Ben de yoğun bir çalışma temposundan yaşadığım şehirden öyle sıkılmıştım ki.. Allaha başka şehre taşınmak için dua ettim ve evlenmek için tabi..
Şimdi başka bir şehirde yaşıyorum 1.5 yıl oldu arkadaş edinebilirim sosyalleşebilirim ya da çalışabilirim ama hiç birini yapmıyorum..
Manevi hayatımda yapmam gerekenleri yapmaya öğrenmem gerekenleri öğrenmeye vakit ayırdım..
Hayatım bir kez daha değişti
Dil öğrenme isteğim vardı dil kursuna yazıldım evimin tablolarını kendim yapıyorum eşimle şahane vakit geçiriyoruz kuaförden kuaföre sosyalleşiyorum o kadar
Boş lakırtıdansa öğrenmeyi çok istediğim ne varsa öğreniyorum yapmayı çok sevdiğim ne varsa yapıyorum
Kış pikniği tenis balık tutma kitap okuma
Belgeseller
Allah ile olma tefekkür İslami ilimler
Tarih..
Allaha şükürler olsun ki eşimle tüm hobilerimiz aynı yani hiç sıkılmıyoruz
Çalışma hayatım boyunca yalnız yaşadım
Ve çevremde çok fazla çift olarak görüşen insanlar var dı lakin onlarında aralarında hep Bi sıkıntı ve yarış olduğunu gözlemledim bu yüzden aile içinde iletişim de kalmayı daha uygun gördüm
Bu halimden çok memnunum..
Yapmak istediğin hobilerine vakit ayırabilir ve kendine öğrenmek adına daha fazla zaman ayırabilirsin
Ekseri dedikodu ve hasedlik kol geziyor yarış halinde insanlar ya da konular hep aynı oramı yaptırdım buraya gittim kocam şöyle sevgilim böyle bla bla..
Ben geldiğim şehirde kaliteli sohbet eden kimseye rastlamadım ne spor salonunda ne kuaförde ne de bahçede..
Umarım siz rastlarsınız.. Bol şans