- 23 Şubat 2011
- 440
- 519
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #3.401
Sinir bozucu doğru, ama tümden de salma, ben şimdi keşke çok ara vermeseymişim diyorum. Hatta ilk Opuda direk yollatmadım ngs’ye parça alıp dondurdum, sonra adet çoğalınca yollattım ki ilkinden direk negatif gelirse çok düşerim vazgeçerim diye korktum. Artık hem fiziksel hem de ruhsal dengemizi yönetmeye çalışıyoruzKızlar malesef benim tek 5aa embriyodan iyi haber gelmedi. Monozomi 11 ve trizomi 18 geldi sonuçta. Tesellim, daha önce kürtajla sona eren diğer 2 transferdeki 5aa gibi transfere gitmemiş olmamız. Çok da ümitli beklememiştik açıkçası ama yine de bildiğinin onaylanması hoşuna gitmiyor insanın.
Bir süre modumu toplamak için ara vermeyi planlıyorum.
Bebişlerini taşımaya başlayan tatlı anne adayları bu süreçte kendinize çok iyi bakın. Henüz kavuşamamış olanlar, siz de kendinize çok iyi davranın
Biraz ara verdikten sonra umutla denemeye devam edin Kaliteli embriyolarınızdan güzel sonuç doğacaktır inşallahKızlar malesef benim tek 5aa embriyodan iyi haber gelmedi. Monozomi 11 ve trizomi 18 geldi sonuçta. Tesellim, daha önce kürtajla sona eren diğer 2 transferdeki 5aa gibi transfere gitmemiş olmamız. Çok da ümitli beklememiştik açıkçası ama yine de bildiğinin onaylanması hoşuna gitmiyor insanın.
Bebişlerini taşımaya başlayan tatlı anne adayları bu süreçte kendinize çok iyi bakın. Henüz kavuşamamış olanlar, siz de kendinize çok iyi davranın
Canimmm hayirli olsun minnakinAldım kuzuyu bugün bitanem. Umarım bu sefer tutar. Çok teşekkür ederim, unutmamissin canım benim
Canım sana sarılıyorum sıkı sıkı. 5aa elde etmek de birşeydir. Önündeki Opu’lar güzel geçecek eminim.Bak mesela benim 5. Güne deniyorum gitmiyor. Senin o yüzden hala şansın çok. OlacaktırKızlar malesef benim tek 5aa embriyodan iyi haber gelmedi. Monozomi 11 ve trizomi 18 geldi sonuçta. Tesellim, daha önce kürtajla sona eren diğer 2 transferdeki 5aa gibi transfere gitmemiş olmamız. Çok da ümitli beklememiştik açıkçası ama yine de bildiğinin onaylanması hoşuna gitmiyor insanın.
Canım sağlıkla tutunsun inşallah bu seferAldım kuzuyu bugün bitanem. Umarım bu sefer tutar. Çok teşekkür ederim, unutmamissin canım benim
Canım senin duygunu düşüncelerini o kadar iyi hissediyorum ki,daha yeni 5.gunde embriyo gelişimleri duran biri olarak..Kızlar malesef benim tek 5aa embriyodan iyi haber gelmedi. Monozomi 11 ve trizomi 18 geldi sonuçta. Tesellim, daha önce kürtajla sona eren diğer 2 transferdeki 5aa gibi transfere gitmemiş olmamız. Çok da ümitli beklememiştik açıkçası ama yine de bildiğinin onaylanması hoşuna gitmiyor insanın.
Teşekkürler bitanemCanimmm hayirli olsun minnakinmisler gibi dinlenerek bayramını geçir inşallah, ve bayram sonu bayram gibi haberlerinle seni bekliyoruz
Özlemcim canım çok teşekkürler bitanemCanım sağlıkla tutunsun inşallah bu sefer
Canım nasılsın ne durumdasin ?Çok teşekkür ederimHiç sormadım ama tüplerden başka yerlere de yerleşebiliyor ya o ultrasondan sonra belli olur sanırım
Ya hakikat beklemek biraz zor olsa gerek..seni az cok tanidim burada duramaz yaparsin o testiTeşekkürler bitanemDaha dördüncü gün ama şimdiden huysuzlanmaya başladım. Ben hayatta öyle 9-10 gün bekleyemem. Merkezler 12. Gün diyor da kolay mı 12 gün beklemek. 7 gün Max süre tanıyorum kendime.
İnşAllah canım benim. 5 Temmuzda transfer oldum,Ya hakikat beklemek biraz zor olsa gerek..seni az cok tanidim burada duramaz yaparsin o testiama en ideal zaman 12.gun oluyor sanırım..haftaya ctesi gelecek o zaman neşeli haberler
Canımcım, ben iğnenin hemen arkasından sıcak su torbası uygulamıştım, hatta yanımda götürüyordum sağlık ocağına. Aşırı sıcak değil tabi. Gün içinde de ara ara yaptım. Denemediysen mutlaka deneİnşAllah canım benim. 5 Temmuzda transfer oldum,en en fazla 13 temmuzu beklerim, o bile zor ayrıca popom progestan iğne sebebiyle çok zor durumda. Sağ taraf apse üstüne apse oldu, artık çok ciddi can yakıyor. Yarınki iğneyi nereye yapicaz hiç bilmiyorum, her yer balon oldu.
Merhaba, gayet iyiyim regl olmayı bekliyorum ama gecikti.Canım nasılsın ne durumdasin ?
İğne mi oldun sende?
Bende şuan dış gebelik yaşıyorum sağ tüpte.
İki iğne oldum bekliyorum şuan , yarın kan vereceğim
Alayım canımcım, çok teşekkürlerCanımcım, ben iğnenin hemen arkasından sıcak su torbası uygulamıştım, hatta yanımda götürüyordum sağlık ocağına. Aşırı sıcak değil tabi. Gün içinde de ara ara yaptım. Denemediysen mutlaka deneSon 4
Ladycim kıyamam yaa Kalçadan iğne olanı forumda okudukça şehir efsanesi gibi sanki acısını hissediyorum Ben progestan dex 25 kendim yapıyorum O yeterli değil mi acaba ?İnşAllah canım benim. 5 Temmuzda transfer oldum,en en fazla 13 temmuzu beklerim, o bile zor ayrıca popom progestan iğne sebebiyle çok zor durumda. Sağ taraf apse üstüne apse oldu, artık çok ciddi can yakıyor. Yarınki iğneyi nereye yapicaz hiç bilmiyorum, her yer balon oldu.
Çok geçmiş olsun canım, Allah'ım bir daha göstermesin.. benim beta çok güzel ilerleri anlaşılmadi. Ulturason da görüldü.Merhaba, gayet iyiyim regl olmayı bekliyorum ama gecikti.
Benim kendiliğinden sonlanmış neyse ki, beta takibi ile o sonuca vardı doktor. Bi hafta baya kanamam oldu ama. Düştü yükseldi tekrar etti bu dengesizlik ama En son ikili rakamlara düşünce değer bi daha da baktırmadım betaya. Umarım senin de yarın değerin düşmüş olur ♥
Canımcım 50 mg olandan iki ampül tek enjektöre çekilip yapılıyor. Yani günde 100 mg. Sabah 1, akşam 1 de fitil olarak progestan yumuşak kapsül. Onun karından yapilanini ben geçen hamileliğimde kullandım ama sabah akşam 1 er doz karından, 3 günde bir progestan depo da kalçadan oluyordu. Bu sefer böyle verdi belki endometrium ince diye böyle yaptı. Ben karından olanı da sordum tekrar ama teste kadar kalçadan olanı yapalım dedi. Tutsun da canı sağolsun napalim. Yapacak yer kalmadı sadeceLadycim kıyamam yaa Kalçadan iğne olanı forumda okudukça şehir efsanesi gibi sanki acısını hissediyorum Ben progestan dex 25 kendim yapıyorum O yeterli değil mi acaba ?
Ah canım benim yaaa.. inşallah bebisinin haberi herseyi tamamıyla unutturacak sana, acısını bile hissetmeyeceksinİnşAllah canım benim. 5 Temmuzda transfer oldum,en en fazla 13 temmuzu beklerim, o bile zor ayrıca popom progestan iğne sebebiyle çok zor durumda. Sağ taraf apse üstüne apse oldu, artık çok ciddi can yakıyor. Yarınki iğneyi nereye yapicaz hiç bilmiyorum, her yer balon oldu.
insAllah canım, bebek tutunsun da gerisi önemli değil, canı sağolsunAh canım benim yaaa.. inşallah bebisinin haberi herseyi tamamıyla unutturacak sana, acısını bile hissetmeyeceksin
Günaydın ve sana da çok geçmiş olsun.. değerin bugün düşmüştür umarımÇok geçmiş olsun canım, Allah'ım bir daha göstermesin.. benim beta çok güzel ilerleri anlaşılmadi. Ulturason da görüldü.
Ah inşallah düşüyordurr