• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehdıt ediliyorum

aynı sey benım basıma gelse polise gıder babama anlatamıyosam bıle gıder polise anlatırdım tehdit edıyo derdım bukorkuyla gıdersen yakında benım olmazsan aılene derım dıcek

Ya kusura bakmayın genç cahil vs diyoruz da..
17 yaşında 30 yaşında adamla sahilde gezmeyi bilen kendini bu durumdan nasıl kurtaracağını da bilir.
17 yaşında kafamı kitaplara gömmüş eşşek gibi öss çalışıyordum.
Olması gereken de budur. Herkes Allah'ın verdiği zekayı kullanacak.
Fingirdemeye gelince,para yemeğe gelince ohhh güzel hayat sonra tutuşunca ben cahilim gencim..
Asla inanamıyorum şimdiki liseliler hepimize tur bindirir..!

katılıyorum.. kaydirigubbakcemile5

anne babadan gizli yapılan her iş muhakkak ayağına dolaşacaktır.Kimse seni onlar gibi sevip korumaz kızar bağırır yinede senden vazgeçmezler umarım anlamışsındır ve umarım böyle cahilce bir davranışta bulunmazsın birdaha

Öncelikle babandan çekiniyorsan annene git ve bu adamla aranızda geçenleri mümkün olduğunca anlat. Adamın kim olduğunu, nerede oturduğunu, nerede çalıştığını, adını soyadını , tel numarasını yaşını başını hakkında bildiğin herşeyi annene anlat, hatta bir yere yazın not alın!!! (BU AYRINTIYI SAKIN ATLAMA)... sonra bence bir süre bekle, hiçbir şekilde konuşma görüşme o kişiyle. telefonun varsa kapat, numaranı değiştir. tek başına dışarı çok fazla çıkma akşamları falan geç kalma en azından bir süre, ne manyaklar duyuyoruz kim olduğunu kimse bilmiyor biriyle ilişkisi oluyor kızın bi de ortaya çıkıyorki o kişi tarafından tehditle veya zorla kaçırılmış. bak bakalım kapına falan dayanıyor mu, seninle iletişime geçmeye çalışıyor mu, devam ediyor mu.. Blöf yapıyor olabilir çünkü. Eğer devam ediyorsa hemen annene söyle babana anlatın ve polise gidin, şakası yok çünkü bu işlerin hergün neler oluyor, ne canlar yanıyor.

Ha az daha unutuyordum bu tehlikeyi atlatınca da aldığın dersi aklına büyük harflerle yaz!!!! Daha 17 yaşındasın..

kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez uzaktan 30 yaşındaki herifle senin ne işin vardı da bilmem neydide müstehaktır sana tarzındaki konuşmlar gayet iyi yapılıyor arkadaşlar :umursamaz: böyle taşlanıcak bi konu bulunduğu zaman vuruyorsunuz kırbacı.. :olmaz:
zamanında analarımız ninelerimiz 17 yaşındayken 30 yaşındaki dedeleriniz babalarınızla evlendirilmiş onlarıda yerin o zaman, sen ne biçim bi adamsın be 17 lik annemi almışsın zamanında diyin çıkışın yapabilirmisiniz?? :umursamaz:
lafa gelince aşk için herşey mübahtır, aşkın dlili dini ırkı cinsiyeti yaşı başı olmaz diyenleri burda acımasızca eleştirirken görüorum, ayıp heleki kızcağız şu durumdayken :olmaz:
bence buradaki esas sorun yaş değil kesinlikle değil :umursamaz: çok örnekleri var bu şekilde olupta mutlu olan..
22 yaşında olsaydı yapılanları yaşına verip uygunmu görecektiniz? .. Bu karakter meselesi, o adam tam bir pislikmiş.. Böyle bir şeyi kim yapıyorsa en aşağılık tabakadır gözümde yaşı ne olursa olsun..
ve konu sahibi arkadaşımm senin hatan aşık olman öpüşmen sahilde gezmen falan değil bnm gözümde :umursamaz: adamın böyle bir şrfsz olacağını önceden bilemezsin yaşınında verdiği bir masumiyet penceresinden kendince doğru bir ilişki yaşadın..
hangimiz yapmadık ki bu hataları hangimizin zamanında bi öküze tapmışlığı yok boshayallersmile
sen hatayı ona boyun eğme aşamasında başlatıyosun :olmaz:
bunu yapma:olmaz:
baban annen seni kapıdanda kovsalar yine yürekleri sızlar , yine evlatlarısın basarlar bağrına
ama o herif sana acımaz , sana daha beterlerini yaşatabilir boyun eğme
evet belli bi süre ailenin güvenini kaybediceksin öğrenilince senin için dayaktan ziyade güvenlerini kaybetmesi yıkıyor biliyorum ama inan bu bellli bir süre .. daha sonra yine kazanırsın gönüllerini.. :1hug:
sen gel büyük sözü dinle kardeşim, bu kadar insan boşuna ailene anlat demiyor sana a.s.
Allah yar ve yardımcın olsun

çok farklı ve diğerlerinden daha mantıklı bir düşünce canım sana katılıyorum :)

ablanı dinle sende güzelim madem yardım istiyorsun söylenilenleri kulak ardı etme en doğru olanı yap .

Savcılığa suç duyurusunda bulunup tehdit, şantaj ve zor kullanma gibi konularla dilekçi verebilirsin, bunun dışında psikolojini bozduğu için manevi tazminat davası açabilirsin...bunda bu kadar korkulacak bir şey yok canına okursun, bu kişiyi çekmek zorunda değilsin...

Allah yardımcın olsun diyorum en başta, ailem kızıcak hayal kırıklığına uğratcam die düşünme evet belki öle olabilir ama hayatta ailen kadar seni düşünen insan yoktur. sen onun dediklerini yaptıkça tehditlerinden korktukça o seni hiç bi zaman rahat bırakmaz. ne dersem yapıcak gözüyle bakar bi başkasına karşı bu duruma düşceğine ailene söle kızsınlar cezalandırsınlar ama emin ol geçicek onlar seni hep sevicek çünkü anne. ben de anne adayıyım öle düşünüyorum. her insan hayatta hata yapar... başkasına boyun eğme kendini düşün...

Biraz eski bir konu ama, fikrimi söylemeden geçmek istemedim.

Aşk denen duygunun yaşla ilgisi yok bir kere. Bunda anlaşalım. Ben de kendimden yaşça büyük birine aşık olmuştum ama asla taviz vermedim. Mesafeli davrandım ve namusumun her şeyden önce geldiğini ona gösterdim. İlişki diye bir şey olmadı aramızda. Yani çıkmadık hiç ama duygusal anlamda hiç bir şey de yok denemezdi. Zaten o çok iyi bir insan ve benim yanlış yola sapmamı istemez. Bana " Yaşıtın biriyle mutlu olursun ancak, mutlu olmayı ve güzel bir evliliği hakediyorsun " demişti. Bu anlamda O'na minnettarım. Arkadaş olarak telefonda görüşüyoruz ara ara.

Gelelim bu arkadaşımızın problemine. Bence bu mesele sadece öpüşmek değil. Arkadaşımız cahilce ve utandırıcı başka şeyler de yapmış gibi geldi bana. Şunu söylüyorum ki; ne hata yapmış olursan ol, babanın dayağı yabancı bir erkeğin okşamasından kat kat iyidir. Çünkü baba döverken şefkat duyar ama, başka bir erkek sana dokunurken şehvet duyar. O yüzden aklını başına topla ve olup biteni ailene anlat derim ben. :3:

Son düzenleme:
En başta yanlış yaptığının şimdi farkındasın. Ne mutlu sana.
Şimdi yapman gereken bunu ailene anlatman. Hata yaptığının farkında oldukları için çok ağır tepki vermiceklerdir diye düşünüyorum. Sana yardım edicek tek kişi ailen. Herşeyin düzelmesi dileğimle

hayır anlatma ailene.sana olan güvenlerini hepten sarsma.yaşın küçük olduğu için gözünü korkutmak istemiş 30luk sevgilin
bu şahıs senin babanın nosuna kadar biliyormu da bu denli tehdit edebiliyor seni
eğer anlatırsan ailene zaman geçse de hafızalarından silinmez bu tür şeyler ve onların
yeniden güvenlerini kazanman zor olur
sana baktıklarında hep bu olayı hatırlasınlar istemezsin heralde dimi?
malum ailende baskıcıymış kurduğun yanlış ilişkinin faturasını sen ödersin
kendini bilen bir arkaşınla yada bi yakınınla halletmeye çalış

konu hakkında pek söylenilecek bir şey kaldığını düşünmüyorum artık.İki şeyi belirtmek isterim. birisi kız ya da erkek 18 yaşından küçükse savcılığa ya da polise gittiğinde yanında velisini götürmek zorunadır.Mesela babanız sizi dövüyorsa ve siz polise gittiyseniz bir şey yapmaz çünkü reşit değilsinizdir aile ister.ve bu kızın ilişkisinin boyutunda sadece öpüşmek olmadığı çok açıkmış.Çünkü öğrendiğinde elinden telefonu alındığında yeniden telefon tedarikinde yardmda bulunanın o adam olduğu çok açık. ki artık bu bayan HER NE YAŞADIYSA yaşasın 18 ine gelmiş reşit birisi olarak ya gider şikayet eder ya da evlenir gider yada giden gitti der birlikte olmaya devam eder... umarm daha büyük hatalara düşmeden ailesine sylemiştir bir zamanlar... ben de 14 yaşımda erkek arkadaşım tarafından tehtit edildim birlikte olmak istediği için ve silahlıydı bu tehtit ufak birşey değildi. bunu aileme anlattm ve savcılığa şikayet ettik hapis yattı.Yani aile insanın her zaman yanındadır.Kötü bir şey yapmadığın sürece suçu zaten sende aramazlar.ki yaptıysan bile olan olmuştur elden birşey gelmez.tek çözüm adalete başvurmaktır. yukarıdaki alıntıyı yapma nedenime gelirsek tamamen yanlış bir düşüncedir.bir insan ailesi nasıl olrsa olsun gizlememelidir yaşadıklarını bende sevgilimle öpüşmüştüm ama daha büyük bi yanlış yapmadığım için güvenle anlatmıştım olanları.

Türkiyede yaşanan birçok sorun ailelerden bir şey gizleme eğiiliminde yatıyor. aradan 3 4 sene geçti ve illa bi erkek arkadaşım olacak eğilimine girmiyorum çevreye bakınca insan utanıyo biraz. burda bütün yaşıtlarıma da seslenmek istiyorum erkek her zaman bulunur eşe ihtiyacınız yok bu yaşlarda kitaba ihtiyacınız var okula mesleğe ihtiyacınız var. biraz argo olacak ama ilerisini düşün *altına yattıktan sonra başına neler gelebileceğini bu olay yüzünden bi çok hayat kadını bu işe düşüyo hatalarının bedelini ödemek olaak görüyo bunları.evden kaçan bi çok kız kötü yola düşüyo tek sebep ailesine hiç bir şey açıklayamaması. neyse uzattım sanırım çünkü .. aman neyse konuda böyle kapansın işte

Back