- 12 Ağustos 2007
- 1.235
- 1.764
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #3.441
Kuzucum daha kaçıncı günündesinki sen?Kan testi de negatif malesef. En azından bı 10-20 olurdu dedi doktorum. Benim 1.20 den küçük çıktı.
Canim benimKan testi de negatif malesef. En azından bı 10-20 olurdu dedi doktorum. Benim 1.20 den küçük çıktı.
5 temmuzdu transfer canimcim. İdrarda belki olmaz ama kanda olmalıydı bugün. En azından 20-30 gibi bir değer cikmaliydiKuzucum daha kaçıncı günündesinki sen?
Estrofem devam iki gün daha, progestan iğne olmayacağım ama fitil günde 4 tane devam edeceğim. Ama çok düşük ihtimal, yani tutmadı kabul edelim dedi doktorumCanim benimPeki ilac almaya devam etsen yukselmez mi?
Canim benim cok uzgunum, testin de doktorun da yaniliyor olacagini umuyorum.Estrofem devam iki gün daha, progestan iğne olmayacağım ama fitil günde 4 tane devam edeceğim. Ama çok düşük ihtimal, yani tutmadı kabul edelim dedi doktorum
Bu sefer çok ümitliydik inançlıydık, niye böyle oluyor çok üzücüEstrofem devam iki gün daha, progestan iğne olmayacağım ama fitil günde 4 tane devam edeceğim. Ama çok düşük ihtimal, yani tutmadı kabul edelim dedi doktorum
Ah canım bir bilsem. Bı de ben daha önce sağlıksız embriyoyla bile hamile kaldım geçmişte. Trizomi 13 yüzünden kalbi durmuştu. Sağlıklıyla nasıl kalamiyorum hiç anlamadım.Bu sefer çok ümitliydik inançlıydık, niye böyle oluyor çok üzücü
Canimcim çok teşekkürler. Ben de bilmiyorum Era gibi testler var ama bana zaman ve para kaybı gibi geliyor. Yani bir ay erayla doğru zamanı tespit etmeye çalışıyorlar ama ertesi ay farklı olacak belki. Pek aklıma yatmadı.L Lady Starlight yoldayım seni merak ederek girmiştim foruma Belki geç implantasyon olmuştur diye umut ediyorum Daha önce gebelik oluştuysa sağlıklı embriyo ile yine olacaktır
Evet hatırlıyorum canım, benzerdi yaşadıklarımız, trizomi 15’ti benim deAh canım bir bilsem. Bı de ben daha önce sağlıksız embriyoyla bile hamile kaldım geçmişte. Trizomi 13 yüzünden kalbi durmuştu. Sağlıklıyla nasıl kalamiyorum hiç anlamadım.
Umarım öyledir canım, artık ona bile umarım der hale geldim. Biraz kafamı toparlayıp Era testi ni araştırayım diyorum. Çok aklıma yatmıyor ama çok iyi de araştırmadım.Evet hatırlıyorum canım, benzerdi yaşadıklarımız, trizomi 15’ti benim deKader ve şans payı diye düşünüyorum artık, yoksa olmaması için hiçbir sebep yok.
Umarım öyledir canım, artık ona bile umarım der hale geldim. Biraz kafamı toparlayıp Era testi ni araştırayım diyorum. Çok aklıma yatmıyor ama çok iyi de araştırmadım.
Yararı var mı bilmiyorum ama biraz dinlen de araştırırz canım, doktorunun fikri de önemli tabi.Umarım öyledir canım, artık ona bile umarım der hale geldim. Biraz kafamı toparlayıp Era testi ni araştırayım diyorum. Çok aklıma yatmıyor ama çok iyi de araştırmadım.
Tmm canimcimÇok üzüldüm açıkçası çok olumlu hissetmiştim sizin için. Benim doktorum da bu sefer olmazsa Era bakmak istiyordu ve benim de çok aklıma yatmamıştı. Ben farklı görüşlerde yabancı kaynaklar da baktım ettim. Siz bu bir kaç günü geçirin, bakarsınız hiç gerek kalmaz sonra iletişiriz yine mantıklı mı değil mi.
Doktorum daha önce transfer gününü biraz daha erken yaparız, sana 20. Gün belki geç oluyor demişti. Benim tutan hamileliğim de 18. Gün taze transferdi. Ama işte endonetrium geç kalinlasinca yine 20. Günde yapmış olduk. Bugün o konuşmamızı unutmuş olmalı, Era testi dedi. Tatil günü aradığım için uzun tutmak da istemedim, onun da modu pek iyi değil bugün sanırım. Bazen ne yaparsak yapalım olmuyora getirdi ben de buz gibi oldum, bişey diyemedim.Yararı var mı bilmiyorum ama biraz dinlen de araştırırz canım, doktorunun fikri de önemli tabi.
Ne diyeceklerini bilemiyorlar bazen, onlar da üzülüyor bence, sen ümidini kaybetme leydicim şanslı bi embriyon daha var, inşallah o sana yavru olsun canı gönülden dilerimDoktorum daha önce transfer gününü biraz daha erken yaparız, sana 20. Gün belki geç oluyor demişti. Benim tutan hamileliğim de 18. Gün taze transferdi. Ama işte endonetrium geç kalinlasinca yine 20. Günde yapmış olduk. Bugün o konuşmamızı unutmuş olmalı, Era testi dedi. Tatil günü aradığım için uzun tutmak da istemedim, onun da modu pek iyi değil bugün sanırım. Bazen ne yaparsak yapalım olmuyora getirdi ben de buz gibi oldum, bişey diyemedim.
Canimcim devam edeceğiz, yapacak bir şey yok. Öpüyorum kocaman. O şokla bazı yorumlara cevap yazmayı unutmuşum, geç oldu bitanem, kusura bakmaCanim benim cok uzgunum, testin de doktorun da yaniliyor olacagini umuyorum.
Kocaman sarılıyorum sana, evet ilaclara devam canim. Gec artis olursa diye garantiye almis olursun kendiniCanimcim devam edeceğiz, yapacak bir şey yok. Öpüyorum kocaman. O şokla bazı yorumlara cevap yazmayı unutmuşum, geç oldu bitanem, kusura bakma
Ben de kocaman sarıldım canım benimKocaman sarılıyorum sana, evet ilaclara devam canim. Gec artis olursa diye garantiye almis olursun kendini
Hani hep anlattıkları o güzel mucizelerden birini senin için diliyorum canımEstrofem devam iki gün daha, progestan iğne olmayacağım ama fitil günde 4 tane devam edeceğim. Ama çok düşük ihtimal, yani tutmadı kabul edelim dedi doktorum