- 18 Kasım 2020
- 2.661
- 3.243
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #3.741
Bitanem seni çok iyi anlıyorum. Genetikli olunca insan çok umutlaniyor, sonra da boşluk, kafada milyon tane soru. Bir cevap da olmayınca iyice dip oluyor. Ama en azından embriyo var çok şükür. Aşacağız bunu da inşAllah. Lucrin ile zoladex aynıymış bitanem, çok teşekkürler desteğin için. Bir fark yok diyince zoladex aldım. Tek endişem endonetrium inceltir mi acaba? 3.75 mg bir kere sadece kullanacağım ama endonetrium zor kalınlaşıyor ya ondan korkuyorum. Doktorum östrojenle hallederiz dedi ama işte o hallederizler öyle olmuyor bazenBen en azından 1 ay denemicem Lady'cim. Embriyo elde etmek de bi iş yani biliyorsun, moral faktörünü eleyeyim en azından diyorum. Baya bı etkilendim, negatif olunca kötü olurum biliyordum da bu denli etkileyebileceğini tahmin etmedim. Enerjinin tümünü yogunlastirip olmayınca patlama yaşandı sanki içimde
Neyse geçer bu da, neler geçti bu da geçer küvete şarap döküp içinde uyuyasim var, ama olsun geçer diyelim
Kuzum buralardan soralım mi lucrini, aklında kalacaksa. Tüh geç kalmadım inşallah, dilersen buradaki depoları araştıralım ?