- 7 Mayıs 2012
- 801
- 1.108
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #3.781
Teşekkür ederim Herşey gönlünce olsun Evlat edinenlerden duyduğum hikayelerden daha ilk görüşte mucizevi bir şekilde o duyguyu yaşayıp bağlanıyorlarmış Vakti zamanı geldiğinde sana da aynısından diliyorum Hatta birisi şimdi 4 çocuklu bir anne eşinin 2 çocuğu 1 koruyucu annelik sonra da tekrar bir bebeği doğmuşLady’ciğim bol şans canım. Yaz başındaki son denememden sonra ara verme kararı aldım ve çok nadir girdim buralara. İnşallah bu kez olacak bir tanem. Dualarım seninle.
@nopenoname sen de lütfen çok üzülme, herşey de vardır bir hayır. İsteğin varsa mutlaka yine dene bitanem.
Ben tekrar başlar mıyım bilmiyorum.Şuan hala gelmiyor içimden.Ama evlat edinmek istiyorum, ya da başlangıçta koruyucu ailelik yapmak. Eşimin yurtdışına gitme durumları vardı , daha kesinleşmedi. O yüzden başvuramadım daha.Acaba gidip süreci başlatsam mı burada bilmiyorum ama sonra taşınırsak işlemler yarıda kalır diye korkuyorum. Hayırlısı olsun.
Tedavisi devam edenlere bol şans. Sevgili A AnnelikUmudu ve B bestenigar ’a harika haberler diliyorum, sağlıkla büyüsünler inşallah.
Öpüyorum herkesi
Ozlemcim ne kadar guzel bir karar almissiniz.Lady’ciğim bol şans canım. Yaz başındaki son denememden sonra ara verme kararı aldım ve çok nadir girdim buralara. İnşallah bu kez olacak bir tanem. Dualarım seninle.
@nopenoname sen de lütfen çok üzülme, herşey de vardır bir hayır. İsteğin varsa mutlaka yine dene bitanem.
Ben tekrar başlar mıyım bilmiyorum.Şuan hala gelmiyor içimden.Ama evlat edinmek istiyorum, ya da başlangıçta koruyucu ailelik yapmak. Eşimin yurtdışına gitme durumları vardı , daha kesinleşmedi. O yüzden başvuramadım daha.Acaba gidip süreci başlatsam mı burada bilmiyorum ama sonra taşınırsak işlemler yarıda kalır diye korkuyorum. Hayırlısı olsun.
Tedavisi devam edenlere bol şans. Sevgili A AnnelikUmudu ve B bestenigar ’a harika haberler diliyorum, sağlıkla büyüsünler inşallah.
Öpüyorum herkesi
Çok sevindim Lady cim dualarım seninleCanlarım biraz önce kontrolüm vardı. En büyük yumurta 14.5 mm. Yani agresif büyümemiş. Bir tane de 11 e yakin var. Endometrium 6,3 mm. adetin altıncı günü. Üç çizgiyi de gördüm. O kadar ümitsiz gittim ki kesin bu yumurta 18 e yakındır yarın öbür gün çatlar transfer de yine iptal olur diye ama korktuğum gibi olmadı. Eğer önden bı çatlama vs olmazsa bu ay transfer olacak sonunda sanki. Dualarınıza talibim
Teşekkürler bitanem. Sen nasılsın, herşey yolunda değil mi?Çok sevindim Lady cim dualarım seninle
Merhaba canım seninde sürekli transferin iptalmi olduCanlarım biraz önce kontrolüm vardı. En büyük yumurta 14.5 mm. Yani agresif büyümemiş. Bir tane de 11 e yakin var. Endometrium 6,3 mm. adetin altıncı günü. Üç çizgiyi de gördüm. O kadar ümitsiz gittim ki kesin bu yumurta 18 e yakındır yarın öbür gün çatlar transfer de yine iptal olur diye ama korktuğum gibi olmadı. Eğer önden bı çatlama vs olmazsa bu ay transfer olacak sonunda sanki. Dualarınıza talibim
Merhaba bitanem, ben yazı dinlenerek ve yüzerek geçirdim Eylülde transfer olmak istedim ama kist vardı. Ekim'de kist gitti bu sefer tedavinin ortasında yumurta büyüdü ve transfer iptal oldu, şimdi de iki önde giden yumurta vardı ama dengeli büyümüş transfere engel olmayacak gibi duruyor eğer izin verirlerse bu ay transfer olmak istiyorum.Merhaba canım seninde sürekli transferin iptalmi oldu
Canim benim, cok guzel haberler :) Haydi hayirlisi, tum dualarim seninle.Canlarım biraz önce kontrolüm vardı. En büyük yumurta 14.5 mm. Yani agresif büyümemiş. Bir tane de 11 e yakin var. Endometrium 6,3 mm. adetin altıncı günü. Üç çizgiyi de gördüm. O kadar ümitsiz gittim ki kesin bu yumurta 18 e yakındır yarın öbür gün çatlar transfer de yine iptal olur diye ama korktuğum gibi olmadı. Eğer önden bı çatlama vs olmazsa bu ay transfer olacak sonunda sanki. Dualarınıza talibim
Teşekkür ederim bitanem. Çok ama çok öpüyorum. Senin bebişi heyecanla bekliyorum, o benim mücadelemde çok değerli bir yerde, hepimize umut oldu. Sağlıkla mutlulukla büyüsün, Allah hep iyilerle karşılaştırsın meleğimiziCanim benim, cok guzel haberler :) Haydi hayirlisi, tum dualarim seninle.
Canim benim cok tesekkur ederim. Su transfer sureciniz oncesinde benim yapamadiklarimi yaptiniz, bol bol dinlenip kendinizle ilgilendiniz. Sonrasi icin ciddi bir yatirim oluyor. Hersey cok guzel olacak :)Teşekkür ederim bitanem. Çok ama çok öpüyorum. Senin bebişi heyecanla bekliyorum, o benim mücadelemde çok değerli bir yerde, hepimize umut oldu. Sağlıkla mutlulukla büyüsün, Allah hep iyilerle karşılaştırsın meleğimizi
Ben kendi adıma bu yazın tadını bol bol çıkardım bitanem. Kontrollerimi tamamladım. Gezdim, tozdum, yüzdüm, hayatımla ilgili yeni kararlar alıp, hafiften yön çizmeye başladım ( başka şehir, daha sakin bir yaşam). Ama şimdi artık bebiş zamanı. Bekliyoruz bakalım ne zaman teşrif edeceklerCanim benim cok tesekkur ederim. Su transfer sureciniz oncesinde benim yapamadiklarimi yaptiniz, bol bol dinlenip kendinizle ilgilendiniz. Sonrasi icin ciddi bir yatirim oluyor. Hersey cok guzel olacak :)
Ah ne guzel :)Ben kendi adıma bu yazın tadını bol bol çıkardım bitanem. Kontrollerimi tamamladım. Gezdim, tozdum, yüzdüm, hayatımla ilgili yeni kararlar alıp, hafiften yön çizmeye başladım ( başka şehir, daha sakin bir yaşam). Ama şimdi artık bebiş zamanı. Bekliyoruz bakalım ne zaman teşrif edecekler
Senin de doğum yaklaştı, bir iki ay toparlar, sonra full enerji kaldığın yerden devam inşAllah canimcim
Bol bol guzel enerjilerinizi beklerim. Kocaman sevgiler.Bitanem geçmiş olsun, senin için yapabileceğim bir şey var mı?
Sana en güzel enerjimi yolluyorum bitanem. Meleğimiz çok şanslı, onu çok sevecek, bilinçli anne babası olacak ve teyzeleri de onu şimdiden çok seviyor ve öpüyorBol bol guzel enerjilerinizi beklerim. Kocaman sevgiler.
Canım evet kağıt işleri uzun sürüyormuş. Bir ara bir boşlukta gidip araştıracağım. Umarım sen de kararını vermişsindir. Kolaylıklar diliyorumOzlemcim ne kadar guzel bir karar almissiniz.Benim de cok yakin arkadaslarimdan biri dort yasindayken evlat edinilmis ve ailesi ile olan iletisimi o kadar guzel ki. Koskaca kadin ama annesi, ablasi ve anneannesinin kuzusu o, evin kucugu tabi Bu tup bebek labirentindeyken o hep beni evlat edinme konusunda cesaretlendirdi ve kendi biyolojik ve kalben olan aileleri ile hayatini, cocuklugundaki guzel hikayeleri ve zaman zaman da ne tur zorluklar yasadigini anlatti hep. Yurtdisi olaylari da gelisirse eger sana yeni bir ulke ve yeni insanlar da cok iyi gelecek. Bir suru kagit isi var onunde her iki surec icin sana sabir diliyorum ama sonu mutluluk ile bitecek.
Bitanem işten güçten ancak zaman buldum yazmaya. Eşim iş teklifi aldı.Ben de onunla gitmek istiyorum ama başvurduğum bir kaç işten red aldımBitanem çok teşekkürler. Eşinin yurtdışı olayı olursa sende mi yurtdışına gideceksin, yoksa sen kalicaksin da eşin mi gidip gelecek o kısmı anlayamadım. Eğer sen kalicaksan bence zaman kaybetme, başvur derim ben. Beraber gidecekseniz belli olduktan sonra duruma göre yol almak daha mantıklı sanki. Ben de senin kadar heyecanlandım, yüzümde bir gülümseme kaldı. Sen çok özel, çok güzel bir insansın, kocaman sarılıyorum sana canım benim
Ne güzel ailenizin yeni üyesinin güzel bir geleceği olacak o zamanBitanem işten güçten ancak zaman buldum yazmaya. Eşim iş teklifi aldı.Ben de onunla gitmek istiyorum ama başvurduğum bir kaç işten red aldımO yüzden ben başvurmaya devam ediyorum. Orada bir iş olmadan buradaki işimi de bırakmak istemiyorum.Eşim de ben işimi falan düşünüp, iş bulmadan gitmek istemediğinden kendi başına gitmek için karar veremiyor Öyle karar verme süreçlerindeyiz. Bakalım kesin kararlar verirsek öyle girişeceğim bu çocuk işlerine. Şimdilik ne olacak bilmiyorum Eşim önden giderse, tek başıma süreci başlatırım herhalde. Bir arkadaşımın evli olmayan bir arkadaşı Türkiye’de çalışırken tek başına koruyucu aile olarak başlamış ve sonra koruyucu ailelik yaptığı çoçuğu da alarak Almanya’ya taşınmış. Evli değil , kendi başına bir insan koruyucu ailelik yapabiliyor ama evli olmadan evlat edinemiyor diye biliyorum. O götürebildiyse dediğin gibi ben de tek başına başlar sürece ve sonrasında olursa götürebilirim belki. Ya da eşimin yurtdışında olması belki benim burada süreci tek başıma götürmemde sıkıntı yaratmayabilir. Sorup öğrenmek lazım. O kadar yoğunki işlerim bir yolunu bulup gideceğim sormaya.
Sana da bol şans diliyorum fıstığım. Herşey yolunda gitsin
Bol şans diliyorum ben o tek embriyom (üstelik mozaikti ) ile hamileyim.Sadece bir tane embrıyom 5. Gün olarak Pgt ye gönderildi. aynı durumu bende yaşıyorumSonuc galiba 15 güne gelir gibi. Allah herkesın yardımcısı olsun. Bir sıcak sesle bizimde yuvamız şenlenirmi