- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 43
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #3.001
Canım Opu günü yasak değil mi? Yoksa iğneleri yaptığımız tüm günler mi? Bana söylemişlerdi İrenbe’de ,Opu günü parfüm , makyaj ve oje yasak diye .Opu oldun mu sen?Sadece bizim yumurtalarda sıkıntı olduğunu sanmıyorum Ozlemcim özellikle bu bizim gibi döllenme - ilerleme sikintilarinda. Sperm uyarıyor neticede dollenmeye başlama ve devam için, geçmişte yapılmamıştı belki bu konuda bir ekleme, bu seferinde yapılacak dediğin gibi, sonuçlara inşallah da tesir edecektir.
Yaptirdigin opularda tüm yumurtaların genetik olarak sıkıntılı değildir, her şeyin bir zamanı yeri var orayı, o anı bekliyor belki de. Şu dönemi olumlu düşünerek geçirelim diye zorlama bı olumlama yapmıyorum Cidden böyle dusunuyorum. Bazen kendime kızıyorum artık toxic positivity'e döndu bu hallerin diye ama bu öyle bi durum değil
Bir de kesin biliyorsunuzdur da genel olarak ben gene söyleyeyim dedim opu öncesi parfüm duş jeli krem gibi kimyasallar yasak, etkileniyormus çok yumurtalar. Medikal parkta bana soylenmismiydi hatirlamadim ben belki atlamisimdir bilemiyorum baya yıkanıp kokulu kokulu kremlenip parfumlenip gitmiştim o opuya belki de etkiledi aklimdayken onu da ekleyeyim dedim
Canım inşallah dediğin gibi olur, hiç olmadığı için üç farklı laboratuvarda hep aynısı tekrarladığı için korkuyorum yine.Ama korkunun ecele faydası yok. Umut edelim güzel bir Opu geçirelim bu kez.