- 23 Şubat 2011
- 440
- 519
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #3.881
Ayyy harikaSevgili arkadaslar sizlere de guzel haberi artik verebilirim. Her sey netlesene kadar cok sinirli sayida insanla paylasmistik ama bugun artik rahat bir nefes aldik sonunda. Biz bu kadar caba sonrasi sonunda saglikli kalp atisini bugun dinledik. Bizim ufaklik kendini biraz agirdan aliyor ama degerleri sonunda istenilen rakamlara ulasti. Umit ediyorum saglikla devam eder ama ilerlemezse de canimiz sagolsun, en azindan yapilmasi gereken her seyi yaptik. Gecen seneden beri takip ettigim bu sayfanin bana moral olarak hep cok faydasi oldu. Iyi ki bu sayfayi acmissin L Lady Starlight Ayrica bu sayfa sayesinde tanistigim canim arkadaslarim B bestenigar @gofretlisut @Fairytale2 sizlere de cok cok tesekkurler desteginiz ve degerli arkadasliginiz icin. Yakinda kalben yada biyolojik guzel haberlerinizi bekliyorum L Lady Starlight nopenoname @Meshk07 @ozlemgundogdu @kalkyerineyat Ayrica umarim cok saglikli bir dogum sureciniz olur sevgili B bestenigar ve E eserel
Neler oldu bitti diye gireyim dedim harika bı suprizle karşılaştım, huzurla mutlulukla gecsin tüm gunlerin