- 10 Mayıs 2024
- 710
- -114
- 28
- Konu Sahibi askolottammm
Beni tanımıyorsunuz burda anlattgım bikaç örneklerle buna karar veremezsiniz hepsini yazamam zaten en basitinden bu kız beni bir kez evine çağrmadı diye küsmüyorm sonuçta mal değilim bu hep oluyor niyetini anlayabiliyorum sizde yiyelim içelim bizde gülelim oynayalım herkes te aptal değil arkadaşm eksilmesin diye kendini kullndrsnE tamam ilk olaydakini silin tamam.
İkincisi gibi ufak tefek olayları sorun etmek bana cidden manasız geliyor.
Benim mutfağı sevmeyen yada evi hep düzenli olmadığı için çağırmayan arkadaşlarım var. Haliyle buluşma ya dışarda ya bende oluyor. Bunda cidden nasıl bir büyük kazık görüyorsunuz anlamıyorum.
Böyle ufak tefek şeylerle arkadaşsızları tercih etmeniz çok ilginç.
Benim yurtta oda arkadaşım vardı, okul yarım dönem uzandığında kira ödemeden bende yarın dönem kaldı. Yemek de seçerdi. Burnumdan getirdi. Sabrettim çünkü bana yaptığı başka iyilikler vardı. Şimdi başka şehirde yaşıyor. Onun evinde annesi de kaldığı için ben gidip kalmıyorum. Kendisi üç kere bana eşiyle çocuğuyla geldi kaldı. Sonuçta şartları benle bir değil. Ama bugün bir sorunum olsa koşa koşa yardıma da gelir. Herkesin iyi yanı kötü yanı vardır. İnsanları ufak şeyler için hemen silmek bence mantıklı değil.
Annemin çok yakın arkadaşı mesela biraz ters, zor bir kadındır. Ama kötü zamanda da en başta yardıma gelen odur. Annem çok öfkelense de iyi şeyleri için onu idare eder.
Her zaman herkesle bal kaymak anlaşamayız. İnsan ilişkilerinde her zaman pürüzler vardır. Ama basbayağı kötülük yoksa arada idare edilmelidir bence.
Siz bence herkes bana iyi olsun, herkes beni idare etsin, hep şartlar eşit olsun diyorsunuz. Ama hayatta her zaman karşılıklı eşit vermek olmayabilir. Bazen bir tarafa daha çok yük gelir bazen sizin yükünüzü onlar alır.
Ufacık şey için uyanıklık yapıyor diyip insan silmek bana tuhaf geliyor. Sizin arkadaşlık kavramınız değişik benc e