- 8 Temmuz 2021
- 158
- 271
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #3.721
Umit ederim yanan mumlar ile dileklerin biran once gerceklesir, isiklari sana bereket ve mutluluk getirir. Bizler icin adaklarina da ayrica tesekkurler. Annecigine bol selamlar, o sana simdi cok ama cok iyi gelecek.Selamlar herkese
Benim bu ay transferim tutmadı maalesef. Pgt’li embriyo transferinde de başarılı olamayınca işin membası olan Meryem Ana’ya geldim, işimiz dualara kaldı artık diyeİşin şakası ayrı da, hem dua edeyim hem hava alayım, annemlere giderken açılayım istedim yürüdüm ettim iyi geldi.
Size de mum yaktım, hamile arkadaşlara huzurla doğumlar, hamile olmayı bekleyenler güzel pozitifli haberler diledim. Hepinizin mumu yandı yani. İsim bilmediklerimi nick olarak belirttim, niyetimiz belli adres şaşmaz artık diye düşünüyorum
Sevgiler
Merhaba canım. Pgt yi beşinci gün embriyolarina yapıyorlar bazen altıncı gün de olabiliyor. Pgt belirli bir gen problemine karşı yapılan, NGS ile de diğer bilinen kromozom problemlerine bakılıyor. Umarım herşey gönlünce ilerler, bol şansMrb pgt araştırma yaparken sayfayı gördüm bizde önceki tedaviler de yaptırmıştık ama aradan çok zaman geçti inanın unuttum kaçıncı gün pgt yapıyorlar birde NGS varmış ikisi arasında fark nedir aceba pgt fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim
Teşekkür ederim güzel dileklerin için pgt kaç günde sonuclaniyordiMerhaba canım. Pgt yi beşinci gün embriyolarina yapıyorlar bazen altıncı gün de olabiliyor. Pgt belirli bir gen problemine karşı yapılan, NGS ile de diğer bilinen kromozom problemlerine bakılıyor. Umarım herşey gönlünce ilerler, bol şans
Sonuç genellikle 10 günde geliyor. İki hafta içinde diyorlar canımTeşekkür ederim güzel dileklerin için pgt kaç günde sonuclaniyordi
Pgt daha erken geliyor diye biliyordum o kadar suruyormuSonuç genellikle 10 günde geliyor. İki hafta içinde diyorlar canım
Ben pgt yaptırmadım hiç, NGS için yaklaşık on gün diyebilirim ama.Pgt daha erken geliyor diye biliyordum o kadar suruyormu
Anladım canım Allah yardimcimiz olsunBen pgt yaptırmadım hiç, NGS için yaklaşık on gün diyebilirim ama.
Canim benim kocaman sariliyorum sana. Cok tesekkurler dualarin icin. Elinde genetikten gecmis embriyolarin var, yasin bir bizlerden kucuk. O yuzden biraz dinlenip toparlanip bir sonraki transfere odaklanmak en iyisi. Tum dualarim seninle.Selamlar herkese
Benim bu ay transferim tutmadı maalesef. Pgt’li embriyo transferinde de başarılı olamayınca işin membası olan Meryem Ana’ya geldim, işimiz dualara kaldı artık diyeİşin şakası ayrı da, hem dua edeyim hem hava alayım, annemlere giderken açılayım istedim yürüdüm ettim iyi geldi.
Size de mum yaktım, hamile arkadaşlara huzurla doğumlar, hamile olmayı bekleyenler güzel pozitifli haberler diledim. Hepinizin mumu yandı yani. İsim bilmediklerimi nick olarak belirttim, niyetimiz belli adres şaşmaz artık diye düşünüyorum
Sevgiler
Bu kadar güzel kalpli birisi pek yakındaSelamlar herkese
Sevgiler
Canım benim de bı kere öyle olmuştu, dibinde çok az kalmıştı, ben de panikledim ama doktorum çok az bı fark olabilir demişti. Çok azsa endişe etme.4 kere 225 ..900 bitmesi lazım değilmi
Kısa bir süre panik yaptık daCanım benim de bı kere öyle olmuştu, dibinde çok az kalmıştı, ben de panikledim ama doktorum çok az bı fark olabilir demişti. Çok azsa endişe etme.
Bilmez miyim, biz de bayağı korktuk eksik mi yaptık acaba diye, ama bir problem olmamıştı canım. Sen de sağolKısa bir süre panik yaptık daiçinde bıraz kaldı. Buraya yazayım dedım cok teşekkür ederim sağ ol canım.
Ben en azından 1 ay denemicem Lady'cim. Embriyo elde etmek de bi iş yani biliyorsun, moral faktörünü eleyeyim en azından diyorum. Baya bı etkilendim, negatif olunca kötü olurum biliyordum da bu denli etkileyebileceğini tahmin etmedim. Enerjinin tümünü yogunlastirip olmayınca patlama yaşandı sanki içimdeCanım benim sana kocaman sarılıyorum. Allah dualarını, dualarımızı kabul etsin inşAllahÇok teşekkür ederim. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin. Bir sonraki transfer için ne düşünüyorsun, dinlenecek misin, devam mı? Bana adetin ikinci günü zoladex iğne yapılacak, yumurta kist vs olmasın diye. Lucrin muadiliymis. Lucrin bulunmadığı için zoladex aldırdı doktorum. Bir de öyle deneyeceğiz umarım endonetriuma kötü etki etmez.
İnşallah hepimizin içinUmit ederim yanan mumlar ile dileklerin biran once gerceklesir, isiklari sana bereket ve mutluluk getirir. Bizler icin adaklarina da ayrica tesekkurler. Annecigine bol selamlar, o sana simdi cok ama cok iyi gelecek.
Aynen ara vericem yandı beynim. Miziklanmaktan kafada kurmaktan hayatın da tadı kalmadı. İnşallah salabilirsem salicam birazCanim benim kocaman sariliyorum sana. Cok tesekkurler dualarin icin. Elinde genetikten gecmis embriyolarin var, yasin bir bizlerden kucuk. O yuzden biraz dinlenip toparlanip bir sonraki transfere odaklanmak en iyisi. Tum dualarim seninle.
Çok teşekkür ediyorum duygulandım çokBu kadar güzel kalpli birisi pek yakında
annelik dileğine kavuşacaktır eminim Dualarında bizi unutmadığın için teşekkürler Çok öpüyorum