rezene çayı içirdiniz mi
muhtemelen gazı vardır gaz masajı çok iyi geliyor..
daha sık emzirmeyi deneyin..doymuyorsa da aglar..
batıgı falan olmadıgına da emin olun.
bunları yapıyorsanız koliktir.
kolay gelsin
Evli de değilim annede
Kolik olabilir mi bebeğiniz?
Sen iç rezeneyi bol bol. Sütünden onu da rahatlatır. Muhtemelen gaz sancısı bunlar. 4 ay kadar dişinizi sıkacaksınız canım. Duş aldır çok ağladığında ve losyonla masaj yap. Ben oğluma öyle yapardım çok iyi gelirdi.
benim büyük oğlumu anlattınız.. ayak altına cok az acı elma yagı sürebilirsiniz.. sadece anne sütüyle mi besleniyor yoksa mama da kullanıyor musunuz..tuvalete cıkma sıklığı nasıl birde..
İlk aylarda çok sık oluyor bu bebeklerde canım. Geceleri çok ağlıyorlar. İstisnalar da var tabii... Bebeğin gazı vardır. Sırtını ovun... Ben yeğenime öyle yapıyordum sakinleşiyordu. Ya da süt az da geliyor olabilir. Emzirin, doymuyorsa çekince ağlar zaten, o zaman mama verirsiniz.Merhaba Arkadaslar , Lütfen tecrubelerinizi paylasin 4 Haftalik bebegim var ilk bebegim .
Perisan etti beni uyumuyor uyutamiyorum ciglik cigliga agliyor doktora goturdum hic bir sorun yok diyor eve yoluyor.
Aksam ustu basliyo aglamaya gece 2 ye kadar sabah 7 de uyaniyoruz devam ediyoruz boyle.
Susturamiyorumda elim ayagim bir birine giriyo icim yaniyo bide böyle agladiginda.
Lutfen tecrubelerinizi paylasin ..
Sevgiler...
Canım bu çok normal iki tane büyüttüm,ben şey diyodum hani askerlerin var ya nöbeti bizimkide akşam 5 gece 2-3 ama sonra geçiyor,onun gazı vardır şimdi ayaklarını yukarı topluyorsa gazdır daha çok küçük annesi biraz daha zamana ihtiyacı var, annelik çok zor zanaatÜzmeyin kendinizi benim oğlum boynumda uyurdu Heygidi günler sizde göğsünüze alın sevin .
Ayyy bebek özledim beee bi kaç gece verde bakim
Gün içinde de fırsat bulunca uyu. Uyumak için sadece geceyi bekleme menesacığım. Bu ağlamalar yeterince yıpratıyor insanı bir de üzerine uykusuzluk binince dayanılmaz oluyor. Kendimden biliyorum.Rezeneyi biberonla verdim midesini bulandiriyor.. bide oyle denicem , dus aldirmayi mutlaka denicem ..
Tesekkürler canim , inanirmisin 4 hafta icinde toplasan kac saat yatmisimdir bilmiyorum .. sersermlestim resmen!!
Bilmiyorumki canim ilk bebek tecrubesizlik , doktora kosuyoruz habire ama hersey iyi guzel diyo eve yoluyo ..
Kundak yapmayi deneyin. Benim oglumda boyleydi. Ebe birgun kundak yapti,sakin sakin uyudu. Cok sasirmistim. Gaz da olabilir. Banyo sonrasi masaj yapin.
Su link deki kremi bulabilirseniz tavsiye ederim. Bu masaji uygulayin. Oda bizi kurtardi