Tehdit ettim ve başıma neler geldi:(

Bu adam neden ayrılmıyor benden bitti demiyor bittiyse söyle diyorum bir şey demiyor
Buyu yapmandan korkuyordur. Cocuk seni o sacma tehditin yuzunden terk etmis cunku. Yasin da kucuk degil ama 10 yasindaki cocuk gibi davraniyorsun. Lutfen buradaki insanlari dinle ve o cocuktan uzak dur.

Şans bunun neresi keşke görüsse de içimi döksem ona kussam... Bir de bana ne dedi biliyor musun o gece konuşurken hadi çabuk ne diyeceksin de lokale gideceğim eğlence var her ay 35 tl veriyorum ben oraya boşuna mı gitsin o para çabuk ol dedi ve ben ağlarken karşımda ağlama ağlayan insanı hiç sevmem dedi
Canim bak, cocuk salagin teki. Ve bir salagin seni hayatinda istememesi senin icin sans. Aslinda sen akilli davranip o salagi hayatinda istememelisin. Icini kusmani gerektirecek bir sey de yasamamissin. Gayet unutulabilecek biri olmali senin icin bu cocuk.[/QUOTE]

Çok haklısın :KK43:

Kim neyi kanitlayabilirki yalan soyluyor dersin elinde goruntuler mi var ? Ayrica kotu bisey yapmamissin neyden korkuyorsun ? Biz univde normal erkek arkadaslarimizi bile yanagindan operdik bunda kotu birsey yok kendin soyluyorsun opusme bile degil birak bu korkuyu biraz cesaretli ol sen kadinsin ayaklarinin ustunde dimdik durabilmeli ve kararli olmalisin hayatini toplumun yonlendirmesine asla izin verme herseyden once sen tek basina bir bireysin .

Tabi ki çok haklısın inkar etmek de var sonuçta hiç bir kanıtı yok

Adam kadar sen de sorunlusun kusura bakma.. adam bastan soylemis isteklerini.. seninle yattiktan sonra, nisan, dugun olduktan sonra soyleseymis daha mi iyiydi? Hayir adam sana yymuyorsa birak.. daha ilk bulusma.. ben seni dua, buyuyle adam ederim ne demek.. adam senden rahatsiz olmus, gorusmeyi kesmek istemis belli..

Çok sağolun:KK43:

Canim burda ne hikayeler okuyoruz esim aileme duskun,yok onlar ne isterse yapiyor..aklini basina al tmm dunyada erkek mi yok optuysen optun simdikiler neler yapip ayriliyolar..benm dusuncem erkek tabikide ailesine deger versin ama esini ezdiricek kadar degl ayni sekilde esinide deger versn ama ailesini ezicek kadarda dgl ortasini bulmali..

Canim burda ne hikayeler okuyoruz esim aileme duskun,yok onlar ne isterse yapiyor..aklini basina al tmm dunyada erkek mi yok optuysen optun simdikiler neler yapip ayriliyolar..benm dusuncem erkek tabikide ailesine deger versin ama esini ezdiricek kadar degl ayni sekilde esinide deger versn ama ailesini ezicek kadarda dgl ortasini bulmali..
Evet bu çocuk bulamıyor onu

Çocukta da amma özgüven var yalnız ha, daha ilk haftadan yapılacaklar listeni hazırlamış... Sen üstüne düştükçede iyice havaya girmiş. Daha ilk buluşmalar heyecanla seni düşüneceğine annem annem nedir? Bu çocuktan bi yol olmaz salla gitsin. Ne ara ne mesaj çek

Hastane olayından sonra aramadım mesaj da atmadım

Kızlar tebrik ediyorum nereden bulabiliyorsunuz bu cesareti

Ben böyle bir manyakla tanışıp çıksam ve ilk günden bana annemin ayaklarını yıka minvalinde konuşmalar yapsa hemen ayrılırım değil ki öpmek

Hadi onu geçtim adamın gerçek yüzünü gördükten sonra bağlama büyüsü değil de kendimden soğutma büyüsü yaparım ancak

Herif beni gece gece iki kolumdan tutup dut ağacı gibi silkelicek
Ve ben arasin diye bekleyeceğim..

Kaçık kaçık kaçarım
Numara değiştiririm
O semra yellozuna da iyi bir hesap sorarım.

Bak sana bir yol haritası çıkardım
Artık gerisi sana kalmış.

Ama ben bitti demek istiyorum
Ararsa dersin.. Umrumda değil modunda davranıyor, kadınların arasında çalışıyor ve seni psikolojik olarak nasıl sinirlendireceğinin, ayağına götürecğinin farkında, sessizliğine sessizlikle karşılık ver.
Oldu ki aradı cevap verme, ısrarla aradı yada mesaj yazdı en az 1 saat geçtikten sonra görüşmek istemediğini söyle

Kızlar tebrik ediyorum nereden bulabiliyorsunuz bu cesareti

Ben böyle bir manyakla tanışıp çıksam ve ilk günden bana annemin ayaklarını yıka minvalinde konuşmalar yapsa hemen ayrılırım değil ki öpmek

Hadi onu geçtim adamın gerçek yüzünü gördükten sonra bağlama büyüsü değil de kendimden soğutma büyüsü yaparım ancak

Herif beni gece gece iki kolumdan tutup dut ağacı gibi silkelicek
Ve ben arasin diye bekleyeceğim..

Kaçık kaçık kaçarım
Numara değiştiririm
O semra yellozuna da iyi bir hesap sorarım.

Bak sana bir yol haritası çıkardım
Artık gerisi sana kalmış.

Semra nin bu olayla ilgili bir suçu yok ki ikimizde bu yüzünü yeni gördük

Ararsa dersin.. Umrumda değil modunda davranıyor, kadınların arasında çalışıyor ve seni psikolojik olarak nasıl sinirlendireceğinin, ayağına götürecğinin farkında, sessizliğine sessizlikle karşılık ver.
Oldu ki aradı cevap verme, ısrarla aradı yada mesaj yazdı en az 1 saat geçtikten sonra görüşmek istemediğini söyle

X