Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Sahane! Benim 11. gun 208.64 diye bir deger cikmis simdi gordum. Gayet guzel bir degeriniz var :)
Simdi hoca ile yazismama baktim. 11. gun test sonucuma bakip bana ayni gun, '' Normalde 3 hafta sonra USG yapariz ama siz 2 hafta sonra gelinde bir bakalim'' demis. 11. gunun uzerine ek olarak tam 16 gun sonra esimle gidebilmisiz. Simdi kayitladigim foto ve notlara bakiyorum. Keseyi gormus, minnosh da kalp atisi kayitlamisim. Bazilarinda erken de kalp atisini duyabiliyorlarmis, bazilarinda 1 hafta daha gecmesi gerekirmis.

Maşallah ona erkenden merhaba demiş size

Yaşınız kaç?Var mı dondurulmuş embriyonuz?

34 yaşındayım amh 0.85 çıktı.. 2 yumurtam toplandı 1 i tranfer oldu nasipte yokmuş tutmadı.. geriye de embriyom da kalmadi.. sil baştan tekrar edeceğiz...
Canım diğer denemelerin güzel olur umarım . Amh’ı kafana takma, çok düşük amh’ı olan bir arkadaşım doktorlar annen olman zor derken 39 yaşında doğal yollardan gebe kaldı. Önemli olan kaliteli 1 yumurta. Ben 35 yaşındayken onunla amh’mıza baktırmıştık benim 4,20 idi.Benden büyüktü o sonuca üzülürken hemen gebe kaldı , ben 6 yıldır uğraşıyorum ve olmuyor.Yani amh değil problem.Önemli olan kalite. Hangi ilaçları kullandın?Belki bundan sonraki süreçte farklı bir yol izler Funda hoca.Belki gerek kalmaz doğal yollardan kalırsın hamile.

Amin inşallah doğal yollarla sağlıkla hamile kalıp evladıma sarılmak en büyük hayalim... hepimize nasip olur bana ve eşime nort vital vitamin verdi günde 3 kere ayrica bana test plus tribulus diye ayri bir vitamin yazdı 15 gun kullandim onu sadece... onun dışında klasik protokol gonal f 300 meriofert 150 kullandim... bakalim adetim başlayınca görüşmeye gidicez ikinci deneme icin havuz yapalim demişti.. konuşacağız umarım hakkımızda hayirlisi.. sen hangi vitaminleri kullaniyorsun?

Embriyolarınızın hepsi 5. güne gelsinler inşallah

Embriyolarınızın hepsi 5. güne gelsinler inşallah
Çok teşekkür ediyorum merkez yakın bizim eve, YouTube'dan bölünme saatlerine baktım; 19-36-52..glbl saatlerde bir sonraki faza geçiyormuş, denk geldiğinde öpücük atıyorum balkondan, artık elden bu geliyor
Ben de harika bir hamilelik dilerim size

Bana vitamin vermedi , zaten koenzim q10 ve teatrio kullanıyorum. Onun dışında gonal f ve menopor kullanıyorum.Saizen verdi ayrıca, iki güne bir.
Bakalım bu sefer ne olacak.umarım olur.
Senin olur bence doğal, benim tüplerim alındı o yüzden tek çare tüp bebek denemek. Yumurta ve sperm olduğu sürece ve maddi olarak zorlanmadığım sürece deneyeceğim artık. Hayırlısını diliyorum

Çok tatlı Hissediyorlardır onlar annelerinin öpücüklerini

Hayırlısı inşallah sizinde sağlıkla gelsin evladınız.. Umarım medical uğurlu gelir...

Bu arada Funda hoca eşime de north vital tavsiye etmişti, ben de arada içtim. Bana ne kadar tesir etti bilemem, biliyorsunuz yumurta kalitw arttırma işi daha zorlu bı iş ama bence eşimde etkili oldu. onların yenilenme olayı var ya şanslılar yani biri olmazsa bir milyonuncu şansları var
ozlemgundogdu canım bence sen de eşine ictir. Antioksidani bol bı takviye

Tamam bitanem sağol

Evet biz ikimizde sigara içiyoruz diyince ikinizde kullanın dedi... benim ki 1 ay kullandı bıraktı sonra.. birşey yaptırmak gercekten de cok zor

Bu siklusunız nasıl gidiyor ? Yumurtalar eşit ve güzel büyüyordur inşallah

Bu siklusunız nasıl gidiyor ? Yumurtalar eşit ve güzel büyüyordur inşallah
Canım ayrıntıyı soramadım ama eşit değil gibi ve biraz küçükler.Yarın kontrol var , soracağım bakalım. Umarım 8. Opu’da şeytanın bacağını kırarım diyeceğim ama bilmiyorum Yine benzer olursa artık bir ay ara vereceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…