Tehdit ettim ve başıma neler geldi:(

Su adamin pesinde kosuyorsaniz ben sizin de kendisinden farkli olmadiginizi dusundum o yuzden demeycegim bile ne isin var, amacin ne diye...

Kosun bir daha ozur dileyin kapanin ayaklarina gerekirse. Sanki bana leylayla mecnun iki gunluk iliskinin derdine dusmus.

Anasina hizmetci ariyor mulakattan gecememissin bir mulakat daha yapalim hatta deneme yapalim de belki ikna ollur

Uzak dur yaa boşverr...
Ewlensenizde boşanırmışsınız zaten...
Yaşın daha genç boşver...

Yaşlarınızın küçüklüğünden,konuştuğunuz çocukça konuları normal karşılıyorum.Yaşın biraz daha olgunlaşsa,kimle neler konuşuyorum,bir de üstüne özürdiliyorum diye kendine kızarsın.Boşver güzelim.İlişki yaşamak zorunda değilsin.Önce istikbakl.Önce çalışma hayatı.Sonra yaşı fikirleri olgunlaşmış bir insan çıkar nasılsa karşına.

bu erkeklerdeki aşırı olan anne düşkünlüğüne bir anlam veremiyorum. Annelerini incitmezler ama eşlerine yapılan her türlü hakarete, saygısızlığa göz yumarlar.Bahsettiğiniz kişi de o erkek grubuna giriyor. Kararlısınız ve açık sözlüsünüz. Keşke herkes sizin gibi olsa.
Bu arada öpmekle, öpüşmekle bir şey olmaz :)

annesini seven adam eşinin kıymetini bilir vs derler de, bu kadarı da fazla...
kendine eş değil annesine hizmetçi arıyormuş resmen...

gerçekten çekilecek gibi değil...
erkek böyle şeyler söylediği zaman kadının yapası varsa da yapmaz..
zorla kendisinden de annesinden de soğutmuş...

ağzına sağlık.

Bende utanıyorum emin ol

Kardeş, canına mı susadın?
manyak bir adam var karşında.
2 kere görüştüğü kıza şiddet uyguluyor.
Arama sorma bi daha.

diyemedin mi benim de annem (veya babam) çok kıymetlidir, her ay market pazar alışverişi görülür, haftada 2 gün sırtı keselenmeye gidilir, ben her gün öğleden sonra gidip yemeklerini pişiririm, sende bir telefonla istedikleri yerlere götürüp getireceksin.. onlar benim hayatım, 10 koca boşarım 1 kere annemi (babamı) kırdırmam diyemedin mi...

hey Allah'ım... boşver sen dön önüne bak

" 10 kari alirim 10 kari bosarim anam icin " diyen adami niye ariyosunki hala, o sozden sonra hadi sana iyi gunler deyip gitmek lazim yani. Neyseki seni kendisinden kurtarmis, ne hata yaptiysan bilemiyorum ama bu adamin pesinden kosmak daha buyuk hatadir emin ol

Doğru söze ne denir ki teşekkürler

Evet iyi değilim evet kötü bir çocukluk geçirdim ve yine evet babam bizi iki yıl önce terk etti ayrıca on lisans mezunuyum evet bende gülüp geçerdim ama o geçemiyor işte takmış kafayı

teşekkürler adam diyor ki bana şuan soğuk davranmakta haklıyım geçince ben haber vereceğim yani iyice seni bi süründureyim sonra ben terk edeceğim zahmet etme diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…