Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?

Bu siklusunız nasıl gidiyor ? Yumurtalar eşit ve güzel büyüyordur inşallah 😊
Canım bugün kontrole gittim.Sadece 14 ve 16 boyutunda iki tane Gördü.Diğer doktor başlamayalım demişti.Bu doktor olabilir dedi ama elde 2 tane görünüyor, ilk gün 5 taneydi folokül gelişmemiş demekki.Benim umudum kalmadı artık.Bu hafta olacak herhalde Opu, tekrar devam etmeyeceğim Ağustos’a kadar. Hayırlısı olsun, ama 8 Opu’da da hep böyle olduğu için yoruldum artık,yumurtalarım kalitesiz anlaşıldı.Embriyo donasyonu falan araştıracağım artık, yoruldum cidden.

Canım bugün kontrole gittim.Sadece 14 ve 16 boyutunda iki tane Gördü.Diğer doktor başlamayalım demişti.Bu doktor olabilir dedi ama elde 2 tane görünüyor, ilk gün 5 taneydi folokül gelişmemiş demekki.Benim umudum kalmadı artık.Bu hafta olacak herhalde Opu, tekrar devam etmeyeceğim Ağustos’a kadar. Hayırlısı olsun, ama 8 Opu’da da hep böyle olduğu için yoruldum artık,yumurtalarım kalitesiz anlaşıldı.Embriyo donasyonu falan araştıracağım artık, yoruldum cidden.
Özlemcim canım benim, tedavinin tam ortasindasin, sakın moralini bozma olur mu bitanem? Sende embriyolarda genetik problem olmuyor en azından, kaliteli tek bir yumurtan bulunsa çözülüyor konu. Bunu düşünerek rahatlamaya çalış lütfen canimcim. Sarıldım sana kocaman 💜

Kuzucum, peki biosteron sordun mu hocaya? Ağustosa kadar 1,5-2 ay var. Yumurta kalitesi için bi sorsan mı? Ayrıca 2 yumurtadan 1 tane kaliteli belli mi olur?

Özcüğüm niye yıkılıyosun hemen, hepimiz yaşıyoruz bunları, çok yumurta olunca da sonuç değişmeyebiliyor biliyorsun. 5-6 ya da daha üstü folükül görünüyor ama geriye kalan 2-3 oluyor. Belki o iki yumurta çok kalitelidir bilemezsin ki, daha gençsin, bütçe de ayırabiliyorsan biraz fedakarlıkla, 2 tane için opu ol bu sefer de ne kaybedersin canım benim topla kendini 😻

Seni anlıyorum; sigara ictim, alkol aldım, yıllarca iş stresi çektim, geç anne olmaya karar verdim.. sonucunda da yumurtaları yedim diye düşünüyorsun; ben de öyle düşünüyorum, pek çok arkadaşımız da öyle düşünüyor. Ancak durum öyle degil. Kendinden ve yumurtalarindan vazgeçme 🙏🏻
Menapoza girilmediyse yumurtalarin topyekûn bozulmasi için daha ekstrem koşullar gerekiyor, radyoaktivite, habis hastalıklar..vb Öyle olmasa insanoğlunun soyu da devam etmezdi. Biz iş stresi çekiyoruz sigara içiyoruz falan ama, 1800lerde açlıkla savasmis insanlar yeni kurulan fabrikaların toksik dumanına maruz kalmış ancak doğum oranlarında ciddi bı sapma gorulmemis İngiltere'de mesela.
Yumurta donasyonu her zaman bir seçenek, benim de aklımda. Burada bı topic var epeyce okudum, her zaman degerlendirilebilir, ancak henüz erken bence buradaki herkes için. Yumurta varsa hala ümit var bence🤍
Çok çok sarılıyorum, lütfen tedavi esnasında motivasyonunu düşürme 🍀

Seni anlıyorum; sigara ictim, alkol aldım, yıllarca iş stresi çektim, geç anne olmaya karar verdim.. sonucunda da yumurtaları yedim diye düşünüyorsun; ben de öyle düşünüyorum, pek çok arkadaşımız da öyle düşünüyor. Ancak durum öyle degil. Kendinden ve yumurtalarindan vazgeçme 🙏🏻
Menapoza girilmediyse yumurtalarin topyekûn bozulmasi için daha ekstrem koşullar gerekiyor, radyoaktivite, habis hastalıklar..vb Öyle olmasa insanoğlunun soyu da devam etmezdi. Biz iş stresi çekiyoruz sigara içiyoruz falan ama, 1800lerde açlıkla savasmis insanlar yeni kurulan fabrikaların toksik dumanına maruz kalmış ancak doğum oranlarında ciddi bı sapma gorulmemis İngiltere'de mesela.
Yumurta donasyonu her zaman bir seçenek, benim de aklımda. Burada bı topic var epeyce okudum, her zaman degerlendirilebilir, ancak henüz erken bence buradaki herkes için. Yumurta varsa hala ümit var bence🤍
kalkyerineyat kalkyerineyat , nopenoname nopenoname , L Lady Starlight , Fairytale2 Fairytale2 mesajlarınız için teşekkürler canlarım. Cuma galiba Opu olacak. Yarın yani Salı tekrar göreyim dedi bugün hoca. Baktı bugün çok büyümemişler bugün ve yarın da iğneleri kullandırma kararı aldı ama inanın pek bir umudum yok. Normalde Çarşamba toplamayı planlıyordu. Doktor Opu’yu iptal etmez herhalde, bir tane de olsa toplama yapar değil mi? Bakalım göreceğiz, Şuan zaten vazgeçemem 10bin TL’ye yakın ilaca verdim. Neredeyse 18bin de toplama +ekstralar. O PICSI, embriyogen gibi ekstraları yaptırmak bu yumurta sayısı ile ne kadar mantıklı bilmiyorum. Yarın sorayım diyorum ama hocanın da kafasını karıştırır mıyım bilmiyorum.

Bugün hastaneden çıktım , üniversiteden arkadaşım aradı. Menapoza girmiş. Ne güzel diyorum iki çocuğun var takılma, ama onda kemik erimesi falan başlamış, bir de ona üzüldüm.

Biliyorum hepimiz zor süreçlerden geçiyoruz, kapkara bir bulut var sanki havada.İçim sıkkın ama dediğiniz gibi yumurta olduğu sürece umut var galiba. kalkyerineyat kalkyerineyat yarın sorayım biestronu, benim eski hoca Koenzim q10 ve teatrio kullan sadece dedi. Onlara devam ediyorum. Ağustos’a , hatta Eylül’e kadar kullanayım takviyeleri. Olmadı embriyo donasyonu düşüneceğim. Çok yoruldum çünkü 6 yıldır.

Öpüyorum sizleri ❤️💜

Ya aslında geç anne olmaya karar verdiğim için pişman değilim. İçip gezerken mutluydum ve hiç anneliği kendime konduramıyordum. Arkadaşlarımın en az 5-6 tanesi benim gibiydi, aralarında benden üç dört yaş küçük olanlar birden bu yıl ya doğurdu ya da hamile kaldı. En çok konuşup sohbet ettiklerim. Yalnız kaldım gibi hissediyorum sadece 😊 Neyse yapacak birşey yok, kaderden ötesi yaşanmıyor.

Forumda okuyoruz bi sürü yumurta toplansa bile önemli olan kalitesi O 2 yumurta bakarsın 5. güne gider ve annesine kavuşur Benim 2. opumda 2 yumurtam vardı tek embriyo oldu 5. güne gitmişti Bana boyutları da iyi geldi Bol şans diliyorum Güzel haberler bekliyoruz sizden

Ya aslında geç anne olmaya karar verdiğim için pişman değilim. İçip gezerken mutluydum ve hiç anneliği kendime konduramıyordum. Arkadaşlarımın en az 5-6 tanesi benim gibiydi, aralarında benden üç dört yaş küçük olanlar birden bu yıl ya doğurdu ya da hamile kaldı. En çok konuşup sohbet ettiklerim. Yalnız kaldım gibi hissediyorum sadece 😊 Neyse yapacak birşey yok, kaderden ötesi yaşanmıyor.
Sen gayet makul bi yaşta anne olmaya karar vermişsin, o yaşlarda kadınların çoğu rahatça hamile kalıyor hem de kendiliğinden. Biraz şans biraz kader payı diye bi şey var bence ve onu yaşıyoruz, inşallah devamı güzel gelir geç olsun güç olsun ama olsun 🙏

Aynen öyle 🙋🏼‍♀️
Ben de anneliği pek bı planlamiyordum çok yakın arkadaşlarım çoluk çocuğa karıştı ama ben "Cool Aunt"Luk muessesesinden epey memnundum 😊 kurtajlardan sonra vay be istiyormusum demek ki dedim 🤷🏼‍♀️
Ama cidden de kaderden ötesi yaşanmıyor. Bu konudan farklı olarak bazı şeyleri çok değiştirmeye çalıştığım kafamı patlattigim oldu ama herşey olacağına vardı. O nedenle şimdi elden geleni yapıyorum gerisini de tevekkule bırakıyorum ✨
Stressiz, güzel haberli, moralli bı hafta olsun hepimize 😘

Aynen öyle 🙋🏼‍♀️
Ben de anneliği pek bı planlamiyordum çok yakın arkadaşlarım çoluk çocuğa karıştı ama ben "Cool Aunt"Luk muessesesinden epey memnundum 😊 kurtajlardan sonra vay be istiyormusum demek ki dedim 🤷🏼‍♀️
Ama cidden de kaderden ötesi yaşanmıyor. Bu konudan farklı olarak bazı şeyleri çok değiştirmeye çalıştığım kafamı patlattigim oldu ama herşey olacağına vardı. O nedenle şimdi elden geleni yapıyorum gerisini de tevekkule bırakıyorum ✨
Stressiz, güzel haberli, moralli bı hafta olsun hepimize 😘
Canım elimde hiç değil stres olmamak. 8. Opu’ya girerken dün yumurtaların görünememesi beni bitirdi. Uyuyamadım tüm gece , çünkü elimde olan dondurulmuşların kalitesi çok kötü. 5G3 , 6G3 yazıyor epikrizde , tutma olasılıklarını araştırdım ama %5’in altında galiba. Bu seferde değişeceğini düşünmüyorum, uyuyamadım da bugün hiç göremeyecek büyük ihtimalle. Psikolojik olarak hiç iyi hissetmiyorum.

Canım elimde hiç değil stres olmamak. 8. Opu’ya girerken dün yumurtaların görünememesi beni bitirdi. Uyuyamadım tüm gece , çünkü elimde olan dondurulmuşların kalitesi çok kötü. 5G3 , 6G3 yazıyor epikrizde , tutma olasılıklarını araştırdım ama %5’in altında galiba. Bu seferde değişeceğini düşünmüyorum, uyuyamadım da bugün hiç göremeyecek büyük ihtimalle. Psikolojik olarak hiç iyi hissetmiyorum.
Siz Funda hoca ya endişelerinizi bugün daha detaylı anlatın eminim başka bir çözüm bulacaktır... hep aynı şey söyleniyor tek yumurta tek sperm belli mi olur belki tutacak belki zamani şimdi.. ama kendi kendinizi düşürmeyin o zaman daha çok etkilenir yumurtalar... öncesinde emb ile görüşmek isteyin ona da anlatın hikâyenizi eminim sizi ferahlatacak bir çözüm olur.... benim de negatiften sonra yarin ilk görüşmem olacak funda hocayla... hemen üst üste devam etmeden 1 ay ara vereyim istiyorum.. yoksa ard arda daha mi iyi olur bir yorumunuz olur mu?

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, ben bütün bu süreçlerde anksiyete hastası oldum. Canım benim o iki taneden ümidini kesme, daha bitmedi. Yolun sonu değil. Hep bı şans var. Akupunktur düşünür müsün canım, ben şimdi ikinci seansa geldim. Biraz araştır istersen. Kocaman sarılıyorum sana. 💜😘

Haklısın, herşeyle savasiliyor da psikolojiyi yenmek cidden zor oluyor. Ara vermeden önce bu konularda uzmanlaşmış psikolog aramıştım ben nefes alamaz hale gelmiştim ama sonradan değişik bı salma geldi gitmedim, yogaya başladım ama. O da tombalakliktan yapabildiğim kadar 😊 işe yarar yaramaz bilemem ama en azından aklım dağıldı, sigara işinden uzaklastim, kendimin tekrar farkına varmaya calistim.
Önce can, önce zihin sağlığı. Lütfen kendine iyi bak. Yardım almaktan cekinme, Annene gldecektin sanırım o da iyi gelir hem. Kaliteye bakma, az bilmek daha iyi gerçekten de. Bu bı mücadele, insallah kazanacağız, kazanamazsak da canımız sağolsun elden geleni yaptık deriz 🌸

Canım benim ya bi sarılsak mı 🤗 benim de belirsiz 1 e düşebilir falan dedi bugün. Bakalım. Takmamaya çalışıyorum. Cmts - salı arası opu görünüyor.

Canım benim ya bi sarılsak mı 🤗 benim de belirsiz 1 e düşebilir falan dedi bugün. Bakalım. Takmamaya çalışıyorum. Cmts - salı arası opu görünüyor.
Ya ben de size sımsıkı sarılıyorum. Canlarım bize nooldu böyle, güzel bi enerjiye ihtiyacımız var. Hadi toparlanalim şimdi. Bugün ikinci seans akupuntur a gittim. Bütün vücut elektriğim bildiğiniz isyanlardaymış benim. Özellikle karın bölgemde elektrik terste( gerçekten, bildiğiniz ters🤭). Artık nasıl kastiysam kendimi dagitmisim elektriği, herşey ters olmuş 😅. Doktor bana gösterdi saat yönünde olması lazım dönmenin, benim çoğunlukla ya terse dönüyor ya saçma sapan bir şeyler yapıyor.. Yani ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz, çok yazık bize..

Ya ben de size sımsıkı sarılıyorum. Canlarım bize nooldu böyle, güzel bi enerjiye ihtiyacımız var. Hadi toparlanalim şimdi. Bugün ikinci seans akupuntur a gittim. Bütün vücut elektriğim bildiğiniz isyanlardaymış benim. Özellikle karın bölgemde elektrik terste( gerçekten, bildiğiniz ters🤭). Artık nasıl kastiysam kendimi dagitmisim elektriği, herşey ters olmuş 😅. Doktor bana gösterdi saat yönünde olması lazım dönmenin, benim çoğunlukla ya terse dönüyor ya saçma sapan bir şeyler yapıyor.. Yani ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz, çok yazık bize..
En azından dönen bi elektrik var diyelim 😂 gerçekten ne yapsak kendimize. Ama ben kararlı ilerleme taraftarıyım artık. Mesela bugün burdaki takip eden doktorum dedi ki tek yumurtaya düşebilir, düşerse iptal etmek isteyenilirler ama konuşuruz tabii. Hayır dedim iptal yok. O 1 tanenin kalitesiz olma ihtimalini hesaplayın bana? Bu kadar ilaç alıcam 1 tane diye vazgeçicem, ben vazgeçmiyorum 1 taneyse de deneyelim dedim. Bi şaşkınlık geçti adamcağızın yüzğnden 😂

En azından dönen bi elektrik var diyelim 😂 gerçekten ne yapsak kendimize. Ama ben kararlı ilerleme taraftarıyım artık. Mesela bugün burdaki takip eden doktorum dedi ki tek yumurtaya düşebilir, düşerse iptal etmek isteyenilirler ama konuşuruz tabii. Hayır dedim iptal yok. O 1 tanenin kalitesiz olma ihtimalini hesaplayın bana? Bu kadar ilaç alıcam 1 tane diye vazgeçicem, ben vazgeçmiyorum 1 taneyse de deneyelim dedim. Bi şaşkınlık geçti adamcağızın yüzğnden 😂
Benim doktorum da anlatmıştı bi hastası iki yumurtayla başlamış, sonra tek bi tanesi döllenmiş, o bi tane bugünlerde doğacak 🤗☺️

X