Benim de ilk bebeğim olacak ama daha önce kuzenime ve yeğenime baktım bebekken. Geceleri hiç susmuyorlar. Özellikle kız kardeşimin bebeği... Kız kardeşimin yaşı küçük ve uykusu ağırdı. Gece sese uyanmadığı için hep ben ve erkek kardeşim bakmak zorunda kalmıştık. Gerçekten çok zor ve sabır isteyen bir şey bebek bakmak.Zaten mamada veriyoruz canim doktorun tavsiyesiyle ..
Ilk bebek olunca . insan sasip kaliyo iste.
Canım gazı vardır muhtemelen ama mesela benim oğlumda böyleydi,gazı var sanıyordum,laktoz intoleransı çıktı(sütün içindeki şekeri eriten enzim eksikmiş vücudunda)ilaç ile düzeldi.Merhaba Arkadaslar , Lütfen tecrubelerinizi paylasin 4 Haftalik bebegim var ilk bebegim .
Perisan etti beni uyumuyor uyutamiyorum ciglik cigliga agliyor doktora goturdum hic bir sorun yok diyor eve yoluyor.
Aksam ustu basliyo aglamaya gece 2 ye kadar sabah 7 de uyaniyoruz devam ediyoruz boyle.
Susturamiyorumda elim ayagim bir birine giriyo icim yaniyo bide böyle agladiginda.
Lutfen tecrubelerinizi paylasin ..
Sevgiler...
Merhaba Arkadaslar , Lütfen tecrubelerinizi paylasin 4 Haftalik bebegim var ilk bebegim .
Perisan etti beni uyumuyor uyutamiyorum ciglik cigliga agliyor doktora goturdum hic bir sorun yok diyor eve yoluyor.
Aksam ustu basliyo aglamaya gece 2 ye kadar sabah 7 de uyaniyoruz devam ediyoruz boyle.
Susturamiyorumda elim ayagim bir birine giriyo icim yaniyo bide böyle agladiginda.
Sevgiler...
ben o uykusuzlukları iyi bilirim, ikiz kuzularımdan oğlumun gaz sancısı saatlerce tutardı uyurdu bu seferde kızım başlardı:)Merhaba Arkadaslar , Lütfen tecrubelerinizi paylasin 4 Haftalik bebegim var ilk bebegim .
Sevgiler...
Seni çok çok iyi anlıyorum canım benim kızımda öyleydi aman Allah'ım uyku nedir bilmez dim inanılmaz stres liydim sütüm bile azaldı ve o kadar zayıladımki doğumdan sonra sezeryan olduğum halde bişi kalmamıştı ben o önerilenlerin hepsini yaptım hiç fayda etmedi doktora götürdüm kaç kere bişi yok dedi tek şey zaman evet şuan zor günler yaşıyorsun inşallah ailenle aynı şehirdesindir bi saat de olsaa ilgilenecek biri varsa gene iyi ben gurbetteyim eşim işten gelirdi çocuga bakardı ben uyurdum biraz hatırlamak bile istemiyorum rabbim bolca sabır versin bi kaç aya düzelir biz şimdi sekiz aylığız çok şükür herşey yolunda artik kızımla keyifli vakit geçirebiliyoruz tabi arada huysuzlanmalarımız var ama ben buna bike şükür ediyorum 4 aydan sonra düzelmeye başladı 6 aydan sonra da bayağı akıllandı zaman çabuk geçiyor aslında ama yaşarken çok zor kendimi hatırladımda aynı senin gibiydim bebekle bende ağlardım eşime aldırmadığım şey kalmadı bu iyi gelir diyerekten netten bakarak şimdi yığınla duruyorlar yazık boşa gitti bir sürü param bende işe yaramadı çaylar, damlalar.,yağlar tek ilaç zaman. çok uzun oldu bende ne birikmişim beeMerhaba Arkadaslar , Lütfen tecrubelerinizi paylasin 4 Haftalik bebegim var ilk bebegim .
Sevgiler...
olsun canım kullanın cogu bebek takviye mama alıyor yeterki doysun kuzucuk:) ayy keske yakınımda olsaydında yardımcı olabilseydim. seni o kadar iyi anlıyorumki benim ailem sehirdısında komsuyu aradıgımı hatırlıyorum birsey oldu cocuk susmuyor korkuyorum diye:))))
Colinox damla alin. Bebekler icin bitkisel. Gaz icin ama icinde melisa ozu falan var.Merhaba Arkadaslar , Lütfen tecrubelerinizi paylasin 4 Haftalik bebegim var ilk bebegim .
Sevgiler...
Seni çok çok iyi anlıyorum canım benim kızımda öyleydi aman Allah'ım uyku nedir bilmez dim inanılmaz stres liydim sütüm bile azaldı ve o kadar zayıladımki doğumdan sonra sezeryan olduğum halde bişi kalmamıştı ben o önerilenlerin hepsini yaptım hiç fayda etmedi doktora götürdüm kaç kere bişi yok dedi tek şey zaman evet şuan zor günler yaşıyorsun inşallah ailenle aynı şehirdesindir bi saat de olsaa ilgilenecek biri varsa gene iyi ben gurbetteyim eşim işten gelirdi çocuga bakardı ben uyurdum biraz hatırlamak bile istemiyorum rabbim bolca sabır versin bi kaç aya düzelir biz şimdi sekiz aylığız çok şükür herşey yolunda artik kızımla keyifli vakit geçirebiliyoruz tabi arada huysuzlanmalarımız var ama ben buna bike şükür ediyorum 4 aydan sonra düzelmeye başladı 6 aydan sonra da bayağı akıllandı zaman çabuk geçiyor aslında ama yaşarken çok zor kendimi hatırladımda aynı senin gibiydim bebekle bende ağlardım eşime aldırmadığım şey kalmadı bu iyi gelir diyerekten netten bakarak şimdi yığınla duruyorlar yazık boşa gitti bir sürü param bende işe yaramadı çaylar, damlalar.,yağlar tek ilaç zaman. çok uzun oldu bende ne birikmişim bee
Kokladim simdi kucagimda etrafa bakiyo oyle :))Koliktir kuzuelma yağını topuğuna sürersen rahatlatır. Bol bol kimyon ye annesi sütünden geçsin gaza cok iyi gelir,sütte yapar. Birde ne olur kokla kuzunu benim icin miss gibidir.
Evet sabir gerrken bi durumGazdan agliyordur canim..Biz dr kimyon cayi icirin demisti onu icirdik.Bide gaz damlasndan kullanin bence bu gunlerin cok sabir istiyo gercekten..
Canım aynı derdi ben de çektim. Hiçbi şey yok deyip eve gönderiyorlar. Süt alerjisi var bizde. Ama 6 aydan önce test yaptirsan da çıkmıyor maalesef. Ancak bizimki gibi deneme yanilmayla bulursun. Benim bebeğim mama içiyor ve alerji maması denedik direk bitti aglamalar. Ama henüz rapor cikartamadik. Testler yanıltıcı oluyor. Netten bi araştır süt alerjisini bence. Biz öyle anladık
Ya ne güzel tecrübelisiniz maşallah. Ayaklarını yukarda topluyosa gaz olabileceğini şimdi öğrendim. Bende düşünüyorum hiçbir tecribem yok doyurma ve alt değiştirme dışında. Endişeleniyorum açıkçası bebeğim geldiğinde ona yetememekten korkuyorumCanım bu çok normal iki tane büyüttüm,ben şey diyodum hani askerlerin var ya nöbeti bizimkide akşam 5 gece 2-3 ama sonra geçiyor,onun gazı vardır şimdi ayaklarını yukarı topluyorsa gazdır daha çok küçük annesi biraz daha zamana ihtiyacı var, annelik çok zor zanaatÜzmeyin kendinizi benim oğlum boynumda uyurdu Heygidi günler sizde göğsünüze alın sevin .
Ayyy bebek özledim beee bi kaç gece verde bakim
Elinden bisey gelmedigi zaman daha zor..Benim de ilk bebeğim olacak ama daha önce kuzenime ve yeğenime baktım bebekken. Geceleri hiç susmuyorlar. Özellikle kız kardeşimin bebeği... Kız kardeşimin yaşı küçük ve uykusu ağırdı. Gece sese uyanmadığı için hep ben ve erkek kardeşim bakmak zorunda kalmıştık. Gerçekten çok zor ve sabır isteyen bir şey bebek bakmak.