Ağla canım nolcak bende ağlıyordum,nasıl desem kendini güvende hissetmek istiyor şuan annesini yanında istiyor bi süre sizinle uyuyabilir ama dikkat edin ezilmesinSorma canim bütün gun kucagima alip saliyorum ancak oyle sakinlestiriyorum ..
Okadar agliyoki bende oturup aglicam o derece yani
Ahh canimmm gun ici uyuya bilsem keske ama.nerde okadar huzursuzki uyudufunda uzaniyorum ama 20 dakika sonra hemen uyanip mjzmizlaniyor kucagimda susuyo bende uyuyamiyorum tabii ..Gün içinde de fırsat bulunca uyu. Uyumak için sadece geceyi bekleme menesacığım. Bu ağlamalar yeterince yıpratıyor insanı bir de üzerine uykusuzluk binince dayanılmaz oluyor. Kendimden biliyorum.
Ağla canım nolcak bende ağlıyordum,nasıl desem kendini güvende hissetmek istiyor şuan annesini yanında istiyor bi süre sizinle uyuyabilir ama dikkat edin ezilmesinRahatlayınca koyun beşine,dediğim gibi bir süre böle geçecek sonra düzelecek,siz gittiğiniz bi yere hemen adapte olabilirmisiniz ben olamam Bebeğinizde şuan öyle hissediyor
Kuzenimin bebeği aynen anlattığınız gibiydi.gaz deyip yolladılar 3 ay çekti baktılar olmuyor.bi prof.buldular meğer süt alerjisi varmış çocuğun .hem anne sütüne hem mamaya özel bir mama önerdi doktorda çocuk rahatladı.ailede derin bir nefes aldı.şuan 1.5 yaşında ve keçi sütü içiyor sadece..sizde bi test yaptırsanız böyle bişey çıkabilir..
Zaten mamada veriyoruz canim doktorun tavsiyesiyle ..İlk aylarda çok sık oluyor bu bebeklerde canım. Geceleri çok ağlıyorlar. İstisnalar da var tabii... Bebeğin gazı vardır. Sırtını ovun... Ben yeğenime öyle yapıyordum sakinleşiyordu. Ya da süt az da geliyor olabilir. Emzirin, doymuyorsa çekince ağlar zaten, o zaman mama verirsiniz.
İlk zamanlar böyle sıkıntılı işte. Çoğumuz yaşadık canım. Biraz sabır. Geçecek bunlar ve sonrası güzellikAhh canimmm gun ici uyuya bilsem keske ama.nerde okadar huzursuzki uyudufunda uzaniyorum ama 20 dakika sonra hemen uyanip mjzmizlaniyor kucagimda susuyo bende uyuyamiyorum tabii ..
Kundakda sakin uyumasının sebebi anne karnında gibi sıkı olması güvende hissetmesi yanlız dikkat edilmeli kundaklama kalça çıkığına neden oluyor yeni doğanlarda bebeğin bacak arasına kalın bir bez koyup kundaklayın
Mamada kulaniyoruz canim , tuvaleti gunde 3-4 kez , butun gun kucagimda saliyorum mecburen anca oyle sakinlestiriyorum azcik..
İlk zamanlar böyle sıkıntılı işte. Çoğumuz yaşadık canım. Biraz sabır. Geçecek bunlar ve sonrası güzellikAllah yardımcın olsun. Prensesini gıdışından kokla benim için
Bilmiyorumki canim ilk bebek tecrubesizlik , doktora kosuyoruz habire ama hersey iyi guzel diyo eve yoluyo ..
canım o sıklıkla tuvalete cıkıyorsa muhtemelen doyuyordur. ben mama kullanmadım ikisndede ama mama da biraz daha fazla gaz yapar diye duymustum ama dediğim gibi emin diilim. senin yediklerin çok önemli sık sık rezene iç hem süt yapar hem gazı azaltır.. her yemege kimyon at mutlaka. sık sık emzir. birde canım bak basını iki göğsüne daya karnı senin karnına degsin sıcaklığını hissetsinpoposundan da tutki ayaklarını büzebisin şşşşşş seslerini cıkartarak hafifce sallan.. benim oğlum öyle cok sakinleşirdi. umarım tarif edebilmişimdir. acıbademde dogum yaptıgımda bebek hemsiresi göstermişti.
Muhtemelen gaz sancısıdır,doktorda bi damla rıca et;o önermıyorsa baska doktora götur ondan al..Cok zor bı dönem oluyo o 4 ay suruyo..
Off off cok zorr bir donemmis gercektenbebeğim yok ama yeğenimden tecrübeliyim.ilk 3 ay sürekli ağlardı geceleri.herkes sabah işe giderken biz yeni uyuyor olurduk.tek derdi gaz sancısıydı.emiyordu,sırtını ovalayıp gazını çıkartıyorduk,tekrar emmek istiyordu,tekrar gaz çıkartmaya çalışıyorduk.dön başa dön başa
canım ablam çörek otunu kaynatıp suyunu veriyordu yeğenime.çok güzel gaz çıkartıyordu.Off off cok zorr bir donemmis gercekten
olsun canım kullanın cogu bebek takviye mama alıyor yeterki doysun kuzucuk:) ayy keske yakınımda olsaydında yardımcı olabilseydim. seni o kadar iyi anlıyorumki benim ailem sehirdısında komsuyu aradıgımı hatırlıyorum birsey oldu cocuk susmuyor korkuyorum diye:))))Soylediklerini yapacam canim
Tuvalete SIK SIK cikiyor evet , mamada kullaniyoruz mecburen cunku benim kizim malesef sadece benim sutumle doymuyo mecburen mamaya basladik ..