- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 43
-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #3.001
Canım Opu günü yasak değil mi? Yoksa iğneleri yaptığımız tüm günler mi? Bana söylemişlerdi İrenbe’de ,Opu günü parfüm , makyaj ve oje yasak diye .Opu oldun mu sen?Sadece bizim yumurtalarda sıkıntı olduğunu sanmıyorum Ozlemcim özellikle bu bizim gibi döllenme - ilerleme sikintilarinda. Sperm uyarıyor neticede dollenmeye başlama ve devam için, geçmişte yapılmamıştı belki bu konuda bir ekleme, bu seferinde yapılacak dediğin gibi, sonuçlara inşallah da tesir edecektir.
Yaptirdigin opularda tüm yumurtaların genetik olarak sıkıntılı değildir, her şeyin bir zamanı yeri var orayı, o anı bekliyor belki de. Şu dönemi olumlu düşünerek geçirelim diye zorlama bı olumlama yapmıyorum Cidden böyle dusunuyorum. Bazen kendime kızıyorum artık toxic positivity'e döndu bu hallerin diye ama bu öyle bi durum değil
Bir de kesin biliyorsunuzdur da genel olarak ben gene söyleyeyim dedim opu öncesi parfüm duş jeli krem gibi kimyasallar yasak, etkileniyormus çok yumurtalar. Medikal parkta bana soylenmismiydi hatirlamadim ben belki atlamisimdir bilemiyorum baya yıkanıp kokulu kokulu kremlenip parfumlenip gitmiştim o opuya belki de etkilediaklimdayken onu da ekleyeyim dedim
Niye kız parfüm ne yapiyoki bana hiç demedilerCanım Opu günü yasak değil mi? Yoksa iğneleri yaptığımız tüm günler mi? Bana söylemişlerdi İrenbe’de ,Opu günü parfüm , makyaj ve oje yasak diye .Opu oldun mu sen?
Canım inşallah dediğin gibi olur, hiç olmadığı için üç farklı laboratuvarda hep aynısı tekrarladığı için korkuyorum yine.Ama korkunun ecele faydası yok. Umut edelim güzel bir Opu geçirelim bu kez.
Opu günü sadece yasak kokulu herhangi birşey direk su ile yikan sabah denildiCanım Opu günü yasak değil mi? Yoksa iğneleri yaptığımız tüm günler mi? Bana söylemişlerdi İrenbe’de ,Opu günü parfüm , makyaj ve oje yasak diye .Opu oldun mu sen?
Canım inşallah dediğin gibi olur, hiç olmadığı için üç farklı laboratuvarda hep aynısı tekrarladığı için korkuyorum yine.Ama korkunun ecele faydası yok. Umut edelim güzel bir Opu geçirelim bu kez.
Opu günü birşey sikinmayin duş jelidir biseydir kullanmayın dediler, yumurtalar hassas dış ortamda etkilenir deniliyor.Niye kız parfüm ne yapiyoki bana hiç demediler
Yaa bende burda birinden duydum doktor demiş günde 3 kez parol iç egerki bı ağrı sızı durumunda yumurtalarin kalitesi çok etkkilenirOpu günü sadece yasak kokulu herhangi birşey direk su ile yikan sabah denildiweb'de de baktım ama baya araştırmalar yani etkiliyor baya. Sabaha benim opu
Saç boyatmadim ama uzun zamandır yarın bitince ilk iş saçimi halledicem ay bembeyaz
O kişi ağrı olmasada içmistiYaa bende burda birinden duydum doktor demiş günde 3 kez parol iç egerki bı ağrı sızı durumunda yumurtalarin kalitesi çok etkkilenir
Bitanem sağlıklı Opu’ların olsun.Hadi inşallahOpu günü sadece yasak kokulu herhangi birşey direk su ile yikan sabah denildiweb'de de baktım ama baya araştırmalar yani etkiliyor baya. Sabaha benim opu
Saç boyatmadim ama uzun zamandır yarın bitince ilk iş saçimi halledicem ay bembeyaz
Canım güzel embriyoların olsun inşAllah. Öpüyorum kocamanOpu günü sadece yasak kokulu herhangi birşey direk su ile yikan sabah denildiweb'de de baktım ama baya araştırmalar yani etkiliyor baya. Sabaha benim opu
Yaaa inşallah sağlıkla güzel yumurtalar ve sonunda misler gibi embriyolariniz olsunOpu günü sadece yasak kokulu herhangi birşey direk su ile yikan sabah denildiweb'de de baktım ama baya araştırmalar yani etkiliyor baya. Sabaha benim opu
Super canim, sifa olsun. Transfere kadar tamamlanir.Canimcim seans sayısı 6 gibi olur heralde. Bugün ilk seansa gittim. Doktor tatlı dilli, becerikli biri. Akupunktur, kupa, hipnoz uygulama sertifikası vardı. Başka sertifikaları da var, benim aklımda kalanlar bunlar. Salı günü tekrar gidicem. Şu an kulağımda iğneler var, bantla yapıştırdı rahatsız etmiyor hiç. Salı günü başka iğneler takılacakmış, kalıcı iğne dedi sanırım.
OPU yapan hocadan, icerideki personele, embriyologlara vs parfum-kokulu olan seyler,takilar hersey yasak. Etkiliyor ciddi bir sekilde. Yani aslinda, o yumurtayi toplayanin ve ugrasanlarin insani ozeni yumurta kalitelerini koruyor.Niye kız parfüm ne yapiyoki bana hiç demediler
Kesinlikle kokulu hersey, krem vs kesinlikle kullanma dendi bana. Bu arada ben de bembeyaz saclarla girmistim tum OPU'lara. Ertesi gun direk boyatma. :)Opu günü sadece yasak kokulu herhangi birşey direk su ile yikan sabah denildiweb'de de baktım ama baya araştırmalar yani etkiliyor baya. Sabaha benim opu
Bitanem sağlıklı Opu’ların olsun.Hadi inşallahBoşver saçlar hallolur sonra Ben de sonra gideceğim kuaföre
Canım güzel embriyoların olsun inşAllah. Öpüyorum kocaman
Yaaa inşallah sağlıkla güzel yumurtalar ve sonunda misler gibi embriyolariniz olsun
.
Çok teşekkür ediyorum, öpüyorum Kocaman herkesiKesinlikle kokulu hersey, krem vs kesinlikle kullanma dendi bana. Bu arada ben de bembeyaz saclarla girmistim tum OPU'lara. Ertesi gun direk boyatma. :)
Cok guzel bir OPU olsun. Agrisiz, kolay, bol yumurtali, tatli sonuclari olan. Kocaman Sevgiler
Ugurun, sansin bol olsun bir suru saglikli embriyo gelsinÇok teşekkür ediyorum, öpüyorum Kocaman herkesi
Çıktım bi ağrım sızım yok şükür, ya da artık endişeden hissetmiyorumdua ediyorum içimden güzel güzel bölünsünler diye, hepimize 5. Günleri görmeyi sonrasında da temiz Ngs’ler almayı diliyorum
Teşekkürler ediyorumUgurun, sansin bol olsun bir suru saglikli embriyo gelsin
Ben bu kadar etkili olabileceğini hiç düşünmemiştim Hep opu transfer sabahı duşumu aldım kokulu krem vs sürmüş bile olabilirim Ben anestezi saturasyon ölçümü için oje makyaj vs diye anlamışım Hatta hemşirelerin hala covid testi istemi gibi fazla abartıyorlar sanmıştımOPU yapan hocadan, icerideki personele, embriyologlara vs parfum-kokulu olan seyler,takilar hersey yasak. Etkiliyor ciddi bir sekilde. Yani aslinda, o yumurtayi toplayanin ve ugrasanlarin insani ozeni yumurta kalitelerini koruyor.
Canım soru sormak için yanlış bir örnek seçtin , ben biraz zorlu vaka olmak ile birlikte iyi bir örnek değilimozlemgundogdu merhaba okuduğum kadarı ile sizde izmirde tedavi görüyorsunuz.. ben ilk denememi medicalpark ta yaptım ve dün malesef negatif sonuç aldım.. Hayırlısı... siz hangi merkezlere gittiniz izmir de? Aynı yerde ikinciyi denemek mi mantıklı yoksa başka bir yere mi geçmek? Nereden memnun kaldınız? Çok sordum kusura bakmayın..
Ben zaten Funda Hanımdan çok memnunum... biraz fazla yoğun sadece bazen 1.30 saat bile bekleyebiliyoruz. Irenbe aklımı kurcalamıştı acaba diye düşünmüştük lab.ı çok iyi diyorlardı.. bu kadar fazla olumsuz sonuç almanıza üzüldüm.. Umarım bu sefer güzel sonuçlar alırsınız...Canım soru sormak için yanlış bir örnek seçtin , ben biraz zorlu vaka olmak ile birlikte iyi bir örnek değilimİlk denemem Smyrna ‘da idi, döllenme olmadı.2. Denemem Antalya’daydı.3. Denemem İzmir Tavmergen: Negatif. 4,5,6,7. denemelerim İrenbe.İrenbe’de bir negatif ve bir boş gebelik.6. Ve 7. ‘Ler transfer olmadı, kaliteleri iyi değil diye, donmuş duruyorlar. 6 senede elde sıfır var yani 8. Opu’mu Medical parkta deniyorum, sen negatif almışsın orada çok üzüldüm. Bu denediğim her yerde çok güzel hamilelik elde edip geçirenlere şahit oldum. O yüzden merkezlerde bir sorun olduğunu düşünmüyorum.Herşey kadın ve erkekte bitiyor.Lab tabii ki önemli ama dediğim gibi bu merkezlerin her birinde bizzat hamilelik ve gebelik yaşayan çok kişi ile tanıştım.