-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #4.041
Valla embriyolog 5.gun aradi biyopsi yapiyoruz dedi, sonra labaratuvardan aramalari gerekmiyor mu ucretini de vermedik henuz cunkuPgt sonucu hemen gelmiyor canım. Genellikle on gün sonra falan geliyor. Pgt için biyopsi alıp gönderdiler değil mi?
Çok güzel artışlar çok şükür canım sağlıkla ilerlesinTekrarladım bitanem. Sekizinci gün 260, onuncu gün 770, bugün onikinci gün 2.188 çıktı. Keseyi görmek için iki hafta sonra demişlerdi ama sanki bu hafta sonuna kadar görünür gibi. Çok heyecanlı bu bekleyiş. Sen nasılsın Maysacim?
Evet biopsi labaratuvara ulaşınca ücret için ariyorlarValla embriyolog 5.gun aradi biyopsi yapiyoruz dedi, sonra labaratuvardan aramalari gerekmiyor mu ucretini de vermedik henuz cunku
Ararlar canım belki ücretini de sonucu söylerken isterler. Dondurma patadiyda isteyecekler birden fazla sağlıklı gelirse. Yıllık saklama parası da isteyecekler. Hepsini beraber isteyecekler demek ki.Valla embriyolog 5.gun aradi biyopsi yapiyoruz dedi, sonra labaratuvardan aramalari gerekmiyor mu ucretini de vermedik henuz cunku
Maysacim proluton Depot vuruyorlar değil mi sana? Bana da canım A AnnelikUmudu anlattı onun da kanaması olmuştu, proluton Depot yapmışlar ona da.Çok güzel artışlar çok şükür canım sağlıkla ilerlesin
Ben kanamalarla uğraşıyorum yatarak geciyo bakalım ne olcak
Evet haftada 1 yapıyorlar ama gerçekten pruloton sonrası kanamam artiyo neden anlamıyorumMaysacim proluton Depot vuruyorlar değil mi sana? Bana da canım A AnnelikUmudu anlattı onun da kanaması olmuştu, proluton Depot yapmışlar ona da.
Evet kanamistim. Panikle hastaneye gitmistim hemen. Sonra bana anlatmislardi, canli doguma giden 3 kadindan 1'inde kanama gorulur, bazilarinda bir kereye mahsus bazilarinda aylarca surebilir diye. Kardesimde de kanama olmus,bir arkadasimda da. Zorla elde ettigimiz, testlerden gecen embriyo olunca tabii iyice garantilemeye calisiyor hocalar. Proluton Depot yapmislardi kanama gunu. Daha sonra 2 kere daha oldum haftalik depo seklinde.Maysacim proluton Depot vuruyorlar değil mi sana? Bana da canım A AnnelikUmudu anlattı onun da kanaması olmuştu, proluton Depot yapmışlar ona da.
Yupppiiiiii sahane rakam :) Masallah nasil dev gibi artmis. Bir daha teste cagirmazlar seni sanirim.Tekrarladım bitanem. Sekizinci gün 260, onuncu gün 770, bugün onikinci gün 2.188 çıktı. Keseyi görmek için iki hafta sonra demişlerdi ama sanki bu hafta sonuna kadar görünür gibi. Çok heyecanlı bu bekleyiş. Sen nasılsın Maysacim?
İki hafta sonra keseyi görürüz dediler bitanem ama beta 2.1188, çocuk nerdeyse halay çekecek, bence bu hafta görürüz keseyi. İkna edebilirsem bu haftayı tırmalıcamYupppiiiiii sahane rakam :) Masallah nasil dev gibi artmis. Bir daha teste cagirmazlar seni sanirim.
Ayy maşalaaahİki hafta sonra keseyi görürüz dediler bitanem ama beta 2.1188, çocuk nerdeyse halay çekecek, bence bu hafta görürüz keseyi. İkna edebilirsem bu haftayı tırmalıcam
Teşekkür ederiz Partalinacım. Evet canım Burçak hocada devam ediyorum.Ayy maşalaaahgelsin keseler, pıtpıtlar
Ladycim tedaviye Burçak hanımda devam ediyordun değil mi?
Ben de istemistim, hoca bekletmisti daha iyi ve net gorelim diye. Zaten minnacik oluyorlar. :)İki hafta sonra keseyi görürüz dediler bitanem ama beta 2.1188, çocuk nerdeyse halay çekecek, bence bu hafta görürüz keseyi. İkna edebilirsem bu haftayı tırmalıcam
İdrara sıkışık git canım ne zman gidersenİki hafta sonra keseyi görürüz dediler bitanem ama beta 2.1188, çocuk nerdeyse halay çekecek, bence bu hafta görürüz keseyi. İkna edebilirsem bu haftayı tırmalıcam
Böyle yazılar rahatlatıyor kanamadan korkmuyorum ozman rahatlayınca azaliyorEvet kanamistim. Panikle hastaneye gitmistim hemen. Sonra bana anlatmislardi, canli doguma giden 3 kadindan 1'inde kanama gorulur, bazilarinda bir kereye mahsus bazilarinda aylarca surebilir diye. Kardesimde de kanama olmus,bir arkadasimda da. Zorla elde ettigimiz, testlerden gecen embriyo olunca tabii iyice garantilemeye calisiyor hocalar. Proluton Depot yapmislardi kanama gunu. Daha sonra 2 kere daha oldum haftalik depo seklinde.
Bende de 6 haftalikken cok yogun bi kanama oldu. Proluton vuruldum doktorumu arayip sonra da 1 hafta bol su ictim ve dinlendim yatarak. Azaldi ve gecti bu sirada da doktor her hafta kontrole cagirdi simdi iyiyim cok sukurBöyle yazılar rahatlatıyor kanamadan korkmuyorum ozman rahatlayınca azaliyor
Ama benimki vajinal bakıyor Maysam. Dokuzuncu haftaya kadar vajinal ultrasonla baktı hep öncekinde.İdrara sıkışık git canım ne zman gidersen
Ben Mayıs 2021 topigindeydim ilk hamileliğimde. Herkes kanadı orda bir iki kişi hariç. Hatta şu sonucu çıkarmışlardı; demek ki tüp bebek hamileliğinde kanama normal bı şey. Hepsi sağlıkla doğurdu canım benimBöyle yazılar rahatlatıyor kanamadan korkmuyorum ozman rahatlayınca azaliyor
1 ay kanayanlar var, 3 ay kanayanlar var. Muhim olan doktorun kontrolunde olmasi. Insan tabii kan gorunce cok panikliyor ve uzuluyor. Doktorum anlatinca rahatlamistim. Dinlenin, yapabiliyorsaniz sizi mutlu ve rahat hissettiren seylerle mesgul olun. Ben oyle yaptim.Böyle yazılar rahatlatıyor kanamadan korkmuyorum ozman rahatlayınca azaliyor
Malasef mutlu edecek bişey kalmadı yıkılan ev enkazından zor çıktık o yüzden sadece ayakta kalmaya calisiyorum1 ay kanayanlar var, 3 ay kanayanlar var. Muhim olan doktorun kontrolunde olmasi. Insan tabii kan gorunce cok panikliyor ve uzuluyor. Doktorum anlatinca rahatlamistim. Dinlenin, yapabiliyorsaniz sizi mutlu ve rahat hissettiren seylerle mesgul olun. Ben oyle yaptim.
Ben asla izin vermedim canım görünüyorsa karından yoksa bakma dedim idrara çok sıkışık gittim hep gördü şükürAma benimki vajinal bakıyor Maysam. Dokuzuncu haftaya kadar vajinal ultrasonla baktı hep öncekinde.