- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.545
- 32
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #3.861
Canım sonucun ne olduEvet canım, iki gündür bakıyoruz. Endometrium 7.5 civarı yine. Natürelde bu ölçü yeterli dediler. Bakalım göreceğizumarım güzel haberler paylaşırım. Doktorum sonuca kadar buraya kota koydu, biraz gecikmeli yazarsam kusura bakmayın, buralardayım. Çok öpüyorum
Canım transfer iptal oldu. Endometrial prp düşünüyoruz. Zoladex oldum adeti bekliyoruz.Olumlu sonuç alana kadar yazmayacaktim yine dayanamadım. Biraz telaş içindeyim, mümkün olduğunca başka şeyler düşünmeye çalışıyorum biraz.Canım sonucun ne oldu
Sebeb ne canım 7mm olmuştu neden iptal oldu ne de şuan endometrial prp bakiyodum Kayseride bı doktor yapiyoCanım transfer iptal oldu. Endometrial prp düşünüyoruz. Zoladex oldum adeti bekliyoruz.Olumlu sonuç alana kadar yazmayacaktim yine dayanamadım. Biraz telaş içindeyim, mümkün olduğunca başka şeyler düşünmeye çalışıyorum biraz.
Sebeb ne canım 7mm olmuştu neden iptal oldu ne de şuan endometrial prp bakiyodum Kayseride bı doktor yapiyo
Benim içime sinmedi canım. Bı düştü sonra yükseldi ya, o düştüğü gün progesteron salgiladiysam natürel transferde o detay önemli. Zaten telaşlı endişeli bı tipim, içime sinmeyen bir şey yapmak istemiyorum.Sebeb ne canım 7mm olmuştu neden iptal oldu ne de şuan endometrial prp bakiyodum Kayseride bı doktor yapiyo
İşe yarıyor mu prp?Sebeb ne canım 7mm olmuştu neden iptal oldu ne de şuan endometrial prp bakiyodum Kayseride bı doktor yapiyo
Canım merhaba nar suyu, bol su ve yürüyüş bunları yaptın mı? Bende çok işe yaramıştı bunlarCanım transfer iptal oldu. Endometrial prp düşünüyoruz. Zoladex oldum adeti bekliyoruz.Olumlu sonuç alana kadar yazmayacaktim yine dayanamadım. Biraz telaş içindeyim, mümkün olduğunca başka şeyler düşünmeye çalışıyorum biraz.
Merhaba canım, bu belgede mitoscore değeri yazmıyor, her merkez de bakmıyor sanırım o derecelere. Nerde tedavi görüyorsun bitanem?Kızlar merhaba. Yaşım 30, Aralık 2021 ayında tüp bebek transferi oldm negatif sonuçlandı. Sonrası histeroskopi ve ardında lucrin tedavisiyle mart 2022 de transferim oldu. Gebe kaldım fakat 9haftalıkken kalbi durdu ve 18nisanda kürtaj oldum. Embryiodan alınan biyopsi genetiğe gitti ve 47xyy süper erkek sendromu çıktı. Ve doktorum eşimden ve benden kromozom testi istedi. 2 mizinkide temiz geldi çok şükür. Temmuz ayı sonunda artık tekrar denemek istediğime karar verdim. Ve ağustos ayında opu oldum 4 yumurtam 5.güne gidebildi (5ab, 4bb, 3bb, 3bc)
Sonra hepsinden biyopsi alındı 2sini ngsye gönderdik. 1 adet (5ab) sağlıklı geldi.sonraki ay 2 tanesini daha gönderdik. Ordan da 1 tane daha (3bc) sağlıklı geldi. Bu sırada 10 ekimde histeroskopi oldum rahmime çizik atıldı. 11 ekimde lucrin oldum. 2. Lucrin dozumuda 11 kasımda oldum. 26 kasımda randevum var transfer sürecine başlayacağız tahmini 14-15 aralık gibi transferim olcak. Bu embriyoları enerji derecesi galan varmş tam bilmiyorum ama ngs sonucunda yazıldığı söylendi ben mi kağıtta göremiyorum yoksa yazılmamış mı bi konuyla ilgili bilgisi olanlar bakabilir misiniz?
Kayseri Acıbadem Mustafa taş ta görüyorum canımMerhaba canım, bu belgede mitoscore değeri yazmıyor, her merkez de bakmıyor sanırım o derecelere. Nerde tedavi görüyorsun bitanem?
Bunlar biraz etki etti canım ama kısıtlı, natürelde zaten bir garip gitti 7.5 civarıydı, ilaçlı da zar zor 8 oluyor. 8 üstüne çıkarsa içim daha rahat edecek. Birçok doktor yapmıyor transferi 7 lerde. Mümkün olduğunca daha kalın olduğu bir zamanda yapmaya çalışıyor.Canım merhaba nar suyu, bol su ve yürüyüş bunları yaptın mı? Bende çok işe yaramıştı bunlar
İstersen bir sor doktoruna belki bakılıyor ama raporlanmiyordur. Hayırlı olsun embriyolarin, hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar sana inşAllahKayseri Acıbadem Mustafa taş ta görüyorum canım
Mrb canım doktorundan memnunmusunKayseri Acıbadem Mustafa taş ta görüyorum canım
Çok memnunum canım 3. Denemem olacak ilki negatifti 2. Pozitif ama genetik bozuk olduğu için kürtaj oldum. Bu da 3.olacak inşallahMrb canım doktorundan memnunmusun
Aminnn canım çok teşekkür ederim hepimiz kavuşalım yavrularımıza inşallah ben bi sorayım cumartesi gittiğimde çok teşekkür ederimİstersen bir sor doktoruna belki bakılıyor ama raporlanmiyordur. Hayırlı olsun embriyolarin, hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar sana inşAllah
Peki şimdi napcaksınız? İlaçlı mı deneyeceksiniz tekrardan? Doktorun bi çözüm bulamıyor mu bu durumaBunlar biraz etki etti canım ama kısıtlı, natürelde zaten bir garip gitti 7.5 civarıydı, ilaçlı da zar zor 8 oluyor. 8 üstüne çıkarsa içim daha rahat edecek. Birçok doktor yapmıyor transferi 7 lerde. Mümkün olduğunca daha kalın olduğu bir zamanda yapmaya çalışıyor.
İsmini duyuyorumda nasıl bir doktor detaycimi ilgilimi merak ediyordumÇok memnunum canım 3. Denemem olacak ilki negatifti 2. Pozitif ama genetik bozuk olduğu için kürtaj oldum. Bu da 3.olacak inşallah
Yaa kimde işe yaradı bilmiyorum ama böyle bişey yapılıyormuş kalınlaşma olmayınca benim aklımda senin gibi karışık yani bu kalınlaşmama nerden çıktı onuda anlamadım ama vakit saat dolması gerekiyor demekkiİşe yarıyor mu prp?
İlaçlı deneyeceğiz evet. İçime ne zaman sinerse o zaman transfer olacağım. Doktorum bu kalınlıkta endometrium ile de bebeğin tutunabilecegini söylüyor. Evet tutunabiliyor ama daha kalın olunca ihtimal artıyor. Prp deneyeceğiz belki. Onun hakkında da hiçbir bilgim yok.Peki şimdi napcaksınız? İlaçlı mı deneyeceksiniz tekrardan? Doktorun bi çözüm bulamıyor mu bu duruma