Oooo canım daha çok vaktin var öğrenirsin sen hiç merak etme bebeğin seni kendine yettirirQ
Ya ne güzel tecrübelisiniz maşallah. Ayaklarını yukarda topluyosa gaz olabileceğini şimdi öğrendim. Bende düşünüyorum hiçbir tecribem yok doyurma ve alt değiştirme dışında. Endişeleniyorum açıkçası bebeğim geldiğinde ona yetememekten korkuyorum
hep bi umut faydası olur diye al gidi al , al gidi al sonuç yok .farklı sehirde olman dezavantaj canım sabır ben kırkım çıkana kadar annemlerdeydim ilk günler zaten hep uyuyordu ne çok sevinmiştim zorla uyandırıp emzirmeye çalışırdım sonra adete küçük bir canavra dönüştü o hep uyuyan güzel iki üç ay sürer bu durum .simdi kızım gece 1-2 gibi yatar sabah 10-11 gibi kalkar bazen 12 deAilemle ayni sehirde degilim malesef, Annem geliyor ara sira ama kiyamiyorum onada kendiside kalmak istiyor ama iste onunda isleri evde kardeslerim var ..
Ayni sehiede olsak bambaska olurdu ama iste..
Bende.esime bie suru sey aldirdim ise yarar diye ama nafile hepsi duruyor hic biri ise yaramadi..
Kolik olabilir bebeğiniz yada gaz sancısı cekiyor olabilir. Anne sütüyle besleniyorsa siz baharatlı, gaz yapan yiyeceklerden uzak durun, mama ise farkli markayı deneyebilirsiniz doktorunuzla konuşup.
Benim kızımda gazlı bir bebekti, doktorumuz hastaneden çıkarken bir liste vermişti alın kullanin diye, icerisinde bitkisel gaz damlasıda vardı, onu kullandım uzunca bir süre ve kolay atlattık biz gaz sancılarını. Karnına masaj, sıcak tutmakda faydalı olacaktir.
Sağlıkla büyütün bebeginizi.
Valla dolap bitkisel cay ve masaj yagi felan doldu ama faydasiz ..hep bi umut faydası olur diye al gidi al , al gidi al sonuç yok .farklı sehirde olman dezavantaj canım sabır ben kırkım çıkana kadar annemlerdeydim ilk günler zaten hep uyuyordu ne çok sevinmiştim zorla uyandırıp emzirmeye çalışırdım sonra adete küçük bir canavra dönüştü o hep uyuyan güzel iki üç ay sürer bu durum .simdi kızım gece 1-2 gibi yatar sabah 10-11 gibi kalkar bazen 12 de
Tesekkürler canimKonudan hic anlamam ...
Saglikla buyusun demek icin ugradim anneli babali buyusun bebis
Kimyon cayi aradim bugun bulamadim alman dukkanlarinda turk yerlerine ugramam lazim..Gazdan agliyordur canim..Biz dr kimyon cayi icirin demisti onu icirdik.Bide gaz damlasndan kullanin bence bu gunlerin cok sabir istiyo gercekten..
Canim kimyon cayini kendin yapacaksin dr verdi bana tarifini 1 cay bardagi suyu kaynatip 1 cay kasigi kimyon koyup demlenince icir ben ilk icirincr kusmustu oglum icini temizliyo rahatlatiyor insAllah senin bebegede faydasi olur.Kimyon cayi aradim bugun bulamadim alman dukkanlarinda turk yerlerine ugramam lazim..
Canim kimyon cayini kendin yapacaksin dr verdi bana tarifini 1 cay bardagi suyu kaynatip 1 cay kasigi kimyon koyup demlenince icir ben ilk icirincr kusmustu oglum icini temizliyo rahatlatiyor insAllah senin bebegede faydasi olur.
Canım sen almanyadasın oğlum doğduğunda çok gazı vardı nekadar sürdü bilmiyorum biz alt katta oturuyorduk 4 kattaki ev sahibi sesini duyuyordu,bize bi ilaç tavsiye ettiler ozaman tr de satılmıyormuş Almanya'dan kaçak geliyormuş adıda zenoxmuydu öle bişeydi z ile başlıyordu,tabi bu işler tavsiye ile olmuyorda bi Türk doktora sorabilirsin eşim kaçak diye izin vermemişti ama gaza çok iyimişKimyon cayi aradim bugun bulamadim alman dukkanlarinda turk yerlerine ugramam lazim..
Biliyorum canim ya ne cektik biz ondan ama mutlaka gaz damlasi al faydasi olana kadar dwgistir cunku dr bize ole yapti surekli degistiriyoduk her bebege her seyin faydasi olmuyor tekrar gecmis olsun haa bide uzan ustune yatirip emzir bebegi hava yutmuyo o zaman..1 cay bardagi su bir cay kasigi kimyon.
Tamam canim sagol , suan bile kucagimda miz miz
Canım sen almanyadasın oğlum doğduğunda çok gazı vardı nekadar sürdü bilmiyorum biz alt katta oturuyorduk 4 kattaki ev sahibi sesini duyuyordu,bize bi ilaç tavsiye ettiler ozaman tr de satılmıyormuş Almanya'dan kaçak geliyormuş adıda zenoxmuydu öle bişeydi z ile başlıyordu,tabi bu işler tavsiye ile olmuyorda bi Türk doktora sorabilirsin eşim kaçak diye izin vermemişti ama gaza çok iyimiş
Brn bide dogum yaparken igne yaptilar sirtima guya sancisiz olacakti .. igneyi yanlis yaptilar diye bel agirisi cekiyorum bebekte kucaktan inmedigi icin belim koptuu inann ..Biliyorum canim ya ne cektik biz ondan ama mutlaka gaz damlasi al faydasi olana kadar dwgistir cunku dr bize ole yapti surekli degistiriyoduk her bebege her seyin faydasi olmuyor tekrar gecmis olsun haa bide uzan ustune yatirip emzir bebegi hava yutmuyo o zaman..
Canım dokt ilaç vermez onlar ancak geçecek normal vs bilir ama bu ilacı dokt vermiş bebek çok kötü olunca,ben kimyonu dene derim faydalı gaz içinSormam lazim bugun eczaneye , dun doktora goturdum yine ilac felan vermedi
Yok o sezeryandan oluyor.Ben hala cekiyorum ikinci olacak iste hayirlisiBrn bide dogum yaparken igne yaptilar sirtima guya sancisiz olacakti .. igneyi yanlis yaptilar diye bel agirisi cekiyorum bebekte kucaktan inmedigi icin belim koptuu inann ..
Sanada az kalmis , Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.Yok o sezeryandan oluyor.Ben hala cekiyorum ikinci olacak iste hayirlisi
Evet dun doktorda habire normal dedi durdu, kimyon cayini denicem bugun.Canım dokt ilaç vermez onlar ancak geçecek normal vs bilir ama bu ilacı dokt vermiş bebek çok kötü olunca,ben kimyonu dene derim faydalı gaz için
İnsAllah canim senin bebis kizdi demi?Sanada az kalmis , Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Evet kiz , seninki ?İnsAllah canim senin bebis kizdi demi?