-
- Konu Sahibi Lady Starlight
- #2.741
sağol canım ilk tüp bebek tutmayınca başka bir doktorla mı denemek mantıklı ya da başka bir doktor mu denemek gerekir doktorun iletişimi iyi ama labaratuvarı nasıl bilmiyorumOpuda bakmıştır diye tahmin ediyorum. Rica ederim bitanem.
Hangi merkezdesin canım? Laboratuvar da doktor da çok önemli içine sinmiyorsa değiştir ama ikisi de basariliysa İlk tüp bebek tutmama sebebi onlardan bağımsız da olabilir.sağol canım ilk tüp bebek tutmayınca başka bir doktorla mı denemek mantıklı ya da başka bir doktor mu denemek gerekir doktorun iletişimi iyi ama labaratuvarı nasıl bilmiyorum
göztepe medikal park hastanesine gidiyorum labaratuvarını bilmiyorumHangi merkezdesin canım? Laboratuvar da doktor da çok önemli içine sinmiyorsa değiştir ama ikisi de basariliysa İlk tüp bebek tutmama sebebi onlardan bağımsız da olabilir.
Ben de hiç bilmiyorum canım. Anadolu yakasındaki hiçbir merkezi bilmiyorum. İstersen forumda bir arat belki daha önce orda tedavi olanların yorumları bir fikir verebilir.göztepe medikal park hastanesine gidiyorum labaratuvarını bilmiyorum
hastane ile ilgili çok yorum bulamadım sen avrupa yakasında mısın önerebileceğin yer var mıBen de hiç bilmiyorum canım. Anadolu yakasındaki hiçbir merkezi bilmiyorum. İstersen forumda bir arat belki daha önce orda tedavi olanların yorumları bir fikir verebilir.
Canım ben Avrupa yakasindayim ama kendim bir sonuca ulasamamisken sana nasıl tavsiye vereyim. Kelin merhemi olsahastane ile ilgili çok yorum bulamadım sen avrupa yakasında mısın önerebileceğin yer var mı
sağol canım benim gittiğim yerde iki arkadaşımın ilk denemede oldu benimki olmadı inşaallah ikinci denememde olurCanım ben Avrupa yakasindayim ama kendim bir sonuca ulasamamisken sana nasıl tavsiye vereyim. Kelin merhemi olsaAma ota Jinemedde başarıya ulaşan arkadaşlar var, ordaki embriyolog Cenk hoca işinde çok titiz, hem tecrübeli bir doktor hem de çok özenli. Onun dışında bildiğim ve tavsiye edebileceğim bir lab yok. Olumlu sonuç alan arkadaşlar daha iyi tavsiye verir.
İnşAllah canım. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinsağol canım benim gittiğim yerde iki arkadaşımın ilk denemede oldu benimki olmadı inşaallah ikinci denememde olur
Kuzum bir kaç ay dinlenecegim kendim denerim belki. Sonra yaz sonu sanırım bir kez daha denerim tüp bebeği.Sen ne yapacaksın canimcim? Belli mi yol haritan, karar verebildin mi?
Gelecek ay yapicam sanırım bitanem.Eğer duvar henüz kalinlasmadiysa yapılıyor canım. Benim 12. Gün yapıldı. 6.5 mm idi çünkü.
Ben de bugün sürpriz şekilde adet oldum. Doktorum bu ay dinlenelim dedi. Yumurtalar artık baskilanmiyor yumurtlamak istiyor dedi. Bir sonraki adette başlarız umarım.Kuzum bir kaç ay dinlenecegim kendim denerim belki. Sonra yaz sonu sanırım bir kez daha denerim tüp bebeği.
Gelecek ay yapicam sanırım bitanem.
Eger illahi yumurtlamak istiyorlarsa, acaba kendiniz degerlendirmeniz bu ayi nasil olur? Var midir durumun bir kerameti acaba?Ben de bugün sürpriz şekilde adet oldum. Doktorum bu ay dinlenelim dedi. Yumurtalar artık baskilanmiyor yumurtlamak istiyor dedi. Bir sonraki adette başlarız umarım.
Hayirlisiyla basl ve bebisine kavusanlar kervanına sende katıl kuzum. Bu bir ayda ye ,iç ,eğlen, gez ,tozBen de bugün sürpriz şekilde adet oldum. Doktorum bu ay dinlenelim dedi. Yumurtalar artık baskilanmiyor yumurtlamak istiyor dedi. Bir sonraki adette başlarız umarım.
Canimcim düşünmedim değil ama genetikte bu kadar takılınca cesaret edemem artık. Bı de tutar da problemli olursa yine kalbi durursa dayanamam bir daha.Eger illahi yumurtlamak istiyorlarsa, acaba kendiniz degerlendirmeniz bu ayi nasil olur? Var midir durumun bir kerameti acaba?
Canım benim, arka arkaya güzel haberler verelim hepimiz artık inşAllahHayirlisiyla basl ve bebisine kavusanlar kervanına sende katıl kuzum. Bu bir ayda ye ,iç ,eğlen, gez ,toz
Neden olmasın ? Sağlıklıysa tutunur zaten Genetiği sağlam embriyolarınız çıkıyorsa bence şans vardırCanimcim düşünmedim değil ama genetikte bu kadar takılınca cesaret edemem artık. Bı de tutar da problemli olursa yine kalbi durursa dayanamam bir daha.
Canım kaçıncı günün?Canlar eşim aklımı karıştırıyor bu ay oğlumun sınavından dolayı çok stresliyim Transferi ertele tekrar yumurta toplat diyor Kontrole gittiğimde yanımda değildi folikül sayısı fazlaymış sorsaydın keşke demişti Şimdi yarın kontrolüm var baştan ilaç kullanmadım ama sonradan kullansam opu yaparlar mı ?
Ah kuzum çoğu sağlıklı değildi. Zar zor 3 tane bulduk bir senede. O yüzden biraz fazla cesurca olur gibime geliyor.Neden olmasın ? Sağlıklıysa tutunur zaten Genetiği sağlam embriyolarınız çıkıyorsa bence şans vardır
8. GünümCanım kaçıncı günün?
4. Gün başlamıştım bir kere ama 8 çok sanki canım. Bir de estrofem başladıysan onlar baskilanmistir. Senin natureldi, öyle devam ediyorsa onda da baskın yumurta büyümüştür. Bu ay Opu olmaz artık diye tahmin ediyorum canimcim.8. Günüm