Donmuş transferde neden günün önemi varmış?Yani zaten embriyo donmuş embriyo, farkeder mi transferin kaçıncı gün olduğu? Lady’ciğim artık ben de şaştım kaldım, yani pgt’li embriyo denendi ve rahim sağlığının da iyi olduğu söylendi. Era testi olumsuz çıkarsa, yapılacak alternatif ne olabilirmiş?Benim bildiğim zaten prednol gibi ilaçlar kullanılmıyor mu embriyoyu rahim yabancı madde olarak algılamasın diye?Ota Jinemed, Gülseli hocada mı yaptırdın?Canım azıcık dinlen , ama bırakma 10. Güne kadar ilaçları?5. Gün embriyosu için 10. Gün yaptırın testi dediklerine göre vardır bir bilinen. Canım arkadaşım , kaderimiz bir benim de biliyorsun sürekli tutmayan denemelerim oldu. Valla babam geçen gün istersen evlatlık edinmek için başvur dedi. Hem bir çocuğa bakmak, eğitim vermek güzeldir yaşın çok geçmeden dedi. Yine tüp bebek denersin aynı zamanda dedi
Düşünmüyor değilim.
Bu arada benim 36 yaşında bir erkek kardeşim var, hali vakti epey yerinde ama hiç evlenmeye niyeti yoktu. Ben sorumluluk alamam, zaten işlerim yoğun diyordu. Gezip tozuyordu kız Arkadaşları ile. Biz artık bırakmıştık evlen demeyi. Geçen hafta kendiliğinden evleneceğim ben dedi , çok sevdiği biri olmuş, ve kızın çocuğu var.8 yaşında
Abla hazır büyümüş çocuğum oldu demesin mi
Ondan hiç beklemezdim ama bir yandan büyütme derdi olmadan ne güzel çocuk sahibi oldu diyorum.
Tanıştım kız arkadaşı ve kızın oğluyla. Bir görsen çocuk çok şirin.Kız üniversite yıllarında hatalı bir evlilik yapmış ayrılmış ama çocuğunu kendi başına çalışarak güzel büyütmüş. Kardeşimin ilk evliliği, birkaç gün önce kızı istemeye gittik. Çocuk o kadar şirin ki belki diyorum çocuk esirgeme kurumunda benim de karşıma öyle cici birşey çıkar