Tehdit ettim ve başıma neler geldi:(

Ben kimseye zarar vermem saçmalamayi kes... Bu ne demek?
Burada bağlantı yok...

Artı sana zamanı gelince ben derim ne demek? oldu ne zaman diyecek? Çocuğu olunca mı?

zipzipa yaş cevabında koptum yerlerdeydim :)

Akıllı bir kizsin. Büyü hususu dışında konuşmaların güzel.

Bundan sana koca olmaz canım. Hiç msj atma, atsa da o sana cevap yazma.

Ben ona senin yüzünden başima bunlar geldi eğlenmeye devam et sen dedim o yüzden dedi bana öyle ben kimseye zarar vermem falan diye

Evet diyorum ki bittiyse bitti de susuyor karşımda, benim soğuk davranmam normal zamanı gelince ben haber veririm söylerim diyor...

büyü hususu cidden öylesine ağzımdan kaçtı iyi de oldu geç olmadan gerçek yüzünü gördüm

Buyu nasil aklina geldi ya :)) ama o adamin yerinde ben olsam ben de cok korkardim... Hernekadar ozur dilersen dile, bir suphe kalmistir. Ama isabet olmus. O adam cekilmez, istemeden de olsa kendinden uzaklastirman senin hayrina olmus.

E susar tabi, bu devirde kolay değil anasına hizmetçi olacak potansiyelde kız bulmak. Hala adamın ağzının içine mi bakıyorsun sen azcık gururlu olur musun lütfen? Bitti demesini bekliyorum nedir, iyice tavana vurdurmuşsun oğlanın kaba etini, o da zamanı gelince ben söylerim diyor, şaka gibi cidden. Herkes arama, konuşma diyor ablalarını dinle.

Buyu nasil aklina geldi ya :)) ama o adamin yerinde ben olsam ben de cok korkardim... Hernekadar ozur dilersen dile, bir suphe kalmistir. Ama isabet olmus. O adam cekilmez, istemeden de olsa kendinden uzaklastirman senin hayrina olmus.
Aklıma tüküreyim nasıl geldi bende bilmiyorum o an

Haklısın ve o kadar arsızım ki içimden diyorum ki gider ayak birdaha mı tehdit etsem neyapsam
G

Daha sevgili olalı bi kaç gün olmuşken annesiyle ilgili şeyleri kesin olarak söylemesi normal mi sence? Dikkat ettin mi bdv bölümünde çoğu konu kaynana vs. İlgili. Bu arada kuaför erkeklerden uzak durmak lazım ben tekin gelmiyorlar bana

Normal gelmediğini bende ona belirttim ama o iki günde beynimi kemirdi

Anlattigin kadariyla kaba saba bir adammis. Neden bu kadar istiyorsun bu adami merak ettim acikcasi? Cok mu yakisikli, nedir seni ceken?

Aslında hiç tipim değil biliyor musun o tip erkeklerden nefret ederim ama geçmişi çok yaralı ve ben onun içinde iyi biri olduğuna inandırdım kendimi

Aslında hiç tipim değil biliyor musun o tip erkeklerden nefret ederim ama geçmişi çok yaralı ve ben onun içinde iyi biri olduğuna inandırdım kendimi

Yaa kizlar genelde boyle cok merhametli yaklasiyor sanirim. Bunu bir kac arkadasimdan da duymustum. Eski sevgililerinden bahsederken "aslinda hic kalemim degildi ama cok iyi bir insandi ve cok aci cekmisti" vb seklinde anlatiyorlardi.
Bosver Allah askina, psikolojisi bozulmus adami ne diye idare edesinki? Ustelik sorumlusu senmissin gibi senden cikartiyor bunun acisini sanki. Saglikli kisiere, sana hakettigin degeri veren insanlara yonel bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…