Tehdıt ediliyorum

aileme anlatamam 30 yaşında olduğunu onunla öpüştüğümü sahilde buluştuğumu nası söylerim bnÇok üzgünüm çoook

öpüştüğün anlındamı yazıyor arkadasım mesajlardamı yazıyor yoksa hem emin ol ailen buna bile bişey demez senin korktugunu anladıgı için tehdit ediyor annene anlat bak ailen araya girerse emin ol o korkup kaçar annenle konustur ilk tlfnda fln devam ederse babana sölersiniz

canım ailem anladı telefonumu aldı demişsin, e sonuçta baban kaç yaşında adam görüştüğün biri olduğunu öğrendiyse öpüştüğünü falan tahmin ediyorlardır. hayal kırıklığı meselesine gelince, inan bu pislikler, korkan bir kız görürse daha da çok iğrençleşirler, o zaman daha büyük hayal kırıklığı olursun ailene Allah korusun...
bi kere ondan korkmadığını belli et. benim ailem benim yanımda olurlar de..
ki gerçekten de böyle. benim babam çok serttir mesela, evlenmek istediğimi bile ağlayarak söyledim ama öyle olaylarda yanımda arkamda oldu ki ben bile şaşırdım. inan göründükleri kadar anlayışsız değiller. yalnızca kız babası olarak kendilerine biçilmiş otoriteyi koruyorlardır.

Ya kusura bakmayın genç cahil vs diyoruz da..
17 yaşında 30 yaşında adamla sahilde gezmeyi bilen kendini bu durumdan nasıl kurtaracağını da bilir.
17 yaşında kafamı kitaplara gömmüş eşşek gibi öss çalışıyordum.
Olması gereken de budur. Herkes Allah'ın verdiği zekayı kullanacak.
Fingirdemeye gelince,para yemeğe gelince ohhh güzel hayat sonra tutuşunca ben cahilim gencim..
Asla inanamıyorum şimdiki liseliler hepimize tur bindirir..!

öncelikle ailenin öğrenmesi durumunu göze al ve ona seninle görüşmek istemiyorum ne yaparsan yap de. inan belki ailene söylemeye gerek bile kalmaz. çünkü bu adam iyi niyetli olsa seni tehdit etmezdi, aksi durumda da uğraşmak istemez belki...
diyelim ki takmış sana, ailen en fazla kızar, belki biraz surat yapar ama aileler ne hataları affediyorlar...
sonuçta sen babanın kızısın, onlar affedicidir....haksız mıyım kızlar?

ailem çok sert demişsin bu kadarını biliyorlarsa biraz daha bilmelerinin sakıncası yok bence söyle hepsini ben bunları yazmıstım ama artık görüşmüyorum de bu böyle devam ettikçe daha zor olur senin için elnde snunda öğrenmiceklr mi sanki.. lmaz:

mesajlarına cevap verme. telefonunu değiştir hatta... ama bu psikopata pabuç bırakma. söyle bence babana.. kızsa bile şu yaşadıklarından daha kötü bir şey olamaz..
bu arada ne işin var 17 yaşındasın, 30 yaşındaki kazık kadar adamla. neden yaşıtlarınla beraber olmuyorsunuz gidip ,koca adamlarla sevgili oluyorsunuz. işte sonucu bu oluyor. daha reşit değilssin sen. yaşın küçük. bu adam gidip 17 yaşındakiyle ne görüşür. onuda anlamam ben. .
böylelerine bir şey denirde burda zikretmeyeyim o kelimeyi. klava:

17 yaşındasın 30 yaşındaki adamla ne işin var nerden buldun bu psikopat adamı.benneyaptımkiüstelik ailende çok sert miş yani nasıl cesaret ne buluyorsunuz bu yaşlı adamlardan yaşıtlarının suyumu çıktı.

Bir aile büyüğüne,annen olabilir bu,bu otuzluk sapığın telefonunu ver,arasın,polisle haşır neşir olmak istiyorsa,yaşı genç bir kıza yaptıklarından ötürü taciz davasıyla uğraşmak istiyorsa tehdit etmeye devam etmesini söylesin...
Bu gibi yetersiz tipler,kendi yaşındakilerin kişilikleriyle ve sağlamlıklarıyla baş edemeyecekleri için avlarını liseli kızlardan seçer.Ama en ufak bir zorda arkalarına bakmadan kaçarlar..
Söyle bu otuzluk amcaya,iç çamaşırını kahverengi seçsin,zira iki kelimeyle korkup altını pisletmek için ideal tiplerdir bunlar..
Sen de aklın başına geldiyse bundan sonra sahilde yaşıtlarınla gez,hatta uzun bir süre hiç gezme,kır dizini evinde otur,babana kahve pişir,annenle fasulye ayıkla,ne bileyim yap bişeyler ama bu sübyancılardan uzak dur:teselli:

sakın korktuğunu belli etme
öyle kolay mı gidip ben sizin kızınızla şunu bunu etim demek?
bi desin bakim neler oluyor
sen ne diye 30 yaşında adamla çıkarsn be güzelim
bu yaşta adamn senden tek beklenttisi cinsellik olur,tehdit edip ya senden faydalanırsa
öyle kolay değil tehdit,gidip ailene anlatması inan bana
her an korkyla yaşamaktansa bi gün ailenle problem yaşa olsun bitsin

ne olursa olsun canım boyun eğme bunlara ...........istediğini yapma naparsan yap de ailen destek olacaktır emin ol bu şekilde görüşe görüşe hiç kurtulamayacağın şeyler yaşayabilirsin....yaşı küçük nasılsa korkuturum diye düşünüyordur neler duyuyoruz tvde Allah korusun ....

kaydirigubbakcemile3 Bu yorum çok hoş olmuş.
Kesinlikle önce annene anlatmalısın babandan çekiniyorsan.
Sakın azgın o tekeye papuç bırakma.
Aklını kullan da bir daha abin yaşındaki
adamlarla gönül ilişkisi kurma.

ayynennn katılıyorummm..... gezip tozarken yetişkin böle zor durumda kalınca cahil çocuk oluyorlar!!! ama gene de olan oluş güzelim pabuç bırakma o pisliğe sakın kullandırtma kendini sakın!!! lmaz:

Aynen katılıyorum,bu adamda bulduğu birşeyler var para vs.
Aralarında da geçen olayları ailesine anlatacağından korkuyor.
Bence herşey kızın elinde tehditlerine boyun eğmesin!
Ailenden de bu kadar korkma,hee jınekologa gotururseler o zaman korkabılirsin.
sana tavsıyem hersyı goze alarak aılene anlat polise gıdın
TEK BAŞINA DA BİRYERLERE GİTMEEE

çok tanıdık hikayeler 3. sayfa haberi gibi ailenden gizlemek zorunda olman nedeniyle adam senin onun ocagına düştüğünü düşünüyordur. onu birdaha arama dua et de daha fazla bela olmasın ailene doğruları söyle ailenden gizledikçe daha fazla batarsın çünkü

sen korktuğun için bu kadar üstüne geliyor.keşke cvp vermeseydin savcılığa şikayet ettiğinde gerçekten iyi ceza alıyorlar. ama geç kalmış değilsin.ama şunu anlamıyorum o adamla gezip tozmayı biliyorsun şu an onunla başın dertte polise gitmeyi bilemiyorsun burda herkes şikayet et diyor sen konuşurum unutcak diyorsun. böyle giderse başına daha fazla bela alırsın. ayrıca bi arkadaş da biz bu yaşlarda gömülüp öss çalışıyorduk. aileler bu kadar emek verip bizi yetiştiriyorlar 30 yaşındaki adamlarla gezip tozmaktansa oturup şu güzelim zamanlarınızı düzgün değerlendirseniz daha iyi olmaz mı anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…