Tehdıt ediliyorum

ya sana tecavüze yeltenirse, hatta bunu sana teklif ederse, eğer gelmezsen ailene söylerim derse o zaman ne yapacaksın söyler misin?

ya canım saçmalama yaaa!
ailen onlar.sinirli olabilirler ama asla sana zarar vermezler.bu adamın dediklerini yapmaaaa !

bırak yaa babana söylesinn bi kere dayak yersin babandan nolcak?hem aklında başına gelir.o adama dayancağına babanın dayağına dayan daha iyi

çocukluk yapma

nereye kadar onun dediklerini yapacaksın

sen bu akılla gidersen defalarca tecavüzüne de ses çıkarmazsın

unutmaz kızım anlasana

çalıştır şu kafanı

ailene anlatmak zorundasın.şuan imkansız gibi gözükebilir ama inan ailen sadece kızar en fazla.bu şekilde her istediğini yaptırır.yarın da der geliceksin, sonra der başka şey bu böyle gider .aklını başına al,ailene anlat.

sende bi garipsin o senin kortuğunu anlamış ona aynen şöyle de "bir daha beni arama kime anlatırsan anlat ailem belki bana ceza verir ama senide cezasız bırakmaz, sonuçta onlr benim bana yaptıklarının 10 katını sana yaparlar" bak o zaman bişey yapamaz.
ayrıca düşün bakalım ailen mi daha tehlikeli senin için yoksa tanımadığın bir psikopat mı?

Arkadaşım, o senin çekingenliğinden fırsat bulmaya çalışıyor. Asla izin verme seni bu şekilde tehdit etmesine... Arada olan şeyler ne kadar kötü olursa olsun, bir an önce babana söyle o şerefsizi.

Evini biliyor mu bu adam?
ınternetten mi tanıştın?
Nereden buldun bu adamı?
Ortak tanıdıklarınız yoksa, acilen hattını değiş.
Annene anlat.
Gidin şikayette bulunun polise.
ıfadesi alınınca seni aramayı bırakır.
Başına bir şey gelebilir böyle insanlar tehlikeli ve sen kendini koruyamayacak kadar küçüksün.
Ailene acilen söylemen lazım...!

bir şey yaşamamışsın etmemişsin ne var ki bunda bu kadar. off ne garip dünya, bu yaşta hamile kalıp konu açanlar bile bu kadar dert etmiyor ailesini .

yahu yaşın daha 17 polise başvursan güzel ceza alır.30 yaşında içkici bir adamı sevgili olarak yakıştırıyor musun kendine.birde seni tehdit ediyor.asla ona boyun eğme.sonra sana tuzak kurup başka şeylerde ister.kendi hayatını mahvedersin.hemen annene rahatsız edildiğinden bahset o uygun olanı yapar senin için.aklını başına topla.korkunun ecele faydası yok.kurtulmaya bak

aynen doğru

dayağa razıyım ama onları üzmek istemiyorum hayal kırıklığına uğratmakta istemiyorum
sen başka işler çevirdin galiba?ne işin var 30 yaşında adamla hala anlamadım.senin korkun başka.mesajlarda ne var anlat açık seçikse baban yine döver evladısın sen sonuçta
hayal kırıklığına uğratmazsınki sonuçta ondan kurtulmak istiyosun sana yardım ederler.herkes hata yapar bu kadarda dert etme.o adama hele bi korkmadığını göster.babama herşeyi anlattım eline silah aldı delirdi adresini istiyor seni vurmaya gelcekmiş diyemiyonmu?sende ne korkuyosun ki anlamadım.korkma korkut :mymeka:

Adam evli mi? Ayrıca senin 30 yaşındaki bir adamla ne işin var?Kimsede bulamayıpta onda bulduğun neydi?Seninde sanırım psikolojik sorunların var.Bence bu mesajlar ve aranızda geçen olaylar sadece öpüşmek değil bunlar seni korkutamaz başka şeyler olsa gerek hiçbirşeyden korkma ileri de daha da pişman olursun bir şekilde ailene anlat ya oradan taşının yada polise gidin...Birde telefonda ne konuşuyorsunuz nasıl istemediğin biriyle ne konuşabilirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…