Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Maşallah subhanallah.
Sağlıklı hayırlı mutlu ailesiyle beraber bir ömür diliyorum.
Darısı bizlere olsun.

Harika haber Allah güzellikleri büyütmek nasip etsin A AnnelikUmudu canım.

Bitanem çok sağol Haberleşeceğiz ve hayatlarımızı paylaşmaya devam edeceğiz. Senin için de çok güzel bir süreç diliyorum.Hatırlamıyorum ama eğer yakınsa umarım çok güzel geçer transferin de.Baktın olmadı, dediğin gibi güzel olur hazır büyümüş bir çocuğa kol kanat germek.Zaten diyorum 40’ın üstünde çocuk büyüdü derken mürüvetini falan göremem Büyümüş alırsam okulu falan daha kafa sağlamken ilgilenebilirim

Lady’ciğim hiç takıp canını sıkma.Doktorun rahim çok güzel diyorsa öyledir canım Çok güzel olacak bu sefer inşallah herşey

Çol şükür A AnnelikUmudu tebrik ediyorum Mis kokulu bebiş sağlıkla huzurla büyüsün

B bestenigar Bestecim sen natürel transfer olmuştun bitanem, endometrium 7.5 mm miydi, doğru mu hatırlıyorum canım? Benim 7.4 lerden progesteron salgilayinca 6,9 civarına düştü de, doktorum transfer yapalım çok iyi görünüyor dedi ama ben biraz tedirgin oldum. Natürelde beklenen zaten 7-7.5 dedi ama ben sitede hep 8.5-9 lari okuyorum, çok kafam karıştı

Canım evet naturel oldu 23 Mayısda dominant folikül 17 mm iken endometrium 7.5 mm sonra hiç ölçülmedi 24 Mayıs ovitrelle yapmışım 26 Mayısta Lutinus ve progestan dex başlanmış 30 Mayıs transfer yapılmış Senin transfer ne zaman kısmetse ?

Benim dominant folikul 17 iken endometrium 7,4 gibi biseydi. Progesteron salgilamaya başlayınca 6.9 a düştü. Pazartesi karar verilecek transfere canimcim. Doktorum progesteron salgilayinca yapısı değişir artık kalınlığa bakma, 7,4 ü gördük, üç çizgi ve yapısı çok güzel, transferi yapalım dedi. Demek ki hiç olcmesek sonrasını kafam böyle karışmayacakltı. Çok teşekkürler bitanem

Canim benim.
Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin. Bugun cok cok daha iyiyim. Kucuk ayaklarini surusun ve bu topik bebis dolsun. Kocaman sevgiler :)

Canim benim.
Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin. Bugun cok cok daha iyiyim. Kucuk ayaklarini surusun ve bu topik bebis dolsun. Kocaman sevgiler :)
Oyy yerim ben o minik ayakları kolları, çok güzel bir prenses geldi, şenlendi buralar. Yarın daha da iyi olacaksın inşAllah canım benim Kocaman sevgiler size

Benim yaş 41 ama Şişli memorial çatlatma iğnesi verdi. Her doktorun bakış açısı farklı ama Semra Kahraman hoca bu konuda hata yapmayacak kadar profesyonel bir doktor. Fakat bu iğnenin uygulandığında oluşacak tüm sonuçları onlar daha iyi bilirler elbette.
İnşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla pozitifi görürsünüz.

Canimcim çok teşekkür ederim, verdiğin bilgiler çok kıymetli ben de kesin verir diyordum çatlatma iğnesi, özellikle sordum yapacak miyiz diye. "Senin vücudun ilaçlara biraz farklı tepki veriyor o yüzden herşeyde doğalı taklit etmek istiyorum" dedi. Onu uygulandığında salgılanan bir şeyden bahsetti o bende birşeyi yaparken başka bir şeyi bozar diye endişe etmiş. Her gün ölçer catladigi günü tuttururuz onun yerine dedi. Benim yaşım 45, endometrium estrofeme iyi cevap vermiyor onca ilaca banta rağmen 8 mm i anca yakalıyoruz. Belki o sebeple çekindi bilemiyorum. Yani hiç de anlamadığım için ısrarcı olmadım. Bugün progesteron çıkmış, E2 düşmüş, yani bugün catladigini anlıyoruz burdan. Yarın ultrasonla bakıp eğer transfer kesinleşirse cuma günü olacağım. Bugünü sifirinci gün kabul edip, bu gece progestan fitile başlıyorum. Bir tane de climara forte bant yapıştırdım. Altıncı gün transfer olmuş olucam eğer yarın ultrasonda herşey yolunda ise. Umarım bir problem olmaz

Ladycim ben memorialde bunu sormuştum İçin rahat etsin diye söylüyorum Çatlamayı kaçırsalar iğneyi yapamasak bile transferi iptal etmiyoruz demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…