- 23 Şubat 2011
- 440
- 519
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #3.881
Ayyy harikaSevgili arkadaslar sizlere de guzel haberi artik verebilirim. Her sey netlesene kadar cok sinirli sayida insanla paylasmistik ama bugun artik rahat bir nefes aldik sonunda. Biz bu kadar caba sonrasi sonunda saglikli kalp atisini bugun dinledik. Bizim ufaklik kendini biraz agirdan aliyor ama degerleri sonunda istenilen rakamlara ulasti. Umit ediyorum saglikla devam eder ama ilerlemezse de canimiz sagolsun, en azindan yapilmasi gereken her seyi yaptik.Gecen seneden beri takip ettigim bu sayfanin bana moral olarak hep cok faydasi oldu. Iyi ki bu sayfayi acmissin L Lady Starlight Ayrica bu sayfa sayesinde tanistigim canim arkadaslarim B bestenigar @gofretlisut @Fairytale2 sizlere de cok cok tesekkurler desteginiz ve degerli arkadasliginiz icin. Yakinda kalben yada biyolojik guzel haberlerinizi bekliyorum L Lady Starlight nopenoname @Meshk07 @ozlemgundogdu @kalkyerineyat Ayrica umarim cok saglikli bir dogum sureciniz olur sevgili B bestenigar ve E eserel
Canim cok tesekkurler guzel dileklerin icinAyyy harika
Neler oldu bitti diye gireyim dedim harika bı suprizle karşılaştım, huzurla mutlulukla gecsin tüm gunlerin
Yaa ne güzel bir haber bu, çok sevindim canım benim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSevgili arkadaslar sizlere de guzel haberi artik verebilirim. Her sey netlesene kadar cok sinirli sayida insanla paylasmistik ama bugun artik rahat bir nefes aldik sonunda. Biz bu kadar caba sonrasi sonunda saglikli kalp atisini bugun dinledik. Bizim ufaklik kendini biraz agirdan aliyor ama degerleri sonunda istenilen rakamlara ulasti. Umit ediyorum saglikla devam eder ama ilerlemezse de canimiz sagolsun, en azindan yapilmasi gereken her seyi yaptik.Gecen seneden beri takip ettigim bu sayfanin bana moral olarak hep cok faydasi oldu. Iyi ki bu sayfayi acmissin L Lady Starlight Ayrica bu sayfa sayesinde tanistigim canim arkadaslarim B bestenigar @gofretlisut @Fairytale2 sizlere de cok cok tesekkurler desteginiz ve degerli arkadasliginiz icin. Yakinda kalben yada biyolojik guzel haberlerinizi bekliyorum L Lady Starlight nopenoname @Meshk07 @ozlemgundogdu @kalkyerineyat Ayrica umarim cok saglikli bir dogum sureciniz olur sevgili B bestenigar ve E eserel
Cok tesekkur ederim ladycim, darisi senin basina yakinda cok guzel haberlerini bekliyorumYaa ne güzel bir haber bu, çok sevindim canım benim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinçok şükür ne güzel oldu böyle akşam akşam neşem yerine geldi.
Tebrik ediyorum sizi çok sevindim kalp atışından sonra herşey su gibi akıp gidecek inşallah Pgt li embriyo sanırım sorunsuz ilerleyecektir Sağ salim kucağınıza alın inşallah Hep güzel haberler alalım birbirimizdenSevgili arkadaslar sizlere de guzel haberi artik verebilirim. Her sey netlesene kadar cok sinirli sayida insanla paylasmistik ama bugun artik rahat bir nefes aldik sonunda. Biz bu kadar caba sonrasi sonunda saglikli kalp atisini bugun dinledik. Bizim ufaklik kendini biraz agirdan aliyor ama degerleri sonunda istenilen rakamlara ulasti. Umit ediyorum saglikla devam eder ama ilerlemezse de canimiz sagolsun, en azindan yapilmasi gereken her seyi yaptik.Gecen seneden beri takip ettigim bu sayfanin bana moral olarak hep cok faydasi oldu. Iyi ki bu sayfayi acmissin L Lady Starlight Ayrica bu sayfa sayesinde tanistigim canim arkadaslarim B bestenigar @gofretlisut @Fairytale2 sizlere de cok cok tesekkurler desteginiz ve degerli arkadasliginiz icin. Yakinda kalben yada biyolojik guzel haberlerinizi bekliyorum L Lady Starlight nopenoname @Meshk07 @ozlemgundogdu @kalkyerineyat Ayrica umarim cok saglikli bir dogum sureciniz olur sevgili B bestenigar ve E eserel
Canim cok tesekkur ederim, her asamasindaki destegin ve yardimlarin icinTebrik ediyorum sizi çok sevindim kalp atışından sonra herşey su gibi akıp gidecek inşallah Pgt li embriyo sanırım sorunsuz ilerleyecektir Sağ salim kucağınıza alın inşallah Hep güzel haberler alalım birbirimizden
Mesajinizi tesaduf gordum ve mutlu haberi almis olmaniza cok sevindimSevgili arkadaslar sizlere de guzel haberi artik verebilirim. Her sey netlesene kadar cok sinirli sayida insanla paylasmistik ama bugun artik rahat bir nefes aldik sonunda. Biz bu kadar caba sonrasi sonunda saglikli kalp atisini bugun dinledik. Bizim ufaklik kendini biraz agirdan aliyor ama degerleri sonunda istenilen rakamlara ulasti. Umit ediyorum saglikla devam eder ama ilerlemezse de canimiz sagolsun, en azindan yapilmasi gereken her seyi yaptik.Gecen seneden beri takip ettigim bu sayfanin bana moral olarak hep cok faydasi oldu. Iyi ki bu sayfayi acmissin L Lady Starlight Ayrica bu sayfa sayesinde tanistigim canim arkadaslarim B bestenigar @gofretlisut @Fairytale2 sizlere de cok cok tesekkurler desteginiz ve degerli arkadasliginiz icin. Yakinda kalben yada biyolojik guzel haberlerinizi bekliyorum L Lady Starlight nopenoname @Meshk07 @ozlemgundogdu @kalkyerineyat Ayrica umarim cok saglikli bir dogum sureciniz olur sevgili B bestenigar ve E eserel
inşAllah bitanem. Varsa tüyoların alırız canimcimCok tesekkur ederim ladycim, darisi senin basina yakinda cok guzel haberlerini bekliyorum
ne kadar sevindim bu mesajaSevgili arkadaslar sizlere de guzel haberi artik verebilirim. Her sey netlesene kadar cok sinirli sayida insanla paylasmistik ama bugun artik rahat bir nefes aldik sonunda. Biz bu kadar caba sonrasi sonunda saglikli kalp atisini bugun dinledik. Bizim ufaklik kendini biraz agirdan aliyor ama degerleri sonunda istenilen rakamlara ulasti. Umit ediyorum saglikla devam eder ama ilerlemezse de canimiz sagolsun, en azindan yapilmasi gereken her seyi yaptik.Gecen seneden beri takip ettigim bu sayfanin bana moral olarak hep cok faydasi oldu. Iyi ki bu sayfayi acmissin L Lady Starlight Ayrica bu sayfa sayesinde tanistigim canim arkadaslarim B bestenigar @gofretlisut @Fairytale2 sizlere de cok cok tesekkurler desteginiz ve degerli arkadasliginiz icin. Yakinda kalben yada biyolojik guzel haberlerinizi bekliyorum L Lady Starlight nopenoname @Meshk07 @ozlemgundogdu @kalkyerineyat Ayrica umarim cok saglikli bir dogum sureciniz olur sevgili B bestenigar ve E eserel
Kardesimin donmustu fakat oda tutmadiArkadaşlar, benim 3 embriyom beşinci güne geldi, iki tanesinin gelişimi yavaş olduğu için biyopsi alınmayacak gibi, bir blast embriyo teste gidecek gibi duruyor. Bir tane gönderip de sağlıklı dönüş alan var mı acaba? Çok moralim bozuldu, şansım oldukça düşük gibi. Bilginiz, tecrübeniz varsa paylaşır mısınız?
Cok tesekkur erderim guzel dilekleriniz icin. Evet uzun uzun yazismistik o donem hatirliyorum elbette sizi. Siz de ne guzel yakinda kavusacaksiniz bebeginizeMesajinizi tesaduf gordum ve mutlu haberi almis olmaniza cok sevindimIlk uye oldugum zamanlar tup bebek ve yumurta dondurma uzerine mesajlasmistik.
Size saglikli bir hamilelik ve harika bir evlat diliyorum, Cok Mutlu olun birlikte
Allah tum tup bebek surecini yasayan kadinlara guc vetsin hepiniz saglikla yavrularinizi kucagiiza alin.insAllah buluruz, ben çok yoruldum. Bu üçüncü denememdi. İkincide hamile kaldım ama 8+5 de kalbi durdu, şimdi bir daha o travmayı yaşamayalım diye teste gönderelim dedik ama bir tane gidebildi 3ba kalite beşinci gün embriyosu. İki taneye de yarın bakılacak eğer gelişirse onlar da gidecek teste, gelismezse bütün umut o bir tane 3 ba ya kalacak. Düşünmekten yoruldum...
Ladycim pes etmemek disinda verebilecegim buyuk bir tuyom yok. Ama biz her ne gerekiyorsa transfer oncesi yaptik. Once 14 kilo verdim, vucut kitle indeksimi normale getirdim, duzenli spor yaptim haftanin 5-6 gunu, her turlu kotu aliskanligi kahve de dahil olmak uzere transferden 7-8 ay once biraktim ve yedigim ictigim her seye dikkat ettim. Kan degerlerimi, tiroid seviyelerimi duzenli olcturdum sonra histereskopi yaptirdim. Zaten tup bebek doneminde de kullanmadigim vitamin kalmamisti. Yani ne arastirdiysam yaptim acikcasi. Ama doktorlarim ve bulundugum merkezde calisan hemsireler ve embriyologlarim cok destek oldu. Bu kadar cabaya gercekten ozel ilgi gosterdiler ve hala da takip ediyorlar. Sanirim en onemlisi dogru yerde olmak oldu. Umarim sende yakinda guzel haberler ile gelirsin ladycim.inşAllah bitanem. Varsa tüyoların alırız canimcim
Ben de sizi takip ediyorum, ayni zamanlarda pgt'li 6. gun embriyolari ile transfer olduk ve ikimizde de hashimoto var ama ikimiz de yakin zamanlarda guzel haberler aldik.ne kadar sevindim bu mesajasağlıkla kucağınıza alın inşallah, güzel haberlerinizi alalım, çok sevindim
Cooook tesekkur ederimCok tesekkur erderim guzel dilekleriniz icin. Evet uzun uzun yazismistik o donem hatirliyorum elbette sizi. Siz de ne guzel yakinda kavusacaksiniz bebeginizeSaglikli bir dogum diliyorum size. Ufakligin cok mutlu ve guzel bir hayati olsun
Hamileliğin de etkisiyle gözlerim doldu okuyunca kendim gibi sevindim. Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin.Sevgili arkadaslar sizlere de guzel haberi artik verebilirim. Her sey netlesene kadar cok sinirli sayida insanla paylasmistik ama bugun artik rahat bir nefes aldik sonunda. Biz bu kadar caba sonrasi sonunda saglikli kalp atisini bugun dinledik. Bizim ufaklik kendini biraz agirdan aliyor ama degerleri sonunda istenilen rakamlara ulasti. Umit ediyorum saglikla devam eder ama ilerlemezse de canimiz sagolsun, en azindan yapilmasi gereken her seyi yaptik.Gecen seneden beri takip ettigim bu sayfanin bana moral olarak hep cok faydasi oldu. Iyi ki bu sayfayi acmissin L Lady Starlight Ayrica bu sayfa sayesinde tanistigim canim arkadaslarim B bestenigar @gofretlisut @Fairytale2 sizlere de cok cok tesekkurler desteginiz ve degerli arkadasliginiz icin. Yakinda kalben yada biyolojik guzel haberlerinizi bekliyorum L Lady Starlight nopenoname @Meshk07 @ozlemgundogdu @kalkyerineyat Ayrica umarim cok saglikli bir dogum sureciniz olur sevgili B bestenigar ve E eserel
Bitanem inşAllahLadycim pes etmemek disinda verebilecegim buyuk bir tuyom yok. Ama biz her ne gerekiyorsa transfer oncesi yaptik. Once 14 kilo verdim, vucut kitle indeksimi normale getirdim, duzenli spor yaptim haftanin 5-6 gunu, her turlu kotu aliskanligi kahve de dahil olmak uzere transferden 7-8 ay once biraktim ve yedigim ictigim her seye dikkat ettim. Kan degerlerimi, tiroid seviyelerimi duzenli olcturdum sonra histereskopi yaptirdim. Zaten tup bebek doneminde de kullanmadigim vitamin kalmamisti. Yani ne arastirdiysam yaptim acikcasi. Ama doktorlarim ve bulundugum merkezde calisan hemsireler ve embriyologlarim cok destek oldu. Bu kadar cabaya gercekten ozel ilgi gosterdiler ve hala da takip ediyorlar. Sanirim en onemlisi dogru yerde olmak oldu. Umarim sende yakinda guzel haberler ile gelirsin ladycim.
Cok tesekkur ederim, sizin bizden onceki saglikli ilerleyen sureciniz bana transfer oncesi hem moral verdi hem de umut oldu. Saglikli ve mutlu bir gebelik sureciniz olsun.Hamileliğin de etkisiyle gözlerim doldu okuyunca kendim gibi sevindim. Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin.
Sevgili partalinacim o tek blast embriyonun sağlıklı gelmesini, sağlıkla tutunmasını ve sana hayırlı evlat olmasını gönülden diliyorum canım benim. Güzel haberlerini bekliyoruz bitanemSelamlar güzel kadınlar, 5-6 ay önce bu topiği takip etmeye başladığımda ne blastın ne de pgtnin ne olduğunu bilmediğim saf ve mutlu günlerimdeydimL Lady Starlight cığımla dertleşmiştim, bana harika tavsiyeler vermişti..
Bugün tam olarak tek blast embriyom pgtye gitti ve 15 gün sağlıklı dönmesini bekleyeceğim. Bu yolda kalbinde bebek sevgisiyle savaşan tüm kadınlara sevgilerimi gönderiyorum