Tehdit ettim ve başıma neler geldi:(

Böyle insanlara yüz veriyorsunuz özgüvenleri artıyor olur olmadık yerde havlamaktan çekinmiyorlar sonra.

Öyle biri yok işte

Arkadaşım buradaki kaynana davalarını okumuyor musun hic..

Seninki baştan falso, bile bile lades..

Hayat geçer mi Allah aşkına. Haa ben KV me bağımlı yaşarım, karşısında el pençe divan dururum bana zırnık koymaz diyorsan başka.

Simartmayin şöyle densizleri..

Şu yazdığını okumak bile korkunç yaşamayı düşünemiyorum

1. Gunden ne evlenmesi ne hayali nu ya
da sevecenizmi sevisecenizmi belli değil resmen kaynana muhabbetiyle sicmis
bide utamadan alinmis anneme nasil oyoe dersin diye trip atmış
sig beyinli

sana gelince bunlari anlatmaya utanirdim sal gitsin ipini

birkaç konu altta görümcem beni boşuyor die bi konu var. Eşinin anasına ve ablasına olan düşkünküğünden sex hayatlarına bile karıştıklarından falan bahsedior. 6 aylık ve adam anası gitme dedi die vi hafta evine uğramamış, karısınj aramamış sormamış. Hikaye güzel geldiyse ilişkinde mutluluklar, ama ufacık bi yeri ay dedirttiyse ucuz Kurtulmuşsun gülüm.allah aşkına kendi karakteri olmayan, anasının eteğinden ayrılamayan herifle nabacannnn¿¿¿

Tatlim eger o adama donersen daha burada cok konu acarsin, lutfen o iliskini kes o adamla, insan mi kalmadi memlekette, gercekten yol yakinken vazgec, cok aci cekersin sonra, cok uzulursun

Tatlim eger o adama donersen daha burada cok konu acarsin, lutfen o iliskini kes o adamla, insan mi kalmadi memlekette, gercekten yol yakinken vazgec, cok aci cekersin sonra, cok uzulursun

Çok haklısıniz da umut işte düzelir yada belki annesi iyi biridir diyor ama gerçek ortada

Çok haklısıniz da umut işte düzelir yada belki annesi iyi biridir diyor ama gerçek ortada
Yok yahu umutlancak başka ley mi yok. Birde şöyle düşünün umut iştr çok daha harika birileri girebilir hayatınıza,annesini seven sayan ama karısına da aynı sevgiyi saygıyı verebilcek, annesi sizi seven ddimiii. Umutsuz zaten olmaz ama kütüğün camdan bir vazoya dönüşmesi için umutlanmakta boş dimi...

çok haklısın

Daha bu kadar yeni tanidigin biriyle evlenince anneme nasil gideriz muhabbeti yapmak bana cok sacma geldi.
Sorulari gayet normal karsilayip cevap vermissin.
Ustune buyu falan diye sacmalamissin.
Adam sana ne kadar deger verdigini(!) bir ayda defalarca gostermis.

Ve sen hala dudagimdan öptü ayrilamam diyorsun.

Ya anlatmadigin biseyler var ya da kendine aci cektirmekten hoslaniyosun.

Anlatamadığın hiçbir şey yok sadece ailevi problemleri olduğu için ben ona yoruyordum bu hareketleri

Valla bana adam normal geldi de siz pek normal gelmediniz.yabi adam bildiğiniz odun Karısını ikinci üçüncü olana atacak ana kuzusu. Size de açık açık söylüyor. Sizde hemen o an ordan kaçmak yerine ısrarla adama yapışıyorsunuz. Yıllar sonra da gelir kocam kv nin yanında bana Hizmetçi gibi davranıyor boşanmalı mıyım demeye. Adam açık açıl söylüyor yahu Hizmetçi olacaksın diye. Ayrıca büyü dua falan nedir. Kim sinirle ağzından öyle bişey çıkarır ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…