Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Canım sonucun ne oldu

Sebeb ne canım 7mm olmuştu neden iptal oldu ne de şuan endometrial prp bakiyodum Kayseride bı doktor yapiyo

Sebeb ne canım 7mm olmuştu neden iptal oldu ne de şuan endometrial prp bakiyodum Kayseride bı doktor yapiyo
Benim içime sinmedi canım. Bı düştü sonra yükseldi ya, o düştüğü gün progesteron salgiladiysam natürel transferde o detay önemli. Zaten telaşlı endişeli bı tipim, içime sinmeyen bir şey yapmak istemiyorum.

Kızlar merhaba. Yaşım 30, Aralık 2021 ayında tüp bebek transferi oldm negatif sonuçlandı. Sonrası histeroskopi ve ardında lucrin tedavisiyle mart 2022 de transferim oldu. Gebe kaldım fakat 9haftalıkken kalbi durdu ve 18nisanda kürtaj oldum. Embryiodan alınan biyopsi genetiğe gitti ve 47xyy süper erkek sendromu çıktı. Ve doktorum eşimden ve benden kromozom testi istedi. 2 mizinkide temiz geldi çok şükür. Temmuz ayı sonunda artık tekrar denemek istediğime karar verdim. Ve ağustos ayında opu oldum 4 yumurtam 5.güne gidebildi (5ab, 4bb, 3bb, 3bc)
Sonra hepsinden biyopsi alındı 2sini ngsye gönderdik. 1 adet (5ab) sağlıklı geldi.sonraki ay 2 tanesini daha gönderdik. Ordan da 1 tane daha (3bc) sağlıklı geldi. Bu sırada 10 ekimde histeroskopi oldum rahmime çizik atıldı. 11 ekimde lucrin oldum. 2. Lucrin dozumuda 11 kasımda oldum. 26 kasımda randevum var transfer sürecine başlayacağız tahmini 14-15 aralık gibi transferim olcak. Bu embriyoları enerji derecesi galan varmş tam bilmiyorum ama ngs sonucunda yazıldığı söylendi ben mi kağıtta göremiyorum yoksa yazılmamış mı bi konuyla ilgili bilgisi olanlar bakabilir misiniz?

Eklentiler

• 9DCDEFC5-FADC-455E-B648-23F3F920E9BA.jpeg
    120,4 KB · Görüntüleme: 59
Canım merhaba nar suyu, bol su ve yürüyüş bunları yaptın mı? Bende çok işe yaramıştı bunlar

Merhaba canım, bu belgede mitoscore değeri yazmıyor, her merkez de bakmıyor sanırım o derecelere. Nerde tedavi görüyorsun bitanem?

Canım merhaba nar suyu, bol su ve yürüyüş bunları yaptın mı? Bende çok işe yaramıştı bunlar
Bunlar biraz etki etti canım ama kısıtlı, natürelde zaten bir garip gitti 7.5 civarıydı, ilaçlı da zar zor 8 oluyor. 8 üstüne çıkarsa içim daha rahat edecek. Birçok doktor yapmıyor transferi 7 lerde. Mümkün olduğunca daha kalın olduğu bir zamanda yapmaya çalışıyor.

Peki şimdi napcaksınız? İlaçlı mı deneyeceksiniz tekrardan? Doktorun bi çözüm bulamıyor mu bu duruma

Peki şimdi napcaksınız? İlaçlı mı deneyeceksiniz tekrardan? Doktorun bi çözüm bulamıyor mu bu duruma
İlaçlı deneyeceğiz evet. İçime ne zaman sinerse o zaman transfer olacağım. Doktorum bu kalınlıkta endometrium ile de bebeğin tutunabilecegini söylüyor. Evet tutunabiliyor ama daha kalın olunca ihtimal artıyor. Prp deneyeceğiz belki. Onun hakkında da hiçbir bilgim yok.

Sevgili arkadaslar sizlere de guzel haberi artik verebilirim. Her sey netlesene kadar cok sinirli sayida insanla paylasmistik ama bugun artik rahat bir nefes aldik sonunda. Biz bu kadar caba sonrasi sonunda saglikli kalp atisini bugun dinledik. Bizim ufaklik kendini biraz agirdan aliyor ama degerleri sonunda istenilen rakamlara ulasti. Umit ediyorum saglikla devam eder ama ilerlemezse de canimiz sagolsun, en azindan yapilmasi gereken her seyi yaptik. Gecen seneden beri takip ettigim bu sayfanin bana moral olarak hep cok faydasi oldu. Iyi ki bu sayfayi acmissin L Lady Starlight Ayrica bu sayfa sayesinde tanistigim canim arkadaslarim B bestenigar G gofretlisut Fairytale2 sizlere de cok cok tesekkurler desteginiz ve degerli arkadasliginiz icin. Yakinda kalben yada biyolojik guzel haberlerinizi bekliyorum L Lady Starlight nopenoname M Meshk07 ozlemgundogdu kalkyerineyat Ayrica umarim cok saglikli bir dogum sureciniz olur sevgili B bestenigar ve E eserel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…