruldum
İnşallah ama maddi olarak da tükendik , olmazsa ki öyle birşey düşünmek istemiyorum da uzun bir süre ara vermemiz gerekiyor.Haklısınız, ama her seferinde bir adım daha yaklaşıyoruz. Böyle düşünmeye çalışınca biraz nefes alabiliyor insan
Canlarım bugün kese görmeye gittik. İki kese gördük. Umarım sağlıkla devam ederler, Allah'a emanetler
Yaaaaa süper haberCanlarım bugün kese görmeye gittik. İki kese gördük. Umarım sağlıkla devam ederler, Allah'a emanetler
Hatırlamaz mıyım canım benim, neler geldi başımızaBu topigi actigin zamani hatirliyor musun? Benim genetikten kotu haber gelmisti. Moralim sifirdi. Sen de korkuyla haber bekliyordun. Hey gidi gunler.
İnsallah durmaz bu guzel haberler. Bu baslik ugurlu gelsin herkese