Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Canımcım çok istiyorum, çok dua ediyorum ama hiç belirtim de yok, test günü yaklaştıkça korkmaya da başladım. Umarım estrofem etkisidir bunlar
Ama daha erken, belirti herkeste olmuyor malum ama 8. Veya 9. Günden önce de hiç belirti olmuyor genelde. Test günü, sınav sonucu açıklanması gibi ürkütücü normal yani korkman ama artık olmaması için hiçbir sebep yok leydicim, rahat ol şahsen ben senden hiç olumsuz haber beklemiyorum

Çok sağol canım benim Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Öpüyorum kocaman

Canlarım predictor early test yaptım. Silik çizgi bile çıkmadı. 5 temmuzdu transfer.
Early test yapip ben de durduk yere moralimi bozmustum, bekle kaset test yap demislerdi. O da cook silik cikmisti. Hatta sana da lutfen yapma diye yazmistim canimcim. Guvenme lutfen su testlere canim, kan testini bekle.

A AnnelikUmudu , nopenoname , Fairytale2 canlarım silik de olsa çıkmaz mıydı, beşinci gün embriyosu. Test de erken gebelik testi. Yani silik de olsa çıkardı normalde.
Ben de transferden sonra 7. yada 8. gundu sanirim, hicbirsey cikmamisti. Erken gebelik testleri yerine o ucuz kaset testlerden alin diye birileri tavsiye etmisti de alip ondan da bakmistim 2 gun sonra. Onda da boyle inanilmaz silik cikmisti, hatta ben mi gormek istedigim icin cizgi goruyorum diye kendimden de suphelenmistim.

Canım seninkine beraber bakmıştık da silik görmüştük, sonra kedi onu yatağın altına atmıştı tekrar bakanamistik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…