Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Çok güzel artışlar çok şükür canım sağlıkla ilerlesin
Ben kanamalarla uğraşıyorum yatarak geciyo bakalım ne olcak

Valla embriyolog 5.gun aradi biyopsi yapiyoruz dedi, sonra labaratuvardan aramalari gerekmiyor mu ucretini de vermedik henuz cunku
Ararlar canım belki ücretini de sonucu söylerken isterler. Dondurma patadiyda isteyecekler birden fazla sağlıklı gelirse. Yıllık saklama parası da isteyecekler. Hepsini beraber isteyecekler demek ki.

Maysacim proluton Depot vuruyorlar değil mi sana? Bana da canım A AnnelikUmudu anlattı onun da kanaması olmuştu, proluton Depot yapmışlar ona da.
Evet kanamistim. Panikle hastaneye gitmistim hemen. Sonra bana anlatmislardi, canli doguma giden 3 kadindan 1'inde kanama gorulur, bazilarinda bir kereye mahsus bazilarinda aylarca surebilir diye. Kardesimde de kanama olmus,bir arkadasimda da. Zorla elde ettigimiz, testlerden gecen embriyo olunca tabii iyice garantilemeye calisiyor hocalar. Proluton Depot yapmislardi kanama gunu. Daha sonra 2 kere daha oldum haftalik depo seklinde.

Yupppiiiiii sahane rakam :) Masallah nasil dev gibi artmis. Bir daha teste cagirmazlar seni sanirim.

Böyle yazılar rahatlatıyor kanamadan korkmuyorum ozman rahatlayınca azaliyor

Bende de 6 haftalikken cok yogun bi kanama oldu. Proluton vuruldum doktorumu arayip sonra da 1 hafta bol su ictim ve dinlendim yatarak. Azaldi ve gecti bu sirada da doktor her hafta kontrole cagirdi simdi iyiyim cok sukur

Ben Mayıs 2021 topigindeydim ilk hamileliğimde. Herkes kanadı orda bir iki kişi hariç. Hatta şu sonucu çıkarmışlardı; demek ki tüp bebek hamileliğinde kanama normal bı şey. Hepsi sağlıkla doğurdu canım benim .

1 ay kanayanlar var, 3 ay kanayanlar var. Muhim olan doktorun kontrolunde olmasi. Insan tabii kan gorunce cok panikliyor ve uzuluyor. Doktorum anlatinca rahatlamistim. Dinlenin, yapabiliyorsaniz sizi mutlu ve rahat hissettiren seylerle mesgul olun. Ben oyle yaptim.

Malasef mutlu edecek bişey kalmadı yıkılan ev enkazından zor çıktık o yüzden sadece ayakta kalmaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…