Canım gittim doktora. Doktor kontrol etti, başlanabilir dedi. Normalde ne kadar çok oluyor bilmiyorum sende folokül , belki doktorun normalden az görmüştür ama başlanır dedi. Sonuçta 5. Güne bir tane de gidebilir dedi. Benim hep 3. Gün dondurulduğunu söyledim, 5. Gün için bekleyelim dedi. Benim kendi doktorum da demişti bu kez 5.’yi bekleyelim diye ama bir öncekinde de 5. Deyip dondurdukları için yine emin değilim.
kalkyerineyat ‘ın doktoru bu şimdi gittiğim, ona verdiği gibi Saizen verdi. Benim doktorum adenomiyoz olduğum için önermemişti dedim, çok adenomiyotik gelmedin bana dedi.
kalkyerineyat ’ta yaptığı gibi kist yapmasından korkuyorum. Hep 150 -150 kullanıyordum bu sefer 225-150 verdi iğne dozlarını. İlaçların ismi değişti ama sonuçta aynı amaçla kullanılıyor. 3. Günden sonra gelişme yavaşlaması sperm’e bağlı dedi. O yüzden PICSI ve microchip yapacak bir de embryogen. Bunların bizde uygulanıp uygulanmadığını bilmiyorum.Yarın eski klinikteki embriyologa soracağım.Uygulandıysa pek farklı (saizen dışında ve doz artırımı dışında) birşey yapılmayacak yani. Çok pahalı tüm herşey
Neyse başladım. Sonra düşündüm başlanmayacak gibiyse başlamazdı değil mi?Neyse geçti artık yaşayıp göreceğiz yine hep birlikte