- 20 Eylül 2019
- 1.310
- 1.742
- 46
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #3.421
Tutundu tutundu güzel haber vereceğine eminim, öpüyorum canıminsAllah canım, bebek tutunsun da gerisi önemli değil, canı sağolsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tutundu tutundu güzel haber vereceğine eminim, öpüyorum canıminsAllah canım, bebek tutunsun da gerisi önemli değil, canı sağolsun
Canımcım çok istiyorum, çok dua ediyorum ama hiç belirtim de yok, test günü yaklaştıkça korkmaya da başladım. Umarım estrofem etkisidir bunlarTutundu tutundu güzel haber vereceğine eminim, öpüyorum canım
Ama daha erken, belirti herkeste olmuyor malum ama 8. Veya 9. Günden önce de hiç belirti olmuyor genelde. Test günü, sınav sonucu açıklanması gibi ürkütücü normal yani korkman ama artık olmaması için hiçbir sebep yok leydicim, rahat ol şahsen ben senden hiç olumsuz haber beklemiyorumCanımcım çok istiyorum, çok dua ediyorum ama hiç belirtim de yok, test günü yaklaştıkça korkmaya da başladım. Umarım estrofem etkisidir bunlar
Çok sağol canım benim Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Öpüyorum kocamanAma daha erken, belirti herkeste olmuyor malum ama 8. Veya 9. Günden önce de hiç belirti olmuyor genelde. Test günü, sınav sonucu açıklanması gibi ürkütücü normal yani korkman ama artık olmaması için hiçbir sebep yok leydicim, rahat ol şahsen ben senden hiç olumsuz haber beklemiyorum
Çok sağol canım,Günaydın ve sana da çok geçmiş olsun.. değerin bugün düşmüştür umarım
İnşallah canım, zararsız atlatacaksınÇok sağol canım,
Değerim dün 1200 çıktı. İğne günü çarşamba günü 921 di.
Doktorda 7.gunku değer önemli dedi inşallah Çarşamba günü 7.gun oluyor değerim düşmüş olur
İnşallah kuzum, Allah'ım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahİnşallah canım, zararsız atlatacaksın
Early test yapip ben de durduk yere moralimi bozmustum, bekle kaset test yap demislerdi. O da cook silik cikmisti. Hatta sana da lutfen yapma diye yazmistim canimcim. Guvenme lutfen su testlere canim, kan testini bekle.Canlarım predictor early test yaptım. Silik çizgi bile çıkmadı. 5 temmuzdu transfer.
Canım keşke bekleseydin belli bi gün veriyorlar neticede demek ki en doğru sonuç o günlerde alınıyor.Canlarım predictor early test yaptım. Silik çizgi bile çıkmadı. 5 temmuzdu transfer.
Çok erken değil mi, biraz daha bekle ladycim bozma hemen moralini. Tam gününü bekle azcik daha sabır kuzumCanlarım predictor early test yaptım. Silik çizgi bile çıkmadı. 5 temmuzdu transfer.
Bende de doğru sonuç veriyor testler ama burda okuyoruz yanıltıcı olduğu yönünde de çok örnek var, o yüzden hiç belli olmazA AnnelikUmudu , nopenoname , Fairytale2 canlarım silik de olsa çıkmaz mıydı, beşinci gün embriyosu. Test de erken gebelik testi. Yani silik de olsa çıkardı normalde.
Merhabalar pgtli mi embriyonuz ? Kalitesi neydi peki ?A AnnelikUmudu , nopenoname , Fairytale2 canlarım silik de olsa çıkmaz mıydı, beşinci gün embriyosu. Test de erken gebelik testi. Yani silik de olsa çıkardı normalde.
5. Gün embriyosunda Transferden sonra 3. Günde yerleşiyor diye biliyorum, bhcg de sonra salgılanıyor. Yakalayamayabilir testA AnnelikUmudu , nopenoname , Fairytale2 canlarım silik de olsa çıkmaz mıydı, beşinci gün embriyosu. Test de erken gebelik testi. Yani silik de olsa çıkardı normalde.
Kan verdim şimdi canım, varsa kanda çıkar. Ama pek ümidim kalmadı5. Gün embriyosunda Transferden sonra 3. Günde yerleşiyor diye biliyorum, bhcg de sonra salgılanıyor. Yakalayamayabilir test
Ben de transferden sonra 7. yada 8. gundu sanirim, hicbirsey cikmamisti. Erken gebelik testleri yerine o ucuz kaset testlerden alin diye birileri tavsiye etmisti de alip ondan da bakmistim 2 gun sonra. Onda da boyle inanilmaz silik cikmisti, hatta ben mi gormek istedigim icin cizgi goruyorum diye kendimden de suphelenmistim.A AnnelikUmudu , nopenoname , Fairytale2 canlarım silik de olsa çıkmaz mıydı, beşinci gün embriyosu. Test de erken gebelik testi. Yani silik de olsa çıkardı normalde.
kan icin bana hoca en dogru zaman 9. gun demisti, seninki yine erken, haberin olsun canim.Kan verdim şimdi canım, varsa kanda çıkar. Ama pek ümidim kalmadı
Canım seninkine beraber bakmıştık da silik görmüştük, sonra kedi onu yatağın altına atmıştı tekrar bakanamistik.Ben de transferden sonra 7. yada 8. gundu sanirim, hicbirsey cikmamisti. Erken gebelik testleri yerine o ucuz kaset testlerden alin diye birileri tavsiye etmisti de alip ondan da bakmistim 2 gun sonra. Onda da boyle inanilmaz silik cikmisti, hatta ben mi gormek istedigim icin cizgi goruyorum diye kendimden de suphelenmistim.