Allah kolaylık versin benim kızım daha 13 aylık böyle şeyler yaşamadık ama anlattıklarınız çok zor durumlar
Ben de iki yaş sendromunu çok duyuyorum çocuklar bambaşka bir hale bürünüyormuş sabredin geçiyor bu durum diye biliyorum
Kızınız fena takıntılı yaparak geçiriyor demek her çocuk farklı sonuçta, burcu ne acaba? Başak burcu filan mı cimcime
2 yaaindaki cocgun hareketlerine cok cok fazla anlamlar yukleyip kafaya takmissiniz. 2 yas ayol:) gayet olagan durumlar. hic bi cocuk baska cocukla bir olmaz. nasil davranmaniz gerektgini doktora sorun bu tur durumlarda. ama cocukta bi sorun goremedim ben.
Canım benim küçük oğlan da öyle bir süre sonra geçer bunalıma giriyorlar. 2yas sendromu ve çıkmayan dişi kaldiysa o cikiyordur. Benim ki bu dediklerim birde sutten kesmiştik ondan dolayı olmuştu. 2,3 ay sonra geçiyor. Ağlarken kendi haline bırak yoksa üstüne düştükçe iyice abartiyorlar.
evet var. yasanilanlar normal. onemli olan sizin bu durumlarda nasil tepkiler verdiginiz. bunu muhakkak danisin doktora.Bende aman çocuk diyip sabır çekiyordum da etraf garipseyince acaba görmüyormuyum bir şeyleri dedim. Var mı sizinde çocugunuz ?
Evet başak burcu. Burç özelliğimidir bu hiç anlamam burçlardan da
Off bir de hamilesinSen bir de kardes kiskancligini gor bu 2 yas sendromunu mumla arayacaksin. Benim durum bu suan.
evet var. yasanilanlar normal. onemli olan sizin bu durumlarda nasil tepkiler verdiginiz. bunu muhakkak danisin doktora.
Ben de başak burcuyum bazen hey heylerim tutuyor aşırı takıntılı Oluyorum mesela hamile iken mesela lohusa iken demek ki kızınız da büyüme atağı nedeniyle 2 yaş olayını sendromlu geçiriyor ve bu da takıntı şeklinde ortaya çıkıyor diye düşündüm ben
Çok nazıyla oynuyorsunuz ki ben olsam ben de nazıyla oynardım Emin'im. Sanırım hatayı burada yapıyoruz?
Bizim tam 4 yas var.Anlattigin durumlarin hepsini 2 yasindayken yasadik ama çok sukur bitti. Gelisiminin bir parcasi diye dusun.Ama kardesi dogali 6 ay oldu ve buyugunu taniyamiyoruz. Cevremdekiler hep böyle birsey gormedik diyince daha beter kahroluyorum. Bize resmen eziyet ediyor agliyor hircinlasip etrafa saldiriyor. Kac kere oturup agladigimi sayamadim bile. Insallah sizde olmaz.Deme öyle deme kendimi sokacak delik arıyorum bazendaha beterini düşünemem yoktur
Kaç ay var aralarında ?
Evet biraz farkında olmadan şımartıyorum sanırım
Çok nazlanıyor insanları yönetiyor
Tam 2 yaş çocuğu. Doktora söyleseniz güler. Anneanneler ya unutuyor ya tecrübe etmemiş oluyor. Her dediklerini kaide saymayın. Anormallik Yok çocukta. Zaten hepsinin karakteri farklı, bir de üstüne sendromlar biniyor. Kafanıza takmayın hiç. 3 yaş sendromu daha fena :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?