- 19 Ağustos 2021
- 1.865
- 2.400
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #4.061
Cok uzgunumMalasef mutlu edecek bişey kalmadı yıkılan ev enkazından zor çıktık o yüzden sadece ayakta kalmaya calisiyorum
Zarar görür diye mi düşünüyorsun canım?Ben asla izin vermedim canım görünüyorsa karından yoksa bakma dedim idrara çok sıkışık gittim hep gördü şükür
Ben kendim asla baktirmam
Evet hemde kaç kez alttan baktilarsa o bebeğimi kaybettim yani o yüzden ne gerek var büyürse karından görünürZarar görür diye mi düşünüyorsun canım?
Ay ilk kez duyuyorum böyle bir şey, Allah korusunEvet hemde kaç kez alttan baktilarsa o bebeğimi kaybettim yani o yüzden ne gerek var büyürse karından görünür
Kaçıncı seferde genetikten sağlıklı döndüKalbi duran embriyom pgtsiz di malesef. Zaten kromozom anomalisi çıktı genetik testinde. Arkasından uzun opu süreçleri oldu, sürekli embriyo oluşturup teste gönderdik. Şimdi tekrar pozitifi gördüm pgtli embriyo ile. Umarım bu sefer devam eder.
Canım bu soru benim için çok karışık, o kadar çok opu oldu ki notlarıma baksam bile toparlayamiyorum artık. Bir sene hiç durmadan kist olduğu aylar hariç iki ayda bir topladık. Ondan sonra da ara ara devam ettik.Kaçıncı seferde genetikten sağlıklı döndü
Sağlıkli yi buldunuz ama değil miCanım bu soru benim için çok karışık, o kadar çok opu oldu ki notlarıma baksam bile toparlayamiyorum artık. Bir sene hiç durmadan kist olduğu aylar hariç iki ayda bir topladık. Ondan sonra da ara ara devam ettik.
Buldum ama çok uzun sürdü 500.000 civarı da para harcadım.Sağlıkli yi buldunuz ama değil mi
Hangi hastanede yaptırdınızBuldum ama çok uzun sürdü 500.000 civarı da para harcadım.
Ota jinemed ve Acıbadem Fulya.Hangi hastanede yaptırdınız
Hastane farkediyor mu sizceben şişli Memorial de yaptirdimOta jinemed ve Acıbadem Fulya.
Memorial için de çok iyi diyorlar. Hastane farkediyor tabi, laboratuvar çok önemli.Hastane farkediyor mu sizceben şişli Memorial de yaptirdim
Benim bu çöp olduMemorial için de çok iyi diyorlar. Hastane farkediyor tabi, laboratuvar çok önemli.
Neden öyle oldu?Benim bu çöp oldu
Hepsi sağlıksız geldiNeden öyle oldu?
Canım kaç tane yolladınHepsi sağlıksız geldi
Ben de aynen Maysa gibi düşünüyorum canım. Umarım kısa zamanda güzel haberlerini duyarızHepsi sağlıksız geldi
11 yumurta dan 2 tane gitti ikisi de sağlıksızCanım kaç tane yolladın
Bak benim opularda çok zor geçti hepsi boş sagliksizdi benim biopsi alincak embriyom bile yoktu sonra 3 ay boyunca kendime öyle iyi baktimki doktorum dedi boş kalite artmaz dedi
Ama elimden geleni yaptım elimden gelmeyen için Rabbime el açtım elhamdülillah 5 yumurtadan 4 tane 5.gune gitti sağlıklı gelende oldu demem o ki 3 ay kendine takviye tedavi yap sonra tedaviye basla
Artık içinden bişey yapmak gelmiyorCanım kaç tane yolladın
Bak benim opularda çok zor geçti hepsi boş sagliksizdi benim biopsi alincak embriyom bile yoktu sonra 3 ay boyunca kendime öyle iyi baktimki doktorum dedi boş kalite artmaz dedi
Ama elimden geleni yaptım elimden gelmeyen için Rabbime el açtım elhamdülillah 5 yumurtadan 4 tane 5.gune gitti sağlıklı gelende oldu demem o ki 3 ay kendine takviye tedavi yap sonra tedaviye basla
Ben çok yoruldum. Dener miyim bilmiyorumBen de aynen Maysa gibi düşünüyorum canım. Umarım kısa zamanda güzel haberlerini duyarız