- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
- Konu Sahibi KaRaMeL_26
-
dün aradım yine duygu sömürüsü yapıyo ameliyat olcam yanımda kimse yok sende böyle diyorsun falan mesajlara gelince çok masum şeyler yazmıyo:s ondan bi kurtuluyum bidaha hiçkmseyle konuşmıycam of
dün aradım yine duygu sömürüsü yapıyo ameliyat olcam yanımda kimse yok sende böyle diyorsun falan mesajlara gelince çok masum şeyler yazmıyo:s ondan bi kurtuluyum bidaha hiçkmseyle konuşmıycam of
SAVCILIĞA vermeyi karakola gitmeyi bnde bilirim ama babam öğrenir o zaman babamın bilmemesi lazım
SAVCILIĞA vermeyi karakola gitmeyi bnde bilirim ama babam öğrenir o zaman babamın bilmemesi lazım
bu cevaplara kulak tıkayacaktınsa niye açtın ki bu topiği merak ettim.bence seninki bahane o adamdan kurtulmak istemiyorsun.başta babana yakalandığın için ikinci kez yakalanmaktan korkuyorsun
topiğin başlığını babamı uyutma yolları olarak yapsaydın daha mantıklı olurdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?