Tek başına eve çıkmak istiyorum.

genelleme yapmaya gerek yok, tek yaşamak için herkesin kendine göre sebepleri vardır ve bu değişir canım. kimin ne için tek yaşadığı da kendisini bağlar, polemik yaratmaya çalışmayın bence.

O zaman sınırını bilerek yorum yapacaksın.."Eve erkek arkadaşını çağıracaksan tek yaşa", ne çirkin bir yaklaşımdır bu?

O zaman sınırını bilerek yorum yapacaksın.."Eve erkek arkadaşını çağıracaksan tek yaşa", ne çirkin bir yaklaşımdır bu?
canım burası özgür bir platform, istediğin gibi anlamaktada özgürsün. güzel yada çirkin, ben yorumumun arkasındayım ve nasıl yorum yazacağımı senden öğrenecek değilim. takmışsın bana, polemik yapmaya çalışıyorsun. benim yorumum benim fikrim, katılmak zorunda değilsin.

iyi bir gelirin olması gerek...faturalar yemek giyim temizlik falan bunların altından kalkabileceğine inanıyor musun...bence en güzel yıllar anne baba yanında geçen yıllar..kıymet bilmek gerek...

Merhabalar. Ben yurtdisinda yasiyorum. burada genelde gençler yetkinlik yaşina geldikleri zaman hemen taşiniyorlar. Tabii biz Türk oldugumuz icin çoğu kişi gibi anne babayla oturuyoruz, evlene kadar.Ben annemle oturuyorum. Çok iyi çok güzel ama bazen taşinmak isteğimde olmuyor değil. Var mı aranızda tek başına evden taşınan? Tek başına eve çıkmanın avantajları ve dezavantajları neler? Tek başına eve taşındığın için menmunmusunuz yoksa pişman oldunuz mu?

Tek yaşıyorum, gayet de memnunum : )

Merhabalar. Ben yurtdisinda yasiyorum. burada genelde gençler yetkinlik yaşina geldikleri zaman hemen taşiniyorlar. Tabii biz Türk oldugumuz icin çoğu kişi gibi anne babayla oturuyoruz, evlene kadar.Ben annemle oturuyorum. Çok iyi çok güzel ama bazen taşinmak isteğimde olmuyor değil. Var mı aranızda tek başına evden taşınan? Tek başına eve çıkmanın avantajları ve dezavantajları neler? Tek başına eve taşındığın için menmunmusunuz yoksa pişman oldunuz mu?

Eğer gece yalnız kalmaktan korkmuyorsanız, güvenilir bi yerde oturduğunuz müddetçe bi dezavantajınız yok diye düşünüyorum. Evinizi su basması ailenizle yaşıyorken de başınıza gelebilecek bişey ya da banyonuza su sızması vs. Bunların çoğu öğrenciyken başıma geldi, her halükarda birilerinden yardım istiyorsun. Ha aileniz olmuş onlar yardım etmiş ha kendi imkanlarınızla birilerini bulmuşsunuz ki zaten başka bir ile ya da ülkeye taşınmayacaksınız galiba o zaman işler daha kolay olur, aileniz ihtiyacınız olduğunda size yardım ederler.

Onun harici anneniz bi yere gittiğinde kendinizi deneyin biraz. Yalnız güzel vakit geçirebiliyor musunuz, yalnızlıktan keyif alıyor musunuz, yalnız yemek yapmak hoşunuza gidiyor mu
Eğer buna cevabınız evetse başka bi eve çıkabilirsiniz -buna mani olacak çok aksi bi durum daha yoksa tabi-

Ben aileden uzakta kalınca insanın kendini yeniden keşfettiğini düşünüyorum
Hiç kimse işinize karışmayınca aslında daha titiz bi insan olduğunuzu fark edebilirsiniz ya da evcil bi hayvan edinmek istediğinizi ya da aslında yalnız film izlemekten zevk aldığınızı... Çünkü yalnızken başkalarının sesinden çok kendi sesinizi duyuyorsunuz, kendinize kulak veriyorsunuz böylece eviniz için çerezlik alırken saatlerinizi harcayabilirsiniz.

Bir de vaktiniz varsa ve ilgilenebileceğinizi düşünüyorsanız bi evcil hayvan edinmeyi muhakkak tavsiye ederim. Henüz gerçekleştiremediğim hayalim ne yazık ki

X