- 12 Ağustos 2007
- 1.235
- 1.764
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #3.361
Canım senle mayıs ayı tüp bebek transferleri topiğindeydik. Ikimizin de kaybı olmuştu. Ara ara ne durumda olduğunu görmek için seni takip ettim. Her zaman pozitif ve inançlıydın. Yılmadan usanmadan denedin ve şimdi görüyorum ki çok yaklaşmışsın, bu aşamaya kadar gelmen bile beni cok mutlu etti. Ben çok şükür yavrumu kucağıma aldım ve senin de alabilmen için senin adına dua edicem. Bu fedakarlığının mükafatını kat be kat almanı diliyorumCanlarım son durumum: en kalın yeri 8,1 olmuş. Daha fazlasını hiç görmediğiniz için transferi yapacağız. Daha önceki hamileliğimde de bu değerle hamile kalmıştım. Ortalama 7.8-8 gibi dedi doktor. Tutar mı dedim, tutar dedi. Gayet de iyi duruyor dedi. Kendi doktoruma da sordum ( tatildeydi, başka bir doktorla baktık kalınlığa) kendi doktorum da "tutar, gayet güzel" dedi. Artık Salı günü transfere hazırlanıyoruz. Bugün ilk progestan ignemi oldum. 2 ampül progestan 50 mg tek şırıngada her gün kalçadan olacağım. Estrofem günde 4 devam. Bantlar 2 Forte, 1 normal devam, oksapar günde 1 devam, prednol günde 1 eklendi. Yarından itibaren sabah akşam da 1 er progestan fitil. Vitaminler devam. Umarım bu sefer tutar.
Canım hatırlamaz mıyım seni, ne zor günlerdi ah, birbirimizi teselli etmiştik içimiz yana yana. Çok şükür sen kucağına almışsın, Allah sağlık versin kuzucuguna, anneli babalı mutlu büyüsün, hayırlı evlat olsun inşAllah bitanem. Ben duanın kaderin anahtarı olduğuna inanırım, duan benim için çok kıymetli, Allah razı olsun canım benimCanım senle mayıs ayı tüp bebek transferleri topiğindeydik. Ikimizin de kaybı olmuştu. Ara ara ne durumda olduğunu görmek için seni takip ettim. Her zaman pozitif ve inançlıydın. Yılmadan usanmadan denedin ve şimdi görüyorum ki çok yaklaşmışsın, bu aşamaya kadar gelmen bile beni cok mutlu etti. Ben çok şükür yavrumu kucağıma aldım ve senin de alabilmen için senin adına dua edicem. Bu fedakarlığının mükafatını kat be kat almanı diliyorum
Güzel haberlerini dört gözle bekliyorum canım benimCanım hatırlamaz mıyım seni, ne zor günlerdi ah, birbirimizi teselli etmiştik içimiz yana yana. Çok şükür sen kucağına almışsın, Allah sağlık versin kuzucuguna, anneli babalı mutlu büyüsün, hayırlı evlat olsun inşAllah bitanem. Ben duanın kaderin anahtarı olduğuna inanırım, duan benim için çok kıymetli, Allah razı olsun canım beniminşAllah ben de güzel haberlerimi paylaşırim burdan. Tekrar çok ama çok teşekkürler, zor gün arkadaşım
İnşAllah bitanem, çok sevgilerGüzel haberlerini dört gözle bekliyorum canım benim
Aldım kuzuyu bugün bitanem. Umarım bu sefer tutar. Çok teşekkür ederim, unutmamissin canım benimL Lady Starlight transfer günü belli oldu mu ?
Canimmmm içime dogmus resmen . Bir girip sana bakayım dedim almissin miniginiAldım kuzuyu bugün bitanem. Umarım bu sefer tutar. Çok teşekkür ederim, unutmamissin canım benim
Ayyy büyük buluşma gerçekleşmişAldım kuzuyu bugün bitanem. Umarım bu sefer tutar. Çok teşekkür ederim, unutmamissin canım benim
Canım benim, arka arkaya negatif almıştık senle. Şimdi de arka arkaya pozitif alıp sağlıkla kucağımıza alırız inşAllah. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinCanimmmm içime dogmus resmen . Bir girip sana bakayım dedim almissin miniginiinşallah bu kez pozitifi goreceksin bitanem. Dualarım senin ve miniginle
insAllah bitanem, çok teşekkürlerAyyy büyük buluşma gerçekleşmişsımsıkı tutunsun annesine hiç bırakmasın
Ben de salı geçti ses yok mu diye sana bakayım demiştim. Sıkı sıkı tutunsun minik canımız. Güzel haberler versin bizeAldım kuzuyu bugün bitanem. Umarım bu sefer tutar. Çok teşekkür ederim, unutmamissin canım benim
Ah inşAllah teyzesi. Arka arkaya miniklerimiz tutunsun inşAllah canım benimBen de salı geçti ses yok mu diye sana bakayım demiştim. Sıkı sıkı tutunsun minik canımız. Güzel haberler versin bize
Simdi annesine tutunup tatli tatli buyusun minish :) Tum dualarimiz seninle ve minigimizleAldım kuzuyu bugün bitanem. Umarım bu sefer tutar. Çok teşekkür ederim, unutmamissin canım benim
Bitanem Allah razı olsun, çok teşekkürler teyzesiSimdi annesine tutunup tatli tatli buyusun minish :) Tum dualarimiz seninle ve minigimizle
Sarılıyoruz hep beraber kuzuyaAldım kuzuyu bugün bitanem. Umarım bu sefer tutar. Çok teşekkür ederim, unutmamissin canım benim
Çok teşekkürler teyzesi, biz de sarılıyoruz kocamanSarılıyoruz hep beraber kuzuyaharika geçsin bu bekleme sürecin de
Ne güzel haber canım, tebrik ederim. Kaç gitmişti, kaç sağlıklı geldi?Ben de ngs’den geçer not aldım sonundaregl başlangıcıyla hsg ardından da histereskopi yapılacak sonra da transfere geçeceğiz bi aksilik olmazsa inşallah
Ay bi tuhafım ne yiyip ne içeyim hangi vitamine devam edeyim aklım karıştı. Hocam çinko ve folik asit yeterli dedi ama Allah ne verdiyse içesim var
Transfer idrara sıkışık oluyormuş, panik yaparmıyım bilemedim rahmi de kasar mıyım bu süreçte. Onu da anestezili mi olsam aklımda sorular sorular, bi bitiremedim bu soruları
Ne güzel haber canım, tebrik ederim. Kaç gitmişti, kaç sağlıklı geldi?
Transfer idrara sıkışık yapılıyor. İdrar kesesi dolunca rahmi baskılayıp paralel hala getiriyormuş. O yüzden. Genelde 4 bardak falan su içmeni istiyorlar ama sen kendini bilirsin. Eğer 1-2 bardak suyla tuvalete gider hale geliyorsan sakın 4 bardak faln içme. Onlar zaten bir minik görüntüleme cihazıyla yeterli veya biraz daha iç diyorlar. Son transferimde “az kaldı, birazdan bitiyor iyisin dimi?” Diye soran doktoruma “ben iyiyim de idrar kesem için aynısını söyleyemem. Bir kaza olmazsa şanslıyız” demiştimsonra da altına sürgü verelim dediler olmaz diye tutturdum. Ben ameliyattan sonra bile sürgüye yapmam, tuvalete gidicem diye tutturan insanım
Sakin kal, en zoru bitti. Transfer falan şu yaşadıklarımızın yanında çerez kalıyor.
Gelsin bir bebemiz daha