• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehdıt ediliyorum

Elbet unutur beni ne demektir yaa.. Sen onunla görüşmeye devam ettiğin sürece nasıl unutsun seni.
Pess pesss.. Bu adam sen ailene anlatmadığın sürece daha da ileri gidecektir ki sen de zaten dövmesine bile razıymışsın. Dicek bir şey yok. Çok üzücü bir durum..

dün aradım yine duygu sömürüsü yapıyo ameliyat olcam yanımda kimse yok sende böyle diyorsun falan mesajlara gelince çok masum şeyler yazmıyo:s ondan bi kurtuluyum bidaha hiçkmseyle konuşmıycam of

size kızıyorum neden aramaya devam ediyorsunuz ki?

sağlıklı düşünen bir insan ilk önce anne babasınla paylaşır... annenin babanız size bağrır çağırır , ama bu kendini bilmiş adamdan nasıl iş başınıza geleceği hiç belli değil...

bu gidişle TEK başınıza kurtulamayacaksınız - bunu aladım anlattıklarınızdan...

eminimki kurtulduktan sonrada başkalarıyla konuşmaya devam edeceksin
nasıl bir mantıktır bu
30 yaşındaki kocaman erkek
17 yaşındaki kızla
el ele tutuşmak için gezmez
bunu aklınız nasıl idrake tmiyor
eğerki öpüşmekle yetindiyseniz ne ala
daha da ileri gitmeyi gaye iyi bilecek yaşta biriyle birlikte olmuşsun
korkunun ecele faydası yok
sen ailenden korksaydın
sonu olmicak bu tip saçma sapan bi ilişkiye başlamazdın
annene söyle en azından konuşsunlar
sen sakladıkça o sakladığını bilip daha senden neler talep edecektir kim bilir!!
bizde genç olduk ya hepi topu 7 yaş var aramızda ama
sanki 40 yıl yaşlıyım gibi senden
biraz aklı selim düşünün
erkek büyük diye
yanında gösterişli durur
arkadaşlarıma havam olur diye
13 yaş 15 yaş büyük insanlarlabirlikte olmayın

ben direk olarak seni eleştirmiyorum senin nezninde
böyle hareketlerde bulunan yada aklından geçen kızlara diyorum
mantıklı düşünmeye başlayın artık küçük sayılmazsınız
ama herşeyi tek başına halledek kadar da büyük sayılmazsınız
oyüzden annene söyle derim en azından
başına Allah korusun bişi gelse kim seni nerde kimle birlikte arıcak
hşç bunları düşünüyormusun

dün aradım yine duygu sömürüsü yapıyo ameliyat olcam yanımda kimse yok sende böyle diyorsun falan mesajlara gelince çok masum şeyler yazmıyo:s ondan bi kurtuluyum bidaha hiçkmseyle konuşmıycam of

geber deseydin:mymeka:
kapa tlf.nu açma sende
:umursamaz:

hayır güzelim babam kızar diyosun bi de şöyle düşün başına bişey gelse bi kötülük yapsa sana o zaman mı daha çok üzülüceksin yoksa baban kızınca mı? babandır senin o canındır 2 gün kızar küser 3. gün barışır. burda ondan kurtuluşum yok deyip ya da telefonlarını açıp sanki sende pek kurtulmayı istemiyorum izlenimi veriyorsun. hani rahatsız oluyorum bana uygun biri değil ama gitmesin yanımdan gibi oluyor.ayrıca kimseyle konuşmucam demek çözüm değil artık bu bana ders oldu mantıklı seçimler yapıcam demen daha iyi bence.

SAVCILIĞA vermeyi karakola gitmeyi bnde bilirim ama babam öğrenir o zaman babamın bilmemesi lazım

bence sen o adamla ilişkinden memnunsun. bu yazdıkların bunu açıklıyor. rahatsız olsaydın onu aramazdın. o seni arasaydı da açmazdın. ama kendin bilerek isteyerek arıyorsun.

neyi problem yapıyorsunbuyrunnnnnnnnn

her şeyi bildiğine göre bu adamdan kurtulmayı da biliyorsun.

yalancının mumu yatsıya kadar yanar. bu yaptığını baban eninde sonunda öğrenecek. :delphin:

havlayan köpek ısırmaz.o istediği kadar tehdit etsin.burdaki herkesin dediği gibi bende ailene söyle diyeceğim biliyorsun ana baba gibi yar olmaz ama sen de korkudan bişi yapamıyorsun.o senin korktuğunu bile bile daha fena şeyler isterse o zaman alırsın başına belayı.keşke dersin keşke.işte önemli olan o keşkeyi dememek.o yüzden de ailene söyle.inş kurtulursun bu kişiden tez vakitte

Tam da daha önceki mesajımda söylediğim gibisin..
Tehdit ediliyorsun ama adamı arıyorsun.??
Adamın nazını çekiyorsun ,baban korkunç biri seni anlamaz ama sen hala fingirdemeye devam ediyorsun.
Allah akıl fikir versin telafisi olmayan hatalar yaptırmasın.
Kullanıp attığında keşke babama anlatsaydım da o gebertseydi beni demezsin inşallah..

bu cevaplara kulak tıkayacaktınsa niye açtın ki bu topiği merak ettim.bence seninki bahane o adamdan kurtulmak istemiyorsun.başta babana yakalandığın için ikinci kez yakalanmaktan korkuyorsun
topiğin başlığını babamı uyutma yolları olarak yapsaydın daha mantıklı olurdu...

canım sen gercekten bu adamla bişiler yasamadıgına eminmisin yani bi baba sanırım sevgilisi var diye kızını öldürmez annene söyle diyoruz onada tepki göstermiyorsun

SAVCILIĞA vermeyi karakola gitmeyi bnde bilirim ama babam öğrenir o zaman babamın bilmemesi lazım

baban bu adamı biliyorsa neden kızsın ki :bbo:
senin bir hata yaptığını biliyor destek olur böyle it kopuğa mı yem eder seni :delphin:babanla gidersiniz savcılığa

Ben de anlamadım doğrusu zaten babanız olayı öğrenmiş. Bunu diyebileceğiniz bir babanız varsa diğer şeyleri de söyleyebilirsiniz bence. Ayrıca daha 17 yaşınıda neyine güvenip 30 yaşındaki adamla beraber oluyosunuz onu da anlamış değilim. Sonuç da kendiniz etmişisiniz kendiniz bulmuşsunuz biraz kusura bakmayın durup duruken kimsenin başına böyle şeyler de gelmiyor yani.:umursamaz:

bu cevaplara kulak tıkayacaktınsa niye açtın ki bu topiği merak ettim.bence seninki bahane o adamdan kurtulmak istemiyorsun.başta babana yakalandığın için ikinci kez yakalanmaktan korkuyorsun
topiğin başlığını babamı uyutma yolları olarak yapsaydın daha mantıklı olurdu...

vereliniortak

adam seni nasıl kandırdı bilmiyorum neler söylediyse artık mahallenin 70 yaşındaki bakkalına git oda der aynısını merak etme bulmuş genç kızı arım der balım der gözüm senden başkasını görmüyor seninle nefes aldım der kanma bunlara telefon numaralarını değiştir o da sana ulaşamasın hatta unutmayı beceremiyorsan kendi yaşlarından oğlanlarla cık belki çivi çiviyi söker artık ne bileyim yazdıklarını okuyunca adamın bağımlısı olmuş aşktan gözün kör olmuş gibi görünüyor. ancak burnunu sürttüğünde aklın başına gelir ama o zamanda iş işten geçmiş olur. burada herkes çok güzel şeyler yazmış bunlar hiç mi seni düşündürmüyor. geleceğinle ilgili hiç mi kaygılandırmıyor seni? artık ne diyelim sana bilmiyorum... buradaki bi arkadaşın söylediği çok güzel kır dizini evde otur annenle fasulye ayıkla

Back