Yas kac maddi durum nasil o onemli ayri eve cikmak icin maddi manevi olgunluk gerekiyor bana goreMerhabalar. Ben yurtdisinda yasiyorum. burada genelde gençler yetkinlik yaşina geldikleri zaman hemen taşiniyorlar. Tabii biz Türk oldugumuz icin çoğu kişi gibi anne babayla oturuyoruz, evlene kadar.Ben annemle oturuyorum. Çok iyi çok güzel ama bazen taşinmak isteğimde olmuyor değil. Var mı aranızda tek başına evden taşınan? Tek başına eve çıkmanın avantajları ve dezavantajları neler?
Merhabalar. Ben yurtdisinda yasiyorum. burada genelde gençler yetkinlik yaşina geldikleri zaman hemen taşiniyorlar. Tabii biz Türk oldugumuz icin çoğu kişi gibi anne babayla oturuyoruz, evlene kadar.Ben annemle oturuyorum. Çok iyi çok güzel ama bazen taşinmak isteğimde olmuyor değil. Var mı aranızda tek başına evden taşınan? Tek başına eve çıkmanın avantajları ve dezavantajları neler?
Ben 2 yil yalniz yasadim ögrenciydim. Gercekten cok sıkıldıgım vakitler olmustu. Bir kere hasta oldum yataklara dustum evin kapisini bile surunerek acabiliyordum. Kısacası ben pek memnun degildim evde baska bir ses bir nefes olmali. Insan kendini oyle daha guvende hissediyor.
Hayır benim madiyatla ilgili bir problemim yok, çalışıyorum. Sorunum olsaydı zaten çıkmak istemezdim sonuçta annem ödemek zorunda değil.Eve çıkmak için sebebin olmalı bence. Orda gençler çıkıyor da ya farklı şehirde okuyor ya çalışıyor. İş bulrsun paran olur çıkarsın tabi. Yalnız yaşamak tatlıdır başta ama sıkar depresyona sürükler :)
AngelicaPickles MissCherryBlossom
Tek başına yaşadığınızdan memnun musunuz yani memnunmuydunuz yoksa pişman oldunuz mu?
Yalnız yaşamaya bence önce ihtiyaç hissetmen gerek. Mesela eve istediğin saatte gelememek, istediğin yere gidememek, eve arkadaş çağıramamak, ailevi huzursuzluk, rahat bir özel hayat yaşama vs. Tam olarak eve çıkmayı düşündüren şey nedir? Sadece çevredekilerden etkilenmen mi başka şeyler mi var?
Eve çıkmak için sebebin olmalı bence. Orda gençler çıkıyor da ya farklı şehirde okuyor ya çalışıyor. İş bulrsun paran olur çıkarsın tabi. Yalnız yaşamak tatlıdır başta ama sıkar depresyona sürükler :)
AngelicaPickles MissCherryBlossom
Tek başına yaşadığınızdan memnun musunuz yani memnunmuydunuz yoksa pişman oldunuz mu?
Hayır benim madiyatla ilgili bir problemim yok, çalışıyorum. Sorunum olsaydı zaten çıkmak istemezdim sonuçta annem ödemek zorunda değil.
canım evine gönlünce erkek arkadaşlarını çağırmak istiyorsan evde tek başına yaşayabilirsin. aksi taktirde ne gerek var ailenle yaşa. ama ben özgürce erkek arkadaşlarımı çağırıcam diyorsan tek başına yaşa.
genelleme yapmaya gerek yok, tek yaşamak için herkesin kendine göre sebepleri vardır ve bu değişir canım. kimin ne için tek yaşadığı da kendisini bağlar, polemik yaratmaya çalışmayın bence.Tek yaşayan herkes, eve gönlünce erkek arkadaşlarını çağırmak için mi tek yaşıyor?