Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Canım benim, herşey gönlünce olsun. Çok mutlu ol, ama burda ama yurtdışında musmutlu olun bitanem

Canlarım biraz önce kontrolüm vardı, endometrium 7.5 lari görmüştük ama çatlamaya yakın 6.9 çıktı. Doktorum önemli olan üç çizgi ve natürelde zaten 7 civarında bekleriz dedi ama içim içimi yiyor. Natürelde kaç olması lazım biliyor musunuz? Doktorum problem yok rahat ol dese de kafama taktım bı kere.

O zman ne zaman olcak trasfer

O zman ne zaman olcak trasfer
Yumurta catlayinca belli olacak canım. Catladiktan 6 gün sonra. Yarın ve pazartesi de bakılacak ona göre yol alacağız. Tek endişem endonetrium neden düşüyor acaba, doktorum ona takılma rahîm çok güzel diyor ama burada okuduklarim bambaşka. Ne düşüneyim bilemedim.

Nar suyu için bol bol öle biliyorum

Ozlemcim ne kadar heyecanli surecler esin ve senin icin, ne guzel yepyeni sayfalar acilacak onunuzde Hic endiselenme eninde sonunda icine sinen bir is cikacaktir karsina sen bu kadar cabaliyorken o da olur. Ayrica sen senelerdir is hayatinin icindesin, ne kagit isleri ile ugrasmissindir bugune kadar. Simdi karsina cikacaklari da organize bir sekilde halledersin. Arkadasin ne kadar guzel bir sey yapmis kouyucu ailelik yaptigi ufaklik icin. Simdi cocugun hayata karsi, farkli kulturleri tanimaktan ve sevgi dolu bir aile hayatindan dolayi hem zengin bir perpektifi olacak hem de mutlu bir birey olarak yetisecek. Sen ve esin de bunu yapacaginiz icin gercekten cok sevindim her ikiniz, sansli ufaklik ve genisleyecek aileniz icin.

Bizim suan icinde bulundugumuz surec umarim saglikli bir sekilde devam eder. Etmezse de dunyanin sonu degil bir aileye ihtiyac duyan o kadar cok cocuk var ki, esimle biz de sizin gibi onlara kol kanat gereriz dedik

Sana bu yeni acilacak sayfalarda ve seyahatlerde bol sans diliyorum Ozlemcim
Heyecanin ve mutlulugun bol olsun...

Ladycim oncelikle bu hem heyecani hem de stresi bol olan surecte bol sans diliyorum sana. Naturel siklusta minimum 7 mm olmasi gerekiyor. Su linkte detayli bir sekilde anlatilmis, daha onceden okumadiysan eger bir goz at dilersen.

Çok teşekkürler bitanem, bakalım daha fazla düşmezse umarım yaparız transferi. İlaçlı 8 oluyor en fazla, natürel de böyle oldu. Ne yapayım şaşırdım. Naturelin böylesi bir ilaclinin oylesinden iyi mi onu da bilmiyorum hiç.

Haklısın oda benim aklımı karistiriyo yani neden endometrium düsüyoki

Bana bizim merkezde soylenen, eger ki endometriumda istenilen kalinlasma saglaniyorsa naturel siklusun basari oraninin ilacliya gore daha yuksek oldugu. Her merkezin kendine has yontemleri var sonucta, senin doktorun da deneyimli bir doktor ve kendine ozgu yontemleri var. Ama bizde transferi sana uygulanacak olandan farkli bir sekilde catlatma ignesi ile yapiyorlar. Endometriumu da catlatma ignesini yapacagin gune kadar olcmeye devam ediyorlar. LH 10-15 civariyken ve dominant folikul 18'leri gorunce igneyi uyguluyorsun. Catlatma ignesinden tam 6 gun sonra transfer oluyor. Igneden sonra bir olcum yapmiyorlar, Bir de transferden dort gun once gunde iki kez lutinus fitil, iki kez monodoks, birer kez prednol, folik asit ve progesterone dex kullaniyorsun. Transfer sonrasi iki tane lutinus, progesterone dex ve folic asite ilk uc ay devam ediyorsun.

Çok güzel anlatmışsınız teşekkürler

Benim lh dün 7 idi, endometrium 7.3 -7.5 gibiydi. Bugün lh 38 olmuş endometrium 6.9 olmuş. Yumurta çatlarken lh yükselince östrojen düşer, endometrium bı tık söner ama aslında o bir sönme değil, ıslanmış halı gibi düşün dedi. Yoğunluğu aynı ama kuruyken pofudy haliyle olcsek daha fazla görünür, ıslanınca daha az görünür ama aslında az değil dedi. Canım çok teşekkür ederim, uzun uzun açıklamışsın benim için çok iyi oldu. Çatlatma iğnesini özellikle yapmadığını söyledi, ileri yaş natürelde tercih etmiyoruz dedi.

Vardir bir bildigi doktorunun, derdim kafani karistirmak degil ama bu ileri yasta tercih etmiyoruz demesi biraz garip geldi bana suanda bulundugum yerle kiyasladigim icin. Cunku bizde baya baya uyguluyorlar ileri yasta. Embriyo euploid olduktan sonra uterusta bir problem yoksa eger, dogal siklusta catlatma ignesi ile basari oranlari da ileri yasta oldukca yuksek. Fakat madem ki bu doktor ile ilerleme karari aldin, dediklerini de harfiyen uygulamaktan baska caren yok. Ama icin rahat etmiyorsa da ertele bir sonraki ay tekrar bakarsin aceleye de gerek yok en onemlisi her sey saglikli olsun.

Benim endometrium tam sınırda ya, bı de ilaçlara iyi tepki vermiyor vücudum. Çatlatma iğnesi bişey salgilatiyormuş o benim şu anki durumumda işleri kötüye götürürmüş, zaten ileri yaşta ben natürelde çok tercih etmiyorum dedi. Ben de anlamadım ama çok kesin konuştu. Erteleyim mi dedim, yok rahim çok iyi tutar böyle merak etme dedi. Yumurta çatlarken biraz söner, catladiktan sonra bant ve estrofem kullanacaksın zaten dedi. Ben de çok tecrübeli doktor, vardır bir bildiği diye düşündüm. Pazartesi tekrar bakicaz umarım 7 üstü çıkar

Her seyi akisinia birakmaktan baska hic bir caremiz yok Cok guzel sonuclanmasini dilerim transfer surecinin Ladycim Butun guzel enerjiler seninle olsun

Her seyi akisinia birakmaktan baska hic bir caremiz yok Cok guzel sonuclanmasini dilerim transfer surecinin Ladycim Butun guzel enerjiler seninle olsun
Çok teşekkürler bitanem. İyi ki sizler varsınız . Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Verdiğin bilgiler çok önemli benim için, çok teşekkürler canım benim

Sadece bir tane embrıyom 5. Gün olarak Pgt ye gönderildi. aynı durumu bende yaşıyorum Sonuc galiba 15 güne gelir gibi. Allah herkesın yardımcısı olsun. Bir sıcak sesle bizimde yuvamız şenlenirmi
Canım benim inşAllah o bir embriyon sağlıklı gelir ve sana hayırlı evlat olur. Genelde on güne geliyor sonuçlar, güzel olacak inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…