Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Umit ederim yanan mumlar ile dileklerin biran once gerceklesir, isiklari sana bereket ve mutluluk getirir. Bizler icin adaklarina da ayrica tesekkurler. Annecigine bol selamlar, o sana simdi cok ama cok iyi gelecek.

Mrb pgt araştırma yaparken sayfayı gördüm bizde önceki tedaviler de yaptırmıştık ama aradan çok zaman geçti inanın unuttum kaçıncı gün pgt yapıyorlar birde NGS varmış ikisi arasında fark nedir aceba pgt fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim

Merhaba canım. Pgt yi beşinci gün embriyolarina yapıyorlar bazen altıncı gün de olabiliyor. Pgt belirli bir gen problemine karşı yapılan, NGS ile de diğer bilinen kromozom problemlerine bakılıyor. Umarım herşey gönlünce ilerler, bol şans

Teşekkür ederim güzel dileklerin için pgt kaç günde sonuclaniyordi

Canim benim kocaman sariliyorum sana. Cok tesekkurler dualarin icin. Elinde genetikten gecmis embriyolarin var, yasin bir bizlerden kucuk. O yuzden biraz dinlenip toparlanip bir sonraki transfere odaklanmak en iyisi. Tum dualarim seninle.

Bu kadar güzel kalpli birisi pek yakında
annelik dileğine kavuşacaktır eminim Dualarında bizi unutmadığın için teşekkürler Çok öpüyorum

Kızlar gonalf900 hergun 225 vuruldum bugun 4..gün .. Icınde biraz kaldı bu normalmi anlayamadım bilen varmı

Canım benim de bı kere öyle olmuştu, dibinde çok az kalmıştı, ben de panikledim ama doktorum çok az bı fark olabilir demişti. Çok azsa endişe etme.
Kısa bir süre panik yaptık da içinde bıraz kaldı. Buraya yazayım dedım cok teşekkür ederim sağ ol canım.

Ben en azından 1 ay denemicem Lady'cim. Embriyo elde etmek de bi iş yani biliyorsun, moral faktörünü eleyeyim en azından diyorum. Baya bı etkilendim, negatif olunca kötü olurum biliyordum da bu denli etkileyebileceğini tahmin etmedim. Enerjinin tümünü yogunlastirip olmayınca patlama yaşandı sanki içimde
Neyse geçer bu da, neler geçti bu da geçer küvete şarap döküp içinde uyuyasim var, ama olsun geçer diyelim
Kuzum buralardan soralım mi lucrini, aklında kalacaksa. Tüh geç kalmadım inşallah, dilersen buradaki depoları araştıralım ?

Umit ederim yanan mumlar ile dileklerin biran once gerceklesir, isiklari sana bereket ve mutluluk getirir. Bizler icin adaklarina da ayrica tesekkurler. Annecigine bol selamlar, o sana simdi cok ama cok iyi gelecek.
İnşallah hepimizin için
Kadıncagiza da söylememistim, bakıp bakıp neyin var diyip durdu. Baya da iyiydi performansım ama anne işte anliyo bı şekilde. Bu hafta da normale donme zamanı artık, ara da vericem yoksa kendimden de olucam nerdeyse
Harika haftalar, öpüyorum çok

Canim benim kocaman sariliyorum sana. Cok tesekkurler dualarin icin. Elinde genetikten gecmis embriyolarin var, yasin bir bizlerden kucuk. O yuzden biraz dinlenip toparlanip bir sonraki transfere odaklanmak en iyisi. Tum dualarim seninle.
Aynen ara vericem yandı beynim. Miziklanmaktan kafada kurmaktan hayatın da tadı kalmadı. İnşallah salabilirsem salicam biraz
Çok çok öpüyorum tatlimizi da

Bu kadar güzel kalpli birisi pek yakında
annelik dileğine kavuşacaktır eminim Dualarında bizi unutmadığın için teşekkürler Çok öpüyorum
Çok teşekkür ediyorum duygulandım çok zaten duygulu mendilli geziyorum mütemadiyen inşallah hep beraber kavuşuruz
Kocaman sarılıyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…