Tek başınıza trafiğe ne zaman çıktınız?

ulan arkadaş şurda ne desem az kalır. parkım sorunsuzdur geri geri gitme zaten süper sınav bitimine 5 dk kala vitesi geç geçirdin diyerek bırakıldım bilerek. şunlar alıyor ben alamadım ya içime oturdu şuan

Aynen o manevralara çalışıyorum sürekli zaten. Geri geri de çalışıyoruz ama hala zayıfım. Zaten iş yolumda o şekilde birşeyle karşılaşma ihtimalim yok. Çünkü çok yakın ve düz bir yol. Sağda solda parketmiş araç yok. Park yerleride güzel. O güzergahta epey çalıştım. Sabah iş saati özellikle gittim filan. İşe gidebilmem lazım. Yarın bi tek başıma deniycem. Şu an farklı bi yola tek girmeyi düşünmüyorum. İlla yanımda bilen biriyle gidicem tam oturtana kadar.

Bak bu dediğin çok doğru. Ben baya farklı kişilerden öğrenmeyi denedim. Herkesin mantığı farklı oluyor. Bu sefer ama diğeri şöyle demişti diye iyice karışıyor :)) en iyisi kendine hangisi uyarda onu bulmak.

Ben ehliyetimi yıllar önce almıştım. Ben olsam kendime ehliyet vermezdim. Hocalar da sakın pratik yapmadan trafiğe çıkma diyerek verdiler :)) seni de bırakmaları ilginç olmuş.

Ben ehliyetimi yıllar önce almıştım. Ben olsam kendime ehliyet vermezdim. Hocalar da sakın pratik yapmadan trafiğe çıkma diyerek verdiler :)) seni de bırakmaları ilginç olmuş.
şimdi çok zorluyorlar resmen açık aranarak bırakılıyor o kadar sınav parası bide. sınava giren kaç kişi tek hamlede park yapabiliyor ya hatta birisi gömmüş kaldırıma. banada haşatı çıkmış arabayı verdiler bide geçirmediler ispat etsem nasıl edicem

Bizim kursta kontağı çalıştırabileni geçiriyolardı sanırım ben derste hiç yapmamıştım ama sınavda rampada 3 kere stop ettirdim 90 aldımstop ettirmek -10 puan bu arada.. neyse ki trafik canavarlığımın farkındaydım ve herkesin iyiliği için 8 yıl çıkmadım trafiğe

aaaaa
haksızlık olmuş resmen
nasıl yani vitesi geç geçirdin? o ne demek?

vay bee. haybeye kaldığıma daha bi yandım şuan özel ders almadan çıkmayın. nasıl bi ülkeyiz anlam veremiyorum kaydolduğum kursu da Allah bildiği gibi yapsın kimse geçememiş üçkağıtçılar

Hahahahaha aynı ben. Bende stop ettirdim. Kesin kaldım diyodum. Baktım geçmişim aynen bende 8 yıl çıkmadım şimdi yeni sürüyorum :))

aaaaa
haksızlık olmuş resmen
nasıl yani vitesi geç geçirdin? o ne demek?
yani şöyle çoğu parkta kalıyor diye ilk önce park yaptırıyorlar parktan sonra rampa kalkışı 25 m geri ve en son ani fren var. buraya kadar sıfır hata ile geldim stop dahi yok. ani frende durdum kalkışı yaptım vitesimin doğru olduğuna eminim ama bana doğru vitesle kalkmadın ve ikiye atmadın diyerek sağda dur dedi ben araba kalkar kalmaz nasıl ikiye alayım ben saydım 4 kere aynı hatayı yaptın dedi. ben yanlış vitesle buraya kadar nasıl geleyim bi kere. kavga ettim falan ama yanındakide ona destekçi oldu hakkım yendi kısaca

İnşallah bidahakinde düzgün birilerine denk gelirsin ya kötü olmuş ama moralini bozma sende sıkıntı yok nasılsa bidahakinde halledersin

İnşallah bidahakinde düzgün birilerine denk gelirsin ya kötü olmuş ama moralini bozma sende sıkıntı yok nasılsa bidahakinde halledersin
ya öncekinde stoptan kaldım hep normalde kendi arabamızla etmiyorum derslerde etmiyorum sınavda nasıl ettiğimde muamma. pedallarla oynandığını bile düşünüyorum hep kıl komisyonlar beni buldu ismimden dolayıda ilk girdim hep. çocuğun biride 4. hakkında bırakmışlar bir güzel yumruğu geçirdi komisyondaki adama. adamı bu noktaya getiriyorlar. birde dalga geçtiler diğer kurstakiler geçiyor bizimkiler ne güzel kalıyor diye

ay konuyu sabote ettim bende kusura bakma konu sahibi

hiç inandırıcı değil cidden
1'de değil 2'de kalksan ya stop ettirirsin ya da gaza çok yüklenmen ve debriyaj - gaz ayarında zorlanman gerekir ki mutlaka anında farkederdin

Yok canım ne sabotesi. Demek bu kadar kıllar artık vay be. Duymuştum biraz ama bu kadarı da fazla. Eskiden önüne gelene verirlerdi. Şimdide vermemek için bahane buluyolar resmen. İnşallah bidahakinde düzgün bi komisyona denk gelirsin

trafiğe tek başıma ehliyet aldıktan sonra çıktım. arabam otomatik vites,trafiğe uyum sağlamam baya zaman aldı. hergün ciddi hatalar yaptım,mesela kavşaktan dönerken mutlaka o ortadaki kaldırıma bi çarptım kesin.hızlı olduğum için kırmızı ışıkta duramayıp geçtiğim oldu.aynalara bakmayı unuttum falan, rastgele kulandım diyebilirim.tam anlamıyla öğrendim demem bir seneyi buldu.araba kullanma işi tecrübe işi, tecrübe de tek başına trafiğe çıkmadan olmaz.yakın mesafelerden başlayarak çıkmak lazım.

Doğru diyorsunuz:) baya cesaret verdi bana mesajınız. Peki park etmede nasıldınız? Nasış hallettiniz ilk zamanlar

park etme olayınıda şöyle yaptım,arabada arka kamera ve park sensörü var, tabi ona rağmen zorlandım ,arabada büyük, geri geri park edemedim ilk başlarda,defalarca deniyordum öyle parkediyodum. bi kerede avm de çıkamadım biri yardım etti.tek seferde park edemiyosun zaten yavaş yavaş olur oda

Aynen bende geri geri edemiyorum ön ön giriyorum. Neyseki park sensörü var benim arabamda da. İnşallah yavaş yavaş alışırım. Çok teşekkür ederim

Çok eski olmalı o kişinin ehliyeti. Şimdi imkanı yok alamaz, konu sahibi de yeni almıştır ve biliyordur diye düşündüm ben.
Haklısınız geri gitmeyi beceremeyen insanın trafikte kesinlikle işi yok.

Çok eski olmalı o kişinin ehliyeti. Şimdi imkanı yok alamaz, konu sahibi de yeni almıştır ve biliyordur diye düşündüm ben.
Haklısınız geri gitmeyi beceremeyen insanın trafikte kesinlikle işi yok.

7 sene önce almıştım ehliyetimi. Azcık geri geri sürdürdüler o kadar. Geri geri gitmekte zorluk çekiyorum. Trafiğe çıktım bugün iş yerime gittim iş yerim yakın oraya giderken sıkıntı yaşamam. Ama kalabalık caddelere çok çıkmıycam alışana kadar. İşe gidip gelmem lazım artık. Park ederkende fena değilim bence. Park yerlerimiz güzel ve geniş. Evde de iştede benim acemi halimden bin kat daah beter park edenler var. En azından çizgileri ortalayabiliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…