- 4 Eylül 2013
- 249
- 48
- Konu Sahibi Mont3Carlo
Yazık etme kendine bırak bu adamı sevgiliyken böyle evlenince düşünemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne o Büyü müyü ? Mide bulandırıcı...
Anne kuzusu ise annesinin bulduğu kızla evlensin... Öyle adamla hayat geçmez!
Ay canim ya, delirdin mi sen? Ne olmus opustuysen. Bunu hata olarak gorebilirsin ama hicbir hata icin hayatini bitmis kabul etmek gerekmez. Yaptiginda hicbir sey yok. Kimseye eyvallahin olmasin lutfen. Sacmalama ya. Ay, yanima alip konusasim geldi seninle. Sakin sakin kendini yakma. Bu isi bitir, hicbir sekilde arama, aradigi zaman acma. Bitti gitti, unut.
Yazık etme kendine bırak bu adamı sevgiliyken böyle evlenince düşünemiyorum
Evet dogru soyluyor. Hatta ayrildik demene bile gerek yok. Ne sanslisin ki cocuk seninle gorusmek istemiyor. Bu senin icin buyuk sans, bunu bil. Onune bak. Bu sayfayi kapat.[/QUOTE]Zaten aramıyor ki açayım... Arkadaşım da diyor ki zaten seni süründürür sonra da ayrılır o zevki ona tattırma sen ayrıldık diye söyle diyor
Bendede bir gorumce var akillara zarar evlenme teklifini engellemek icin elinden geleni yapti sonundada basardik.Nasıl kacagimizi bile bilmiyoruz işte hayırdır kardeş sende ne var
Öpmesine izin verdiniz diye evlenecek degilsiniz ya.
Jet hiziyla uzaklasin bu annesine bagimli bencil ergenden.
Bütün iletisim yollarini kesin, numaranizi degistirin ve ölü taklidi yapin.
Sadece öptü diyemi bırakamıyorsunİyi hoş bırakayım da nasıl
Bendede bir gorumce var akillara zarar evlenme teklifini engellemek icin elinden geleni yapti sonundada basardik.
Opmek el tutmak tta birlikte olmak bile bisey degil bunlari gozunde sakin buyutme oyle olsa 10 yillik evliler eslerinden ayrilmazdi. Bitti diyeceksin bitecek gerekirse telini yolunu fln degistir ama sakin devam etme onunla.
Sadece öptü diyemi bırakamıyorsun
Evet dogru soyluyor. Hatta ayrildik demene bile gerek yok. Ne sanslisin ki cocuk seninle gorusmek istemiyor. Bu senin icin buyuk sans, bunu bil. Onune bak. Bu sayfayi kapat.
Kesinlikle adam olmaz sakin degisir diye dusunmeyin daha beter olur ama iyi bir halt olmaz ! Bu kadar net soyluyorum.Bu adam olmaz mı diyorsunuz
Yaparmı sence ayyy ne sinir insanmış 10 karı alır boşarmış anlatır diye cekecek değilsin ya böyle insanı inkar et bırak boşver bununla ömür geçmez canımEvet burası küçük bir yer herkes herkesi tanir gider anlatırsa ne yaparım
Kim neyi kanitlayabilirki yalan soyluyor dersin elinde goruntuler mi var ? Ayrica kotu bisey yapmamissin neyden korkuyorsun ? Biz univde normal erkek arkadaslarimizi bile yanagindan operdik bunda kotu birsey yok kendin soyluyorsun opusme bile degil birak bu korkuyu biraz cesaretli ol sen kadinsin ayaklarinin ustunde dimdik durabilmeli ve kararli olmalisin hayatini toplumun yonlendirmesine asla izin verme herseyden once sen tek basina bir bireysin .Evet burası küçük bir yer herkes herkesi tanir gider anlatırsa ne yaparım
Bu adam neden ayrılmıyor benden bitti demiyor bittiyse söyle diyorum bir şey demiyorKesinlikle adam olmaz sakin degisir diye dusunmeyin daha beter olur ama iyi bir halt olmaz ! Bu kadar net soyluyorum.