• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli Arkadaşlar yardım Lütfen :(

Ozlmre

Kelebeğim gel artık
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
69
0
36
Kayseri
Selam Güzel Anneler / Anne olmak isteyenler / Anne adayları :)
Öncellikle kendimi tanıtayım ben Özlem 13 aylık evliyim ve 21 yaşındayım.

Şimdi benim şöyle bi durumum var ben çocuk sahibi olmayı çok istiyorum.
En son 2.Kasımda Adet gördüm benim adet döngülerim 34 ile 35 arası değişiyor
fakat en acayib durum şudur ki adetimden 15 gün sonra tekrar bi kanamam oldu ciddi ciddi adet kanaması gibiydi ama daha koyuydu ve yanlızca 2 gün sürdü 3.günde ise kahverengi şeklinde hafif akıntım oldu.
adet döngüme göre benim yumurtlama zamanım 20. 21. günler arasında çalışmaları yaptık.
Şimdi ben neye inanıcamı şaşırdım bu 2 günlük kanama neden olabilir :((( tecrübesi olan varmı aranızda ?????

İnşallah hamileyimdir :(

normal adetını gördükten sonra 15 gün sonrası kısa bır kanama üstüne görme gıbı bısey degıldır bence yanı hamılelık varsa okdar kısa sürede tekrar kanama olmazdı bence yınede bır test yapabılırsın emın olmak ıstıyosan önceden neyle korunuyodun hap yada ıgne falan onları bırakıncada belkı ara kanama olabılır mıkı???

Hmmm, bende sanmiyorum zaten eger hamile olacaksamda iki hafta sonra kadar falan belli olur
10gün var adetime bakalim midem cok bulaniyor ama umutlanmiyim ya :(((
Yok canim biz hic korunmadik ama icime bosaldiginda ertesi gün hapi aliyorduk normalde disaribosalirdi
artik bebek istiyoruz :((((

korun hap kullan ıgne yaptır ama u ertesı gün hapını kulanma be güzlım o hapın cok fazla yan etkısı var dogu kontrol hapından 23 kat fazla hormon verıyor yanlıs anlamada cok garıp bır korunma yöntemı secmıssıız erkek bosalsın ıcerı zevk alsın kadın ertesı günhapı alsın sonrası vüudunda zarraları görsün senın bu ara kanamand bu haptandr büyük ihtmlle

bana biri yardım etsin ben 1 aylık hamıleyım ama kasıkta sancılar oluyor normallımı sızcee aydınlatırsanız sevinirim :)

bana biri yardım etsin ben 1 aylık hamıleyım ama kasıkta sancılar oluyor normallımı sızcee aydınlatırsanız sevinirim :)

hayır canım kasık ağrıları idrar yolların enfeksiyon belirtisi oluyor.doktora gitsende ilaç vermez bolca su iç günde 2.5- 3 litre civarı su iç geçer

bende 3 aylıkken yaşamıştım bu ağrıyı.Dikkat etmezsen düşük yaparsın.Çünki doktor bende düşük tehlikesi olduğunu söylemişti.Ayrıca sırt üstüde yat. iyi gelir.Allah iyilik versin

oozak merhaba..
sakın korkma arkadaşım..inşallah hiç birşey olmayacak..regli olacakmış gibi sancı,kasıklara bıçak saplanması olabiliyor bende senin gibiydim..ama çok şükür hiç birşey olmadı.sadece ağrıların geçene kadar doktor bana uzan sadece tuvalet için ayağa kalk dedi...ağır kaldırma uzanma eğilme lütfen ..inşallah hayırlısı ile alırız kucağımıza bebeklerimizi:)

oozak merhaba..
sakın korkma arkadaşım..inşallah hiç birşey olmayacak..regli olacakmış gibi sancı,kasıklara bıçak saplanması olabiliyor bende senin gibiydim..ama çok şükür hiç birşey olmadı.sadece ağrıların geçene kadar doktor bana uzan sadece tuvalet için ayağa kalk dedi...ağır kaldırma uzanma eğilme lütfen ..inşallah hayırlısı ile alırız kucağımıza bebeklerimizi:)

uzan: demekle yatarak dinlen demek istedim:))
sakın uzanma: yukarıdan birşeyleri alamaya kalkma :)))
demek istedim

4-5 haftalık hamıelıklerın olmazsa olmazıdır kasık agrısı adet olcakmıs gıbı kısa sürede gecıcek meraklanma

ya benim ayıptır sölemesi değişik bi akıntım oluyo beyazımsı bişey sanki adet olmuşum gibi his veriyor bu 1 :)
ikincisi canım sürekli bişeyler yemek istiyor
üçüncüsü başım çok dönüyor daha sonra beynime sanki kan gitmiyormuş gibi bi halsizlik oluyor ve kısa süreli baygınlık geçiriyorum iki gündür
dördüncüsü hayatımda hiç içmediğim kadar su içiyorum ve sık idrara çıkıyorum bu nedir sizce :D

ya benim ayıptır sölemesi değişik bi akıntım oluyo beyazımsı bişey sanki adet olmuşum gibi his veriyor bu 1 :)
ikincisi canım sürekli bişeyler yemek istiyor
üçüncüsü başım çok dönüyor daha sonra beynime sanki kan gitmiyormuş gibi bi halsizlik oluyor ve kısa süreli baygınlık geçiriyorum iki gündür
dördüncüsü hayatımda hiç içmediğim kadar su içiyorum ve sık idrara çıkıyorum bu nedir sizce :D

çok su içiyorsan sık tuvalete çıkman normal tabiki. hamileliği çok istediğinden her şeyi ona yoruyor olabilirsin ya da hamilesindir. daha var mı adet gününe?

ayy ne tatlı heyecan ve beklemeler :) meşgul olmaya çalış bir şeylerle, daha çabuk geçer o zaman. Allahım hayırlısını nasip etsin.

ayy ne tatlı heyecan ve beklemeler :) meşgul olmaya çalış bir şeylerle, daha çabuk geçer o zaman. Allahım hayırlısını nasip etsin.

olabildiğince uzak tutmaya çalışıyorum kendimi bu düşünceden ama işte anne olma isteği hep itiyor beni :(((
ya bu belirtiler adetin 1 hafta öncesinde çıkarmı sence ?:44::44:

olabildiğince uzak tutmaya çalışıyorum kendimi bu düşünceden ama işte anne olma isteği hep itiyor beni :(((
ya bu belirtiler adetin 1 hafta öncesinde çıkarmı sence ?:44::44:

bu kadar erken belirti vermez diye düşünüyorum ama... yani bir şey söylemek için erken bence. biraz sabırdan sonra kesin sonucu öğrenirsin zaten. :)

Back