• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehdıt ediliyorum

SAVCILIĞA vermeyi karakola gitmeyi bnde bilirim ama babam öğrenir o zaman babamın bilmemesi lazım

dün aradım yine duygu sömürüsü yapıyo ameliyat olcam yanımda kimse yok sende böyle diyorsun falan mesajlara gelince çok masum şeyler yazmıyo:s ondan bi kurtuluyum bidaha hiçkmseyle konuşmıycam of

bn para peşinde falan da diilim ama haklısınız hiç haklı bi yanım yok ve daha önce böyle belalı biriyle hiç karşılaşmamıştım

sana numaranı değiştir iletişimini kes derken küçük hanım birde onu arıyor. eee ararsan adamda seni bırakmaz. sen adamla irtibatını kesmiyorsun ki. . o zaman, ne diye kalkıp dert yanıyorsun bize.
baban biliyormuş zaten. bu ne korkusu anlaşılır gibi değil...
madem bildiğini okuyacaksın bizden fikir ne alıyorsun. birde adamı aramış. ne diyeyim sana. adama umut ver,telefonla arayarak ve sonrada bizden yardım iste
.

Son düzenleyen: Moderatör:
sakın tehditlerine boyun eğme. ileride daha büyük şeyler isteyip bunları da aleyhinde delil olarak kullanabilir. mutlaka ailene anlat ilk başta büyük tepkiler verseler bile sonra anlayacaklardır.

kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez uzaktan 30 yaşındaki herifle senin ne işin vardı da bilmem neydide müstehaktır sana tarzındaki konuşmlar gayet iyi yapılıyor arkadaşlar :umursamaz: böyle taşlanıcak bi konu bulunduğu zaman vuruyorsunuz kırbacı.. :olmaz:
zamanında analarımız ninelerimiz 17 yaşındayken 30 yaşındaki dedeleriniz babalarınızla evlendirilmiş onlarıda yerin o zaman, sen ne biçim bi adamsın be 17 lik annemi almışsın zamanında diyin çıkışın yapabilirmisiniz?? :umursamaz:
lafa gelince aşk için herşey mübahtır, aşkın dlili dini ırkı cinsiyeti yaşı başı olmaz diyenleri burda acımasızca eleştirirken görüorum, ayıp heleki kızcağız şu durumdayken :olmaz:
bence buradaki esas sorun yaş değil kesinlikle değil :umursamaz: çok örnekleri var bu şekilde olupta mutlu olan..
22 yaşında olsaydı yapılanları yaşına verip uygunmu görecektiniz? .. Bu karakter meselesi, o adam tam bir pislikmiş.. Böyle bir şeyi kim yapıyorsa en aşağılık tabakadır gözümde yaşı ne olursa olsun..
ve konu sahibi arkadaşımm senin hatan aşık olman öpüşmen sahilde gezmen falan değil bnm gözümde :umursamaz: adamın böyle bir şrfsz olacağını önceden bilemezsin yaşınında verdiği bir masumiyet penceresinden kendince doğru bir ilişki yaşadın..
hangimiz yapmadık ki bu hataları hangimizin zamanında bi öküze tapmışlığı yok boshayallersmile
sen hatayı ona boyun eğme aşamasında başlatıyosun :olmaz:
bunu yapma:olmaz:
baban annen seni kapıdanda kovsalar yine yürekleri sızlar , yine evlatlarısın basarlar bağrına
ama o herif sana acımaz , sana daha beterlerini yaşatabilir boyun eğme
evet belli bi süre ailenin güvenini kaybediceksin öğrenilince senin için dayaktan ziyade güvenlerini kaybetmesi yıkıyor biliyorum ama inan bu bellli bir süre .. daha sonra yine kazanırsın gönüllerini.. :1hug:
sen gel büyük sözü dinle kardeşim, bu kadar insan boşuna ailene anlat demiyor sana a.s.
Allah yar ve yardımcın olsun

psikopata bak yaaa:oklava:

sen hemen git ailene anlar babam çok sinirli demişsin ama sonuçta sen onun evladısın seni kurda kuşa yem edecek değil yaa..

hemen ailene anlatmazsan ve hala o adamı aramaya devam edersen bir ömür peşini bırakmaz başına bela olur..
baksana 30 yaşında 17 yaşındaki kıza takılıyo sübyancı yaa bu adam normal olsa sana takılmaz.kötü niyetli bir adam oluğu apaçık ortada :oklava:

seni suçlamaıyorum çünkü daha 17 yaşındasın bu yaşlar çabuk kanılacak yaşlar.
hatanın neresinden dönsen kardır cnm daha çok küçüksün eğer bu adam sana başka şeyler yaparsa ki yapabilecek bir adam geri kalan ömrünü ziyan edersin ruhundas derin yaralar açılır..

sen git ailene anlat hemen polise felan gidin daha reşit değilsin hapise bile attırabilirsin...
çok geç olmadan ailene anlat ve SAKIN O ADAMI ARAMA !!!!

Ya kusura bakmayın genç cahil vs diyoruz da..
17 yaşında 30 yaşında adamla sahilde gezmeyi bilen kendini bu durumdan nasıl kurtaracağını da bilir.
17 yaşında kafamı kitaplara gömmüş eşşek gibi öss çalışıyordum.
Olması gereken de budur. Herkes Allah'ın verdiği zekayı kullanacak.
Fingirdemeye gelince,para yemeğe gelince ohhh güzel hayat sonra tutuşunca ben cahilim gencim..
Asla inanamıyorum şimdiki liseliler hepimize tur bindirir..!

tebrik ediyorum arkadasım 17 yasındakı ınsan 30 yasındakı bırını cekıcı bıle bulmaz,cekıcı bulup gezen tozan demekkı 17 yasın pembe gozluklerıyle degıl kadınsı gozluklerle hayata bakıyordur,bızım aklımızdan daha cok aklı ve mantıgı vardır bu konuyu acan arkadasın,bilakis kurtulmak istedıgı bir durum yok,olsa senden benden daha guzel fıkırlerle kurtulurdu,ben 17 yasın cahıl bır yas olduguna ınanmıyorum,sorumsuzlugun hataların adı cahıllık olmus,aılene soyle savcılıga ver,arama sende tehdıt et dıyen arkadasların yazdıklarınıda okumustur fakat hıcmı aklına yatmadı bırtanesı bıle,hıc olmazsa anneye anlatılır bu durum,bence bu durumdan arkadas hosnut bıle.

Malesef diğer arkadaşlara katılıyorum,sen bu adamdan kurtukmak istemiyorsun.Yanılıyor da olabilirim.Ama bence herşeyi bütün detayıyla anlat bize beraber bir çözüm bulalım sonuçta gencecik bir kızsın Allah korusun çok daha kötü sonuçlanabilir bu olay.

kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez uzaktan 30 yaşındaki herifle senin ne işin vardı da bilmem neydide müstehaktır sana tarzındaki konuşmlar gayet iyi yapılıyor arkadaşlar :umursamaz: böyle taşlanıcak bi konu bulunduğu zaman vuruyorsunuz kırbacı.. :olmaz:
zamanında analarımız ninelerimiz 17 yaşındayken 30 yaşındaki dedeleriniz babalarınızla evlendirilmiş onlarıda yerin o zaman, sen ne biçim bi adamsın be 17 lik annemi almışsın zamanında diyin çıkışın yapabilirmisiniz?? :umursamaz:
lafa gelince aşk için herşey mübahtır, aşkın dlili dini ırkı cinsiyeti yaşı başı olmaz diyenleri burda acımasızca eleştirirken görüorum, ayıp heleki kızcağız şu durumdayken :olmaz:
bence buradaki esas sorun yaş değil kesinlikle değil :umursamaz: çok örnekleri var bu şekilde olupta mutlu olan..
22 yaşında olsaydı yapılanları yaşına verip uygunmu görecektiniz? .. Bu karakter meselesi, o adam tam bir pislikmiş.. Böyle bir şeyi kim yapıyorsa en aşağılık tabakadır gözümde yaşı ne olursa olsun..
ve konu sahibi arkadaşımm senin hatan aşık olman öpüşmen sahilde gezmen falan değil bnm gözümde :umursamaz: adamın böyle bir şrfsz olacağını önceden bilemezsin yaşınında verdiği bir masumiyet penceresinden kendince doğru bir ilişki yaşadın..
hangimiz yapmadık ki bu hataları hangimizin zamanında bi öküze tapmışlığı yok boshayallersmile
sen hatayı ona boyun eğme aşamasında başlatıyosun :olmaz:
bunu yapma:olmaz:
baban annen seni kapıdanda kovsalar yine yürekleri sızlar , yine evlatlarısın basarlar bağrına
ama o herif sana acımaz , sana daha beterlerini yaşatabilir boyun eğme
evet belli bi süre ailenin güvenini kaybediceksin öğrenilince senin için dayaktan ziyade güvenlerini kaybetmesi yıkıyor biliyorum ama inan bu bellli bir süre .. daha sonra yine kazanırsın gönüllerini.. :1hug:
sen gel büyük sözü dinle kardeşim, bu kadar insan boşuna ailene anlat demiyor sana a.s.
Allah yar ve yardımcın olsun

alkisalkisalkis söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum..

Ne yaptın acaba ne durumdasın diye saf saf kaygılanıp topiğe girdim.
İnsanlar sana değer verip görüşlerini paylaşmış ve yardımcı olmaya çalışmış.
Ve sen,hem konuyu açıyorsun hem cvp yazma tenezzülünde
bile bulunmuyorsun çok ayıp:umursamaz:

bende 17 yasındayım benım basıma boyle bısey gelse Allah korusun tabı kı en basıtınden aramayı keserdım benı unutur belkı dıyosun sen hergun ararsan senı nasıl unutmasını beklersın kı akıl var mantık var aramayı kes ya zaman herseyın ılacıı ananı babanı karsına al anlat yada dedıklerı gıbı guvendığın bı buğuğunu seneye bu zamanlar hatta 1 kaç ay sonra hersey yoluna gırmıs olur sen once kendıne durust davran bu adamdan kurtulmak ıstıyomusun gercekten??

arkadaş kurtulmaya niyetli değil gibi babası-annesi duymasın da ilişkisini devam ettirsin istiyo gibi ama başlık ne diye açmış bilmem

Yok yaaa içimdekileri yazmazsam sinirimden çatlıycam,
29 yaşındayım ben ama sokaklarda parklarda ve bilimum
heryerde gençlerin halini görüyorum kendimden utanıyorum.
nasıl bir nesil yetişiyor.Kendinden kaç yaş büyük adamla
her haltı yaşa kocaman kadın olmuş gibi sonra da ben cahilim.
Cidden bir arkadaşın yazdığı gibi siz cahil filan değilsiniz ben senin
yaşındayken deli gibi öss çalışırdım yaa ve gayet aklım başımdaydı
Yazık bu ülkeye cidden yazık,kimlere emanetiz.....................

Yok yaaa içimdekileri yazmazsam sinirimden çatlıycam,
29 yaşındayım ben ama sokaklarda parklarda ve bilimum
heryerde gençlerin halini görüyorum kendimden utanıyorum.
nasıl bir nesil yetişiyor.Kendinden kaç yaş büyük adamla
her haltı yaşa kocaman kadın olmuş gibi sonra da ben cahilim.
Cidden bir arkadaşın yazdığı gibi siz cahil filan değilsiniz ben senin
yaşındayken deli gibi öss çalışırdım yaa ve gayet aklım başımdaydı
Yazık bu ülkeye cidden yazık,kimlere emanetiz.....................
DOGRU SÖZE NE DENIR ARKADASIM.17 Yasın masumıyetını goremedım ben bu konuyu acan arkadasda.

hatta ona deki
gönder erkeksen de
sende onu tehdit et
babam ağzına ... de.

Yok Biscuitcim bu şekilde olmaz...Karşı tarafı büsbütün çileden çıkarmaya lüzüm yok. Bu tür adamların ne yapacağı belli olmaz. Belli ki belaya çatmış!! Benim de başımdan geçti, iyi bilirim böylelerini, yine de umarım onlardan değildir!!! Ben tam 12 yıl kurtulamadım ve çok çektim, tüm psikolojim alt üst oldu.Anlatsam bitiremem inanın... Ayrıca düşünün ben hiç bir şey yaşamadım , aramızda hiç birşey geçmedi...En acısı da o.... Lütfen kızın üstüne de fazla gitmeyin, bir hata işlemiş zaten bedelini ödüyor ama bu bedel bukadarla sınırlı değil... Malesef bedeli ağır oluyor! Madem bir hata yaptın, bedelini ödeyeceksin canım... BİR KERE BİR İKİ!! Ha yapamam diyorsan, bunca kişi burda anlatmaya çalışıyoruz, dinlemeyip, ikinci bir hata için can atoyırsa, diyecek birşey yok! Ozaman da daha büyük bedeller ödemeye hazır ol benneyaptımki Sana bir abla nasihati...

Bu kız nnaptı bılen varmı umarım pabuç bırakmamştır adam Allah korusun şanntajla pazarlamaya bıle kalkar .. bende 17 yaşındayım böle bşey gelse başıma ilk annneme anlatrdım .. asla pabuç bırakmam ve cannım yaa 30 yaşındakı adamda nne buldn :S

Bende 17 Yasındayım. ALLah'a Şükür AkLım Yeterince Başımda .

Tai ki Karsındaki Erkegin ne oldugunu bilemezdin ve tabii ki seninle ilgilenince Hosuna gidecekti.HataLısın tabiiki.
Ama Hatanı baska hataLarLa kapatamazsın.

Simdi düşündüm basıma böyle birsey gelseydi ne yapardım diye.
Emin ol benim babam bu konularda acaip serttir.Cok cok serttir ve ben korkarım bu konularda bi hata yapmaktan babama karsı. ne kadar üzülecegini yıkılacagını bilirim..

Simdi baban zaten öğrenmiş tamam baban sert biri o zaman annene anlat derim. Sonucta Anne baban en azından o adam gibi senden birşeyler beklemez tehdit etmezler. cok cok dayak yersin, sürekli kontrol edilirsin , bi daha biriyle görüşmeni engellemeye calışırlar ... ve zaten sende söyLemişsin kimseyle konusmam bundan sonra diye.

Bu adam sana tecavüz falan etse bu kez bunun için tehdit edecek... Yani Unutur mantığı ile hayatına yazık edersin. Bu iş adam senden her istedigini aLana kadar sürer...

AiLen en azından (En kotu seyi bile yapsa) sana tecavüz etmez, hayatını batırmaz, seni rezil etmez seni tehdit etmez...

Acıkcası benim başıma gelecek her ne ise ailemden gelsin ...

Tekrar diyorum hatanı hata ile kapatamazsın. Daha büyük yanLışLar yaparsın böyLe giderse.
Sonra bu pişmanLığın biLmiyorum kac katını yasarsın...

Saçmalığın daniskası.
Bu işte başka işler var söylemediğin.
Yoksa bu kadar korkamazdın!
Biliyorum konuşması çok kolay olur dıştan , ama korkma artık her ne işler çevirdiysen ailenin karşısına çık ve utancın belirli bi şekilde anlat !
24 yaşında biri sarmıştı bana 2 ay baktım başımdan atamıyorum aileme açıldım. Sana bişey söyliyim mi benim ailem akrabalarım Aşiretten farksızdır!! Dayak yemedim aksine '' Kendi hayatımın üzerine korkular döşemeyip Aileme anlattığım için Benimle gurur duydular '' !! Çünkü her ne olursa olsun Dürüstlük dünyadaki maneviyatı en yüksek şeydir. Güvenlerini sarstım evet 1-3 ay arası suratlar asık tepkiler ve sesler sert geçti. Her istediğim yere gidemedim.Telim elimden alındı. Ama ne var ki huzurluyum.
Bir Erkek Uğruna Hayatımla oynamadım , Geleceğimi karartmadım , Ailemin yüzünü düşürmedim !!
Aklını başına devşir ve silkelen artık.
O adam meyveyinin tadını iyi anlamış Sana yemin ediyorum köprüyü geçene kadar bu ilgisi.
Tadına baktığı an iş bitecek. Bunu görmek ve Pişmanlık cehenneminde yanmak istemiyorsan.
Yapma.. Anlat artık arkadaşım..

hayır anlatma ailene.sana olan güvenlerini hepten sarsma.yaşın küçük olduğu için gözünü korkutmak istemiş 30luk sevgilin
bu şahıs senin babanın nosuna kadar biliyormu da bu denli tehdit edebiliyor seni
eğer anlatırsan ailene zaman geçse de hafızalarından silinmez bu tür şeyler ve onların
yeniden güvenlerini kazanman zor olur
sana baktıklarında hep bu olayı hatırlasınlar istemezsin heralde dimi?
malum ailende baskıcıymış kurduğun yanlış ilişkinin faturasını sen ödersin
kendini bilen bir arkaşınla yada bi yakınınla halletmeye çalış

Back