- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi KaRaMeL_26
-
aileme anlatamam 30 yaşında olduğunu onunla öpüştüğümü sahilde buluştuğumu nası söylerim bnÇok üzgünüm çoook
Arkadaşlar yaşım 17 .1 ay öncesine kadar 30 yaşında biriyle çıkıyodum ama hep içki içiyo psikopat birisi böyle olduğunu bilseydim konuşurmuydum hiç annem babam öğrendi telefonumu aldılar babam bidaha ararsa bana söyle dedi dün ona bidaha ararsan babama söylerim artık peşimi bırak dedim bundan sonra ben senin değil sen benim peşimden koşcaksın dedi bütün mesajlarını babana gönderirim benle konuşmazsan diyor çok kötüyüm mecbur onu her gün arıyorum aramızda öpüşme gibi ufak şeyler yaşadık neyapıcağımı bilmiyorum bi akıl verin seni bırakmıycam diyoohaoldumsmileohaoldumsmile
Bir aile büyüğüne,annen olabilir bu,bu otuzluk sapığın telefonunu ver,arasın,polisle haşır neşir olmak istiyorsa,yaşı genç bir kıza yaptıklarından ötürü taciz davasıyla uğraşmak istiyorsa tehdit etmeye devam etmesini söylesin...
Bu gibi yetersiz tipler,kendi yaşındakilerin kişilikleriyle ve sağlamlıklarıyla baş edemeyecekleri için avlarını liseli kızlardan seçer.Ama en ufak bir zorda arkalarına bakmadan kaçarlar..
Söyle bu otuzluk amcaya,iç çamaşırını kahverengi seçsin,zira iki kelimeyle korkup altını pisletmek için ideal tiplerdir bunlar..Sen de aklın başına geldiyse bundan sonra sahilde yaşıtlarınla gez,hatta uzun bir süre hiç gezme,kır dizini evinde otur,babana kahve pişir,annenle fasulye ayıkla,ne bileyim yap bişeyler ama bu sübyancılardan uzak dur:teselli:
Ya kusura bakmayın genç cahil vs diyoruz da..
17 yaşında 30 yaşında adamla sahilde gezmeyi bilen kendini bu durumdan nasıl kurtaracağını da bilir.
17 yaşında kafamı kitaplara gömmüş eşşek gibi öss çalışıyordum.
Olması gereken de budur. Herkes Allah'ın verdiği zekayı kullanacak.
Fingirdemeye gelince,para yemeğe gelince ohhh güzel hayat sonra tutuşunca ben cahilim gencim..
Asla inanamıyorum şimdiki liseliler hepimize tur bindirir..!
Ya kusura bakmayın genç cahil vs diyoruz da..
17 yaşında 30 yaşında adamla sahilde gezmeyi bilen kendini bu durumdan nasıl kurtaracağını da bilir.
17 yaşında kafamı kitaplara gömmüş eşşek gibi öss çalışıyordum.
Olması gereken de budur. Herkes Allah'ın verdiği zekayı kullanacak.
Fingirdemeye gelince,para yemeğe gelince ohhh güzel hayat sonra tutuşunca ben cahilim gencim..
Asla inanamıyorum şimdiki liseliler hepimize tur bindirir..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?