Bebek Beslenmesi Tecrübeli Anneler Lütfen Bi Bakin..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Misil misil uyuyor :)
Allah razi olsun senden valla ..

Normal dogummu yapacaksin ?
Masallah cok sevindim :) İnsAllah hep böyle olur..Dedigim gibi ustunde emzirirsen daha da rahat edersin.
Biz anneler kendi evlatlarimizin dr ları olmalıyız bence.Cünkü dr lar umursamıyor pek.Benim oglum cok kusuyor baya dr gezdim diyolar iste normal normal tahlil yok bisey yok.Bi kere tutmus dr ayni icerikten iki surup yazmıs dedim zararli olmaz mi ha evet haklisin diyo biraktirdi birini bana :)
Diyecegim o ki onlar bize biz onlara muhtaciz menesa :) Ve maalesef sezeryan olacagim insAllah o kadar dr gezdim biri de ikna olmadı

Benim kizimda cok kusuyor doktor normal diyor midesi kucukmus ..
Benin gittigim doktor 2 kisi gecen gittigim bebegi gunduz agiz ustu uyut dedi , bi hafta sonra gittim diger doktor sakib uyutma dedi ya dedim digeri boyle diyor bi karar verin. Surati degisti kadinin.
Ben normal dogum yaptim sozde igne vurdular sancisiz dogum olacaktidaha beter oldu simdibel agirisi cekiyorum inanilmaz, ve igneyi bosuna vurdular.

Hmmm ilgincmis igneyi de yeni duydum.
Bebegini yuz ustu yada yan yatirman lazim Allah Korusun cok lusuyorsa bogulabilir ona dikkat et gecmis olsun ayrica yeni bebislerin kusmasi normaldir

Hmmm ilgincmis igneyi de yeni duydum.
Bebegini yuz ustu yada yan yatirman lazim Allah Korusun cok lusuyorsa bogulabilir ona dikkat et gecmis olsun ayrica yeni bebislerin kusmasi normaldir

Hastaneye girmeden önce igne hakkinda biögi verdiler belden vuruyorlar imza felan aldilsr riskli diye , 6 saat sanci cektim igneyi vurmayacaktim ama dayanamadim vurmalarini istedim , bi ise yaramadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…