- 29 Mayıs 2021
- 13.117
- 85.051
- 36
- Konu Sahibi askolottammm
Dün akşam evde çok canım sıkıldı, o saatlerde çıkabilecek arkadaşlarımla iletişime geçip üçüncü aradığımla dışarı çıktım.Arkadaşlık nedir cidden sizce ya?
Elbette canınız sıkılınca yada mutlu olunca arayıp paylaşmak isteyeceksiniz. Elbette bazen vakit geçirmek istediğinizde arayacaksınız.
Herkes iyi vakit geçirmek, bazen dertleşmek, bazen sohbet etmek için arkadaş okuyor. Vakit geçirmek için arkadaşlık ediyoruz.
Mesela bu hafta canım sıkkındı, tüm arkadaşlarımı tek tek aradım anlattım. Aynı şekilde mutlu olduğumda da tek tek arayıp anlatıyorum. Bazen arkadaşım arıyor çok canım sıkıldı çıkalım mı diyor. Amacı beni görmem değil can sıkıntısından dışarı çıkmak. Çok mühim bir işim yoksa tamam diyorum. Çıkıl bir kahve içiyorum. Bundan doğal ne olabilir ki? Bugün benim canım sıkkındır benim için bir kaç kere zaman ayırır bir kaç ay sonra onun insana ihtiyacı olur ben giderim. Normal olan bu değil mi?
Gittim aldım evinden, başta modum da düşüktü,biraz ben anlattim, başka konular derken güzel bir vakit geçirdik. Şu durumda can sıkıntısını gidermek için başkalarını kullanan biri oluyorum.
İnsana ihtiyaç duyduğumuz için arkadaşlık ediyoruz zaten. Herkesle de harika bir uyum içerisinde olmuyoruz, kim çok yakın, kimi biraz daha mesafeli oluyor. Arkadas istemeyene de diyecek bir şey yok ama herkese bahane bulanların kendisinde sorun olduğunu düşünüyorum.