Bitanem işten güçten ancak zaman buldum yazmaya. Eşim iş teklifi aldı.Ben de onunla gitmek istiyorum ama başvurduğum bir kaç işten red aldım
O yüzden ben başvurmaya devam ediyorum. Orada bir iş olmadan buradaki işimi de bırakmak istemiyorum.Eşim de ben işimi falan düşünüp, iş bulmadan gitmek istemediğinden kendi başına gitmek için karar veremiyor
Öyle karar verme süreçlerindeyiz. Bakalım kesin kararlar verirsek öyle girişeceğim bu çocuk işlerine. Şimdilik ne olacak bilmiyorum
Eşim önden giderse, tek başıma süreci başlatırım herhalde. Bir arkadaşımın evli olmayan bir arkadaşı Türkiye’de çalışırken tek başına koruyucu aile olarak başlamış ve sonra koruyucu ailelik yaptığı çoçuğu da alarak Almanya’ya taşınmış. Evli değil , kendi başına bir insan koruyucu ailelik yapabiliyor ama evli olmadan evlat edinemiyor diye biliyorum. O götürebildiyse dediğin gibi ben de tek başına başlar sürece ve sonrasında olursa götürebilirim belki. Ya da eşimin yurtdışında olması belki benim burada süreci tek başıma götürmemde sıkıntı yaratmayabilir. Sorup öğrenmek lazım. O kadar yoğunki işlerim bir yolunu bulup gideceğim sormaya.
Sana da bol şans diliyorum fıstığım. Herşey yolunda gitsin