Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Hemen cikiyor sonuclari merak etme. Senin simdi en heyecanli haftalar geldi :) Kalp atisini duydun mu yoksa daha var mi?

Ay harika haberler cok heyecanli Butun kalbimle cok mutlu ve saglikli bir hayat diliyorum minigine Guzel dualarin icin de cok cok tesekkur ederim

Canlarım dün gece adet oldum, bugün kontrole gittim yumurtalar yola çıkmış bile, bsskilayamayiz çok da canlı duruyorlar dedi. Doğal takiple gidicez, herşey yolunda giderse kendi catladiktan sonra transfer yapicaz. Yani vardır bir hayır belki böyle daha iyi olacak, zaten estrofeme pek yanıt vermiyordu benim endonetrium, doğalda daha iyiydi. Korktuğum zoladex iğne de olmamış oldu. Yarın tekrar kontrol var, östrojen progesteron bakılıp ona göre natürel devam edicez mümkün olursa, değerler yolundaysa. Şimdilik haberler böyle, bende yumurtalar durdurulamiyor anlayacağınız

Ladycim umarim guzel bir sekilde ilerler surecin. Estrofem'e biraz ara vermen de cok iyi olmus. Bir de rahim yeteri kadar kalinlasirsa dogal transferde sans ilacliya gore daha yuksek diye biliyorum. Transfer surecinde bol sans dilerim sana

Ladycim umarim guzel bir sekilde ilerler surecin. Estrofem'e biraz ara vermen de cok iyi olmus. Bir de rahim yeteri kadar kalinlasirsa dogal transferde sans ilacliya gore daha yuksek diye biliyorum. Transfer surecinde bol sans dilerim sana
Çok teşekkürler bitanem umarım herşey yolunda gider. Yumurta ikinci gün için biraz büyük sankim. Yaklaşık 11 mm. Ama yapacak bir şey yok. Onun çatlamasına göre hareket edeceğiz. Çatlatma iğnesi kullanmayacakmışız, sadece doğal yumurtlamadan sonra biraz östrojen takviyesi ve progestan kullanacakmışım. Tabi hormon değerleri yolunda gider ve şu öndeki yumurta erken catlamazsa.

Ay hadi insallah hersey cok guzel istedigin gibi ilerler. Durdurulamayinca da acaba kendin mi degerlendirsen oluyorum. :)

Ay hadi insallah hersey cok guzel istedigin gibi ilerler. Durdurulamayinca da acaba kendin mi degerlendirsen oluyorum. :)
Bitanem genetik problem olur diye korkuyorum, ne kadar zor ulaştık pgtliye, şimdi yine düşük olursa rahimle uğraşırım bir de diye korkuyorum. Eğer şu önden giden 11 mm izin verirse zaten transfer yapacaklar ama erkenden catlarsa yapacak bir şey yok yine transfer iptal.

Haklisin canim. Hersey guzel ilerlesin, dualarimdasin.

Merhaba yukarıda bahsetmişsiniz ngs nedir acaba. Biz de pgt ile tüp bebek sürecine giriyoruz daha yolun baya başındayım
Merhaba canım, NGS embriyolara uygulanan genetik test. Beşinci güne giden embriyoya biyopsi yapılıp teste gönderecekler. Kromozomlar bakilacak. Sağlıklı geleni transfer edecekler.

Sen de sanki naturel transferi denemek istiyordun Bence de vardır bir hayır böyle olmasın da Transfer sürecinde su gibi aksın herşey yolunda gitsin inşallah

Sen de sanki naturel transferi denemek istiyordun Bence de vardır bir hayır böyle olmasın da Transfer sürecinde su gibi aksın herşey yolunda gitsin inşallah
Evet Bestecim istiyordum, şu önden giden 11 mm yumurta yine hezimete ugratmazsa iyi olur tabi adetin ikinci günü daha, biraz fazla büyük sankim.

Bugün tekrar kontrol ettik, yumurta 11.5 mm olmuş, agresif büyümüyor şimdilik ama E2 117 çıktı, adetin üçüncü günü için yüksek. Salı günü bakacağız eğer yumurta yavaş ilerlerse transfer olabilirim, hızlı gidip erken catlarsa rahim aliciligini etkileyeceği için iptal. Tabi bu arada endometrium değeri de önemli olacak. Anlayacağınız hiçbir şey belli değil, salı günü bakicaz canlarım.

Ladycim senin bebiş haberini anlaşılan böyle heyecanlı süprizli falan alacağız inşallah

Lady’ciğim bol şans canım. Yaz başındaki son denememden sonra ara verme kararı aldım ve çok nadir girdim buralara. İnşallah bu kez olacak bir tanem. Dualarım seninle.
nopenoname sen de lütfen çok üzülme, herşey de vardır bir hayır. İsteğin varsa mutlaka yine dene bitanem.
Ben tekrar başlar mıyım bilmiyorum.Şuan hala gelmiyor içimden.Ama evlat edinmek istiyorum, ya da başlangıçta koruyucu ailelik yapmak. Eşimin yurtdışına gitme durumları vardı , daha kesinleşmedi. O yüzden başvuramadım daha.Acaba gidip süreci başlatsam mı burada bilmiyorum ama sonra taşınırsak işlemler yarıda kalır diye korkuyorum. Hayırlısı olsun.
Tedavisi devam edenlere bol şans. Sevgili A AnnelikUmudu ve B bestenigar ’a harika haberler diliyorum, sağlıkla büyüsünler inşallah.

Öpüyorum herkesi

Bitanem çok teşekkürler. Eşinin yurtdışı olayı olursa sende mi yurtdışına gideceksin, yoksa sen kalicaksin da eşin mi gidip gelecek o kısmı anlayamadım. Eğer sen kalicaksan bence zaman kaybetme, başvur derim ben. Beraber gidecekseniz belli olduktan sonra duruma göre yol almak daha mantıklı sanki. Ben de senin kadar heyecanlandım, yüzümde bir gülümseme kaldı. Sen çok özel, çok güzel bir insansın, kocaman sarılıyorum sana canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…