Merhaba Arkadaslar , Lütfen tecrubelerinizi paylasin 4 Haftalik bebegim var ilk bebegim .
Perisan etti beni uyumuyor uyutamiyorum ciglik cigliga agliyor doktora goturdum hic bir sorun yok diyor eve yoluyor.
Aksam ustu basliyo aglamaya gece 2 ye kadar sabah 7 de uyaniyoruz devam ediyoruz boyle.
Susturamiyorumda elim ayagim bir birine giriyo icim yaniyo bide böyle agladiginda.
Lutfen tecrubelerinizi paylasin ..
Sevgiler...
ben o uykusuzlukları iyi bilirim, ikiz kuzularımdan oğlumun gaz sancısı saatlerce tutardı uyurdu bu seferde kızım başlardı:)
bi arkadaş söylemiş allerji ihtimalini, fiziksel de başka şikayeti yoksa büyük ihtimal kolik tir.
kolik müziği, saç kurutma makinesi , kol bacak bütün eklemlere egzersiz , ılık duş, otomobilde gezmek (sesinden dolayı),
bize bunlar iyi geldi.
gaz sancısı olduğunda karnına masaj yapmak dahada ağrıtıyor, sancısı yokken yapılmalı ki iyi gelsin.
birde oğlum karnımda yüzünün bir yanını rahim duvarına yaslamıştı ve elimizle yüzünün bir tarafını kapattığımızda hemen uykuya dalıyordu:) bunu nasıl farkettik 1,5 aylıkken yüzünün bir tarafını sürekli yastığa gömmeye çalışıyordu :) kendilerini anne karnında zannettikleri zaman rahatlıyorlar, tabi tehlikeside var orda zannettiği için bazı bebekler nefes almıyormuş.
dr bana kendiliğinden geçer ve siz hep en son verdiğiniz gaz ilacı işe yaradı zannedersiniz anneler olarak demişti.
kendiliğinden geçme nedenide bebek kol bacak vücut hareketlerini kendisi yapmaya başlayınca gazını rahat atıyor o yüzden, o yapamıyorken siz yaptırırsanız inanın çok faydasını görürsünüz, bize fizik dr u başka sebepten vermişti egzersiz programı ve bıçakla kesilir gibi kesildi.
sakın telaş yapmayın daha çok ağlıyorlar, biz hastaneye yaklaştık oğlum sustu , dr a söyledik, dr çünkü siz hastaneye yaklaşınca sakinleştiniz o da tehlike geçti demekki dedi ve sustu dedi:)
Allah yardımcın olsun canım zor bir süreç umarım çabuk geçer.